canım ben daha önce bir hafta yedim ama o kahverengiydi işteyani onu saymıyorum kargom yani sarı keten tohumum bugün daha yeni geldi bayaa bir fazla nasıl bitcek bilmiyorum bugün yani yeniden başlayacağım canım :) önceden içtiğimde günde bir kere bir kase yoğurda 2bazende 3 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırıyordum birde tadı güzel olsun diye biraz toz şeker atıyordum canım yine aynı şekilde yicem.genelde akşamları akşam yemeğinden sonra yiyorum canım yine öyle yapcam :)
hımm ozamn senı deney olarak kullanmamda mahsur varmı :) sen 1 hafta kullan faydasını gorursen bende alıyım ahelde :)
ben keten tohumu almayı unuttum ama iyikide unutmuşum kahverengi benim bildiğim çünkü sarı mı olması gerekiyomuş
ben keten tohumu almayı unuttum ama iyikide unutmuşum kahverengi benim bildiğim çünkü sarı mı olması gerekiyomuş
evet sarı olası gerkıyomus yuyu kahverengıyı almıs ama oda basta yanlıs almıs bı lınk gondermıstı 9 lıraymıs istersen ordan sıparıs ver,ben yuyu yu deney olarak kullanıyorm 1 hafta sonra alacam :)
sen neler kullanıyosun gogus buyuktek için az anlatsana belkı bılmedıgım bısey vardır :)
Evet canım iyiki almamışsın ben internette baya araştırdımda gerçek keten tohumu sarı renkliymiş ve az bulunurmuş kahverengi olanlar kuş yemiymiş öyle yazıyordu bende kahverengi almıştım çöpe gitti malesef şimdi sarıya başladım inşallah işe yarar da sizide haberdar ederim
Selam kizlaarr, ben neredeyse 1aydir hayit+rezene içiyorum, son zamanlarda tek tük aksamalarim oldu ama 20 gündür göğüslerimin sizisi dinmedi, büyüdüğünü hissediyorum ama henüz ölçmedim 5 cm lik bi büyüme olursa işe yarıyor derim :)
bekliyoruz canım dualarım seninle inşallah istediğin ölçüye ulaşırsın demek ben kuş yemi yemişim bi zamanlarçok iğrenç
Selam kizlaarr, ben neredeyse 1aydir hayit+rezene içiyorum, son zamanlarda tek tük aksamalarim oldu ama 20 gündür göğüslerimin sizisi dinmedi, büyüdüğünü hissediyorum ama henüz ölçmedim 5 cm lik bi büyüme olursa işe yarıyor derim :)
ya ben bırde bısey daha sormak istıyorum,maşşalahları var memıslerımın buyuyolar ama benım sağ gogsum daha cok buyuyo sol daha kucuk sızınde oluyomu oyle yoksa bende mı sorun
Merhaba kizlar, yeniyim ben burda. Hepsini okuyamadim ama bildigim
Etkili bir ot var cokta saglikli ve faydali bir ot, turkcesi boyotu.
Turkiyede bulunurmu bilmiyorum ben hollandada yasiyorum burda doktorlar bile oneriyor.
Hem cayini yapabiliyorsun hemde bebekyagiyla masaj yapabiliyorsun ben denedim cok ise yaradi!
sızlıyorsa büyüyordur canım bakalım kaç cm çıkcaak :) birde kalıcı olcak mı oda önemli işe yarıyorsa bende onlara başlarım hemen denemediğimiz şey kalmadı ya
önceden boyutları farklımıydı canım ondandır belki benimkiler eşit değil biraz farklılık var sağ ile sol arasında
hoşgeldin canım ne kadar işe yaradı sende ölçü,cm olarak biliyormusun ? yada beden olarak ne kadar büyüdü?
bide doktorlar göğüs büyütme için mi öneriyorlar ?
oldum olası sol gogsum daha kucuk hıc olcmuyorum zaten de aynada bakınca bellı oluyo
kız boy otu netten bakınca boy uzatır yazıyo bız burda memıslerden bahsedıyoruzzzzzz :)
Dogru bende baktim cunku ben hollandacasini biliyorum fenegriek,
Turkcesine baktim burda onermek icin, kapsulleri var eczanede ben kullandim acayip ihstahida aciyor ama benim bedenim 70A dan 70B oldu, birde cok diklestiler ayiptir soylemesi, yani ben memnunum tekrar basliyacamda hep unutuyorum, ama doktorlar cok saglikli diye oneriyor, gercektn cok faydali, gogus buyutmek icinse doktorlar burada dogum kontrol hapi icmeyi oneriyo, arkadaslarim iciyor ama sadece gogusleri degil her taraflari sisti,