Hepsi gitti ve tek kaldım

İtiraf et sen de kurban kesmek yerine tatile gitmek isterdin. Sonra onlarla birlikte tatil yapmak isterdin. Belki sen gitsen onlarla tatile onların eşlerinin seni " götürme " potansiyeli var. Çünkü sen içgüdülerinle hareket ediyorsun.

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Çevrenize çamur atmayı bırakın kafanızdaki kumları temizleyin

Kıskanç olmak, fesat olmak çok fena şeyler. İnşallah bu olumsuz duygulardan kendinizi arındırırsınız. Herkesi yanlış fikirlerinizle kontrol etmeye çalışırsanız ömür boyu yalnızlığa mahkum edilirsiniz.

Maşallah kendi aldatılma sorununu çözdün de elalemin birbirini "götürmesi" kaldı. Bir de kendinde nasıl bir hak görüyorsun bilmem ama milletin inanışını sorguluyorsun. Bayramda tatile mi gidilir, müslüman yılbaşı mı kutlarmış falan tam saçmalığın daniskası. Sen dedikoduculuğunla fesatlığınla dinin "çok güzel inananı" olmuşsun valla bravo millete de karışma hakkı görüyorsun....

Arkadaşlar beni eleştiren çok olucak biliyorum ama lütfen üstüme gelmeyin zaten çok kötüyüm. Gece hiç uyuyamadım. Benim 3 tane arkadasım var biz esler vasıtasıyla arkadaş olduk. Esimin en yakın hatta çocukluk arkadaşlarının esleri. Aramız çok ama çok iyiydi. Bazen aramızda problemler olsada hep yendik. Ama bu konu yüzünden dışlandım ve yalnız kaldım. Bu arkadaşlarımızın iki tanesi tatile çıkıyor eşleriyle beraber ve bana çok yanlış geldi. Akrabalar çıkabilirsin ama arkadaşlarla garip geldi. Artı bide kurban bayramı var en iyi arkadaşım kurban kesmek yerine tatile çıkıcaktı. Ben onun iyiliği için kanka kurban yerine tatile çıkmak ne kadar dogru diye yazmıştım ve beni çok kötü tersledi hatta beddua bile etti. Niue bu kadar sinirlendi anlamadım cünkü bu konu Önceden de açılmıştı ve bana esime gitmek istemediğimi söylesem bana bagırır inat eder tatili de zehir eder ı yuzden susuyorum gitme taraftarı değilim dedi. Ama bunda çok kötü seyler söyleyip arkadaşlıgımızı bitirdi. Neyse dedim sustum. Sonra beni rehberinden silmiş ama ben engelledi zannettim. Ortak olan bir arkadaş yazdı ne oluyor diye. Bende ona engellemiş beni diye söyledim çok sinirlendim çünkü o benim kardeşimden de öte bir insan Dı böyle bir konu yuzunden nasıl olurda engeller dedim. Sonra olanları anlattım içimi döktüm o arkadasıma ve dedim ki bide arkadaşlarıyla çıkıyor tatile dedim. Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim. Biliyorum bunu demem çok ama çok yanlıştı. Ama o anki sinirle söyledim gercekten. Çok sinirliydim. O arkadas gitmiş yememiş içmemiş en yakın arkadasıma atmış. Tabi bunu duydu sinirlendi bana yazdı. Neler neler dedi. Agzına ne gelirse.Namusuna laf uzatmışım ama o sekilde söylemek istememiştim gereken bütün açıklamayı yapsamda beni dinlemedi. Hatta bu laf erkeklere giderse çok kötü şeyler olucak hayatını maf etcem senin vs seyler dedi. Beni anlamadı demek istediğimi yanlış anladı özür de diledim ikisinden tabi ikiside kabul etmedi. Sizce napmalıyım ben bu saatten sonra nasıl davranmalıyım suan içim hiç rahat degil hemde hiç yanlış anlaşıldım. Ben ikisini de çok seviyordum can kardeşim gibi görüyordum. Hatta onların araları da bozulmuştu Bİr ara bir arkadaşımın sırrını gidip baskasına söylemişti ve araları fena halde açılmıştı ama ben naptım ettim ikisini de barıştırdım baya bir ugrastırmıştım yani ama şimdi ben o duruma düştüm fakat beni savunacak da kimse kalmadı kısaca arkadaşlığımız bitti

Sizin kalbiniz kararmış. Arkadaşlarınızın size verdiği emeğe yazık cidden.

