Hepsi gitti ve tek kaldım

Oha yani oha ne demek bu ya ben o kadar ahlaksız bir insan degilim tamam mı artı kıskanç bir insanda degilim onların tatile çıkmasını falan kıskanmadım çıksın hatta sevindim ama arkadasla çıkması tuhaf geldi sözlerine dikkat et
Arkadaşla da çikilabilir gayet normal bisey esleriyle beraber diyosn evli olupta baska bi adamla tatile cikmiyo ya neresi yanlis geleblir bunun siz gidemedgnz için kiskanmissnz bence

Az bile yapmış size. söylediğiniz sözlerin farkında mısnız? en yakın arkadaşm kardeşim gibi diyorsunuz ama arkasından dedikodu yapmayı bilyorsunuz namusuna kadar laf söyemişiniz. Çok iyi yapmış sizinle arkadaşlığını bitirerek

Kadin sizi yanlis anlamamis ki!
Ne dediyseniz onu anlamis.
Cok ayip etmissiniz. Size ne kim kiminle izterze gider tatile. Ister kurban kezer ister tatile gider.
Hele arkadasla tatile gitme hakkindaki dusunceleriniz cok sacma ve kırıcı. O kadınların yerinde olsam sizinle asla gorusmem.

Insanlarin hayatina burnunuzu soktugunuz kadar kendinizle ilgilenseniz keske. Falanca kurban bayraminda tatile gidecekmis.
Size ne?
Kime ne?

Arkadaşlar beni eleştiren çok olucak biliyorum ama lütfen üstüme gelmeyin zaten çok kötüyüm. Gece hiç uyuyamadım. Benim 3 tane arkadasım var biz esler vasıtasıyla arkadaş olduk. Esimin en yakın hatta çocukluk arkadaşlarının esleri. Aramız çok ama çok iyiydi. Bazen aramızda problemler olsada hep yendik. Ama bu konu yüzünden dışlandım ve yalnız kaldım. Bu arkadaşlarımızın iki tanesi tatile çıkıyor eşleriyle beraber ve bana çok yanlış geldi. Akrabalar çıkabilirsin ama arkadaşlarla garip geldi. Artı bide kurban bayramı var en iyi arkadaşım kurban kesmek yerine tatile çıkıcaktı. Ben onun iyiliği için kanka kurban yerine tatile çıkmak ne kadar dogru diye yazmıştım ve beni çok kötü tersledi hatta beddua bile etti. Niue bu kadar sinirlendi anlamadım cünkü bu konu Önceden de açılmıştı ve bana esime gitmek istemediğimi söylesem bana bagırır inat eder tatili de zehir eder ı yuzden susuyorum gitme taraftarı değilim dedi. Ama bunda çok kötü seyler söyleyip arkadaşlıgımızı bitirdi. Neyse dedim sustum. Sonra beni rehberinden silmiş ama ben engelledi zannettim. Ortak olan bir arkadaş yazdı ne oluyor diye. Bende ona engellemiş beni diye söyledim çok sinirlendim çünkü o benim kardeşimden de öte bir insan Dı böyle bir konu yuzunden nasıl olurda engeller dedim. Sonra olanları anlattım içimi döktüm o arkadasıma ve dedim ki bide arkadaşlarıyla çıkıyor tatile dedim. Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim. Biliyorum bunu demem çok ama çok yanlıştı. Ama o anki sinirle söyledim gercekten. Çok sinirliydim. O arkadas gitmiş yememiş içmemiş en yakın arkadasıma atmış. Tabi bunu duydu sinirlendi bana yazdı. Neler neler dedi. Agzına ne gelirse.Namusuna laf uzatmışım ama o sekilde söylemek istememiştim gereken bütün açıklamayı yapsamda beni dinlemedi. Hatta bu laf erkeklere giderse çok kötü şeyler olucak hayatını maf etcem senin vs seyler dedi. Beni anlamadı demek istediğimi yanlış anladı özür de diledim ikisinden tabi ikiside kabul etmedi. Sizce napmalıyım ben bu saatten sonra nasıl davranmalıyım suan içim hiç rahat degil hemde hiç yanlış anlaşıldım. Ben ikisini de çok seviyordum can kardeşim gibi görüyordum. Hatta onların araları da bozulmuştu Bİr ara bir arkadaşımın sırrını gidip baskasına söylemişti ve araları fena halde açılmıştı ama ben naptım ettim ikisini de barıştırdım baya bir ugrastırmıştım yani ama şimdi ben o duruma düştüm fakat beni savunacak da kimse kalmadı kısaca arkadaşlığımız bitti

herkesin haaytına burnunuzu sokarsanız böyle dımdızlak kalırsınız ortada. birde üstüne dedikodusunu yapmışsınız. onlarda sizin gerçek yüzünüzü görüp size yol vermiş.