Kötü bi insan değilmisiniz, yanlış m anlaşıldınız, çok samimi olduğunuz için m götürmek kelimesini kullandınız, fesatta m değilsiniz, yav he he bende turizm bakanıyım :oha:

Arkadaşlar beni eleştiren çok olucak biliyorum ama lütfen üstüme gelmeyin zaten çok kötüyüm. Gece hiç uyuyamadım. Benim 3 tane arkadasım var biz esler vasıtasıyla arkadaş olduk. Esimin en yakın hatta çocukluk arkadaşlarının esleri. Aramız çok ama çok iyiydi. Bazen aramızda problemler olsada hep yendik. Ama bu konu yüzünden dışlandım ve yalnız kaldım. Bu arkadaşlarımızın iki tanesi tatile çıkıyor eşleriyle beraber ve bana çok yanlış geldi. Akrabalar çıkabilirsin ama arkadaşlarla garip geldi. Artı bide kurban bayramı var en iyi arkadaşım kurban kesmek yerine tatile çıkıcaktı. Ben onun iyiliği için kanka kurban yerine tatile çıkmak ne kadar dogru diye yazmıştım ve beni çok kötü tersledi hatta beddua bile etti. Niue bu kadar sinirlendi anlamadım cünkü bu konu Önceden de açılmıştı ve bana esime gitmek istemediğimi söylesem bana bagırır inat eder tatili de zehir eder ı yuzden susuyorum gitme taraftarı değilim dedi. Ama bunda çok kötü seyler söyleyip arkadaşlıgımızı bitirdi. Neyse dedim sustum. Sonra beni rehberinden silmiş ama ben engelledi zannettim. Ortak olan bir arkadaş yazdı ne oluyor diye. Bende ona engellemiş beni diye söyledim çok sinirlendim çünkü o benim kardeşimden de öte bir insan Dı böyle bir konu yuzunden nasıl olurda engeller dedim. Sonra olanları anlattım içimi döktüm o arkadasıma ve dedim ki bide arkadaşlarıyla çıkıyor tatile dedim. Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim. Biliyorum bunu demem çok ama çok yanlıştı. Ama o anki sinirle söyledim gercekten. Çok sinirliydim. O arkadas gitmiş yememiş içmemiş en yakın arkadasıma atmış. Tabi bunu duydu sinirlendi bana yazdı. Neler neler dedi. Agzına ne gelirse.Namusuna laf uzatmışım ama o sekilde söylemek istememiştim gereken bütün açıklamayı yapsamda beni dinlemedi. Hatta bu laf erkeklere giderse çok kötü şeyler olucak hayatını maf etcem senin vs seyler dedi. Beni anlamadı demek istediğimi yanlış anladı özür de diledim ikisinden tabi ikiside kabul etmedi. Sizce napmalıyım ben bu saatten sonra nasıl davranmalıyım suan içim hiç rahat degil hemde hiç yanlış anlaşıldım. Ben ikisini de çok seviyordum can kardeşim gibi görüyordum. Hatta onların araları da bozulmuştu Bİr ara bir arkadaşımın sırrını gidip baskasına söylemişti ve araları fena halde açılmıştı ama ben naptım ettim ikisini de barıştırdım baya bir ugrastırmıştım yani ama şimdi ben o duruma düştüm fakat beni savunacak da kimse kalmadı kısaca arkadaşlığımız bitti
Kusura bakmayın ama siz benim arkadaşım olsanız sizi asla asla affetmem. Bir arkadaşım ayni sizin bu yaptığınızı bana yaptı.
Kan beynime sıçradı.
Bütün pisliklerini yazıp, her alandan sildim.
Bırakın konusmayı bir karşılaşırsak yüzüne tükürücem.
Ayrıca inançsal ve dini bir konu size ne sizi neresi ilgilendiriyor.
Ayrıca inançsal konularda akıl verenlerede çok sinirleniyorum.
Ne kardeş diyenler varmış götürürmüs ya hanımefendi o sizin cevrenizin ne kadar ayıp insanlar olduğunun göstergesi.
Ben olsam eşime söylerdim.
Siz birazda kiskancsiniz. Sinirlenince kelimelerinize hakim olacaksınız.
Olamıyorsanız sonuç bu.