Arkadaşlar beni eleştiren çok olucak biliyorum ama lütfen üstüme gelmeyin zaten çok kötüyüm. Gece hiç uyuyamadım. Benim 3 tane arkadasım var biz esler vasıtasıyla arkadaş olduk. Esimin en yakın hatta çocukluk arkadaşlarının esleri. Aramız çok ama çok iyiydi. Bazen aramızda problemler olsada hep yendik. Ama bu konu yüzünden dışlandım ve yalnız kaldım. Bu arkadaşlarımızın iki tanesi tatile çıkıyor eşleriyle beraber ve bana çok yanlış geldi. Akrabalar çıkabilirsin ama arkadaşlarla garip geldi. Artı bide kurban bayramı var en iyi arkadaşım kurban kesmek yerine tatile çıkıcaktı. Ben onun iyiliği için kanka kurban yerine tatile çıkmak ne kadar dogru diye yazmıştım ve beni çok kötü tersledi hatta beddua bile etti. Niue bu kadar sinirlendi anlamadım cünkü bu konu Önceden de açılmıştı ve bana esime gitmek istemediğimi söylesem bana bagırır inat eder tatili de zehir eder ı yuzden susuyorum gitme taraftarı değilim dedi. Ama bunda çok kötü seyler söyleyip arkadaşlıgımızı bitirdi. Neyse dedim sustum. Sonra beni rehberinden silmiş ama ben engelledi zannettim. Ortak olan bir arkadaş yazdı ne oluyor diye. Bende ona engellemiş beni diye söyledim çok sinirlendim çünkü o benim kardeşimden de öte bir insan Dı böyle bir konu yuzunden nasıl olurda engeller dedim. Sonra olanları anlattım içimi döktüm o arkadasıma ve dedim ki bide arkadaşlarıyla çıkıyor tatile dedim. Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim. Biliyorum bunu demem çok ama çok yanlıştı. Ama o anki sinirle söyledim gercekten. Çok sinirliydim. O arkadas gitmiş yememiş içmemiş en yakın arkadasıma atmış. Tabi bunu duydu sinirlendi bana yazdı. Neler neler dedi. Agzına ne gelirse.Namusuna laf uzatmışım ama o sekilde söylemek istememiştim gereken bütün açıklamayı yapsamda beni dinlemedi. Hatta bu laf erkeklere giderse çok kötü şeyler olucak hayatını maf etcem senin vs seyler dedi. Beni anlamadı demek istediğimi yanlış anladı özür de diledim ikisinden tabi ikiside kabul etmedi. Sizce napmalıyım ben bu saatten sonra nasıl davranmalıyım suan içim hiç rahat degil hemde hiç yanlış anlaşıldım. Ben ikisini de çok seviyordum can kardeşim gibi görüyordum. Hatta onların araları da bozulmuştu Bİr ara bir arkadaşımın sırrını gidip baskasına söylemişti ve araları fena halde açılmıştı ama ben naptım ettim ikisini de barıştırdım baya bir ugrastırmıştım yani ama şimdi ben o duruma düştüm fakat beni savunacak da kimse kalmadı kısaca arkadaşlığımız bitti

Öyle bi mesaja bu kadar tepki vermesi size karşı dolu olduğu izlenimi veriyor. O da muhtemelen son damla olmuş.

Arkadaşlarınız yerinde tepki vermiş. Öyle aklindakini löp diye dile dokersen sende istemedigin seyler duyarsin karsiliginda. Sizin hayat tarziniz bu olabilir ama baskalarinin sınırına girip karismaya kalkarsaniz alacaginiz cevap bu olur. Yanlış anlasilmamissiniz gayet doğru anlamışlar ve size tepki vermişler. Herkes kendi hayatini yaşar birbirini eleştirmezse sorun kalmaz...

Arkadaşlarla gitmek de cok zevkli ,,ne farkeder aynı odada mı kalıyorsunuz ki..
Hikayenin devamını anlamadım..olayı biraz üstü kapalı anlatmışsınız,karsı taraf daha farklı şeyler söyleyecek gibi geldi .

Sizi neden ilgilendirdiğini anlamadım ? İnsanlar istediklerini yaparlar. Hem laf söylemiş hem de ortalığı karıştırmışsnız. Belki niyetiniz iyiydi ama sizin üstünüze vazife değil...

ha bir de unutmuşum yazmayı

_biz ne arkadaslar gördük götürdüler falan

çok abes uslup

Yazıyı okurken bu cümleyi defalarca okudum anlamadım. Halbuki aklım şeytanlığa çok iyi çalışırdı ama demek ki buna yetmedi.

Yorumları okuyunca anladım. Vay anasını.

Geleyim konu sahibine, cidden üstünüze vazife olmayan şeylere burnunuzu sokuyorsunuz. Kurban, murban hikaye. art niyetlisiniz.

Ne arkadaşlar gördüm birbirini götüren mi valla iyi yapmışlar sizden uzak durmakla. Biri bana böle diycek saçını başını yolarım

konu sahibi ortalarda yok. ben ne yaptım ki ben iyi yürekliyim falan diye evde kendini telkin ediyordur herhalde:KK51:

Konularını okudum da kendisi de tatile gidecekmiş zaten.
Ayrıca bir önceki konusunda eşinin kendisini aldattığını falan yazmış
işler biraz karışık bulaşmamak lazım :)

X