Farkındaysanız tatil 10 güne uzatıldı.Arkadaşlarınızda da öyle mi bilemiyorum ama artık ancak Bayram'larda denk geliyor bu tatile gitme işi öbür türlü plan yapılamıyor.İzin işi belli olmuyor çünkü.Tatilde heralde atnı odalarda yatmıyorlar bir aradalar sadece.Siz de hep beraber bir arada bulunmuyor musunuz?Ben olsam kişi kendinden bilir işi der resti çekerdim.Ya da bu kadar güvensiz bizden böyle şeyler bekleyen kişiyle görüşüp de ileri de daha büyük dedikoduların önünü kesmeliyim derdim şahsen.Kurban kesme meselesi zaten kimseyi ilgilendirmeyen bir konu.Bence siz de iletişimi kesin eskisi gibi olmaz.
Ayrıca kurban kesin onun yerine diyorsunuz da siz de gıybet etmekten geri kalmamışsınız.4 4lüğüm ben diyorsanız ha o Zaman tamam.

Ay ciddi ciddi okuyorum bir de.E Bayram'ın 3. Günü Bodrum'a gidiyordunuz degil mi?Niye garipsediniz onlarında tatile gitmesini belki kurban kesmeye de durumları yok.20 yaşındaysan gerçekten böyle cümleler kurmanın dogal

Son düzenleme:
Gecmis olsun bunlar seninle bir daha arkadaslik yapmazlar hakli olarak uyuz oluyorum boyle baskasinin isine burnunu sokanlardan arkadasin tepkisini gayet iyi gostermis

Baştan sona haklı olduğunuz bir yanı yok.
Ortada yanlış anlaşılma da yok. Gayet doğru anlaşılmışlar sizi.
Kaldı ki en başta size ne milletin tatilinden size ne kiminle tatile gittiğinden size ne kurban bayramını nasıl geçirdiğinden
İnsanların hayatlarına bu şekilde müdahale edemessiniz.

Bence iyi olmuş. Neden üzülüyorsun ki bu kadar. Seni anlayıp dinlememisler. Yapacak ne kalmış ki.

Milletin hayatindan sizeneee acabaa , karismissiniz bakin olan arkadasliginiza olmus size yanlis gelen onlara yanlis gelmek zorunda degil, ustune birde kardes kardesi goturur gibi seyler soylemissiniz , arkadasliginiz bitmesi gayet yerinde olmus.

yanlış anlaşılan birşey yok bence. herşey gayet açık. birincisi tatile akraba değil de arkadaşlarıyla gitmelerinden size ne? size ne ya? en ahlaklı, en doğru, en temiz kendileriymiş gibi davranmaktan vazgeçsin şu insanlar! kurbanda tatile gitmelerinden size nee? size nee? buraya amacım o değildi yanlış anlaşıldım yazınca suçunuz hafiflemiyo. az bile yapmışlar benim arkadaşım bana yapsa bunu laf söylemekle kalmaz gider ağzını yüzünü dökerdim önüne! kardeş diyip götüren çok görmüş de. siz de kardeş diyip dedikodusunu yapmışsınız! iyi ki sizin gibi değil arkadaşım tanıdığım bile yok. ban yemeyi de göze alıyorum valla iğrençsiniz!!!

kocanıza yazık ki çocukluk arkadaşlarından olacak sizin yüzünüzden. sizin gibi insanalr evlerden ırak olsun!

Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyormıuş da tatile gitmenin nesi tuhaf geldi. Kaldıki insanlar yakın arkadaşlarıyla tatil yapmayı tercih eder. Kurbanı bağış yapar tatile gider, ya da kesmez o paraya gider. burda hesap mercii siz değilsiniz. Söyledikleriniz çok ağır olmuş sanmıyorum sizi affedeceğini ya da affetse bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Sizin yüzünüzden eşinizin arkadaşlarıyla da açılır arası. Bence bilinç altınızı bi yoklayın ne sebeple bu kadar kin kustunuz, bel altı vurdunuz. Dürüst olun, cidden arkadaşlığınızı kaybetmek istemiyorsanız gidip gelin tekrar konuşun ama bilmiyorum bence düzelecek durum yok ortada

Ayyy demekki insanın arkasından hertürlü pislik pislik konuşacaklar , demekki tatile falan gitsek arkadaşlarla bunlar :KK57::KK57: tövbe tövbe iftiradan böyle yobaz insanlardan uzak tut Allahım :dua:

X