Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

hımm ozamn senı deney olarak kullanmamda mahsur varmı :) sen 1 hafta kullan faydasını gorursen bende alıyım ahelde :)

ben keten tohumu almayı unuttum ama iyikide unutmuşum kahverengi benim bildiğim çünkü sarı mı olması gerekiyomuş

ben keten tohumu almayı unuttum ama iyikide unutmuşum kahverengi benim bildiğim çünkü sarı mı olması gerekiyomuş

evet sarı olası gerkıyomus yuyu kahverengıyı almıs ama oda basta yanlıs almıs bı lınk gondermıstı 9 lıraymıs istersen ordan sıparıs ver,ben yuyu yu deney olarak kullanıyorm 1 hafta sonra alacam :)

Evet canım iyiki almamışsın ben internette baya araştırdımda gerçek keten tohumu sarı renkliymiş ve az bulunurmuş kahverengi olanlar kuş yemiymiş öyle yazıyordu bende kahverengi almıştım çöpe gitti malesef şimdi sarıya başladım inşallah işe yarar da sizide haberdar ederim

evet sarı olası gerkıyomus yuyu kahverengıyı almıs ama oda basta yanlıs almıs bı lınk gondermıstı 9 lıraymıs istersen ordan sıparıs ver,ben yuyu yu deney olarak kullanıyorm 1 hafta sonra alacam :)

bende bekliyim o zaman zaten paramda yok şu ara 5 kuruşsuzum

sen neler kullanıyosun gogus buyuktek için az anlatsana belkı bılmedıgım bısey vardır :)

ben başta masaj yapıyodum mersn yağı çilek yağı falan bi fayda görmedim çokta yapmadım telkin dinledim bi fayda görmedim sonra çaya başlamaya karar verdim ilk ay hazır pakette hayıt tohumu kullanmıştım hazır pakette rezeneyle bana 3 cmlik büyüme sağladı bi ayda şimdi tohum olarak daha faydalı olur diye tohumunu aldım onu kulllanıyorum bitsin ölçücem yine yazarım

bekliyoruz canım dualarım seninle inşallah istediğin ölçüye ulaşırsın demek ben kuş yemi yemişim bi zamanlar çok iğrenç

Selam kizlaarr, ben neredeyse 1aydir hayit+rezene içiyorum, son zamanlarda tek tük aksamalarim oldu ama 20 gündür göğüslerimin sizisi dinmedi, büyüdüğünü hissediyorum ama henüz ölçmedim 5 cm lik bi büyüme olursa işe yarıyor derim :)

ya ben bırde bısey daha sormak istıyorum,maşşalahları var memıslerımın buyuyolar ama benım sağ gogsum daha cok buyuyo sol daha kucuk sızınde oluyomu oyle yoksa bende mı sorun

soya sutunu de tavsıye ederım :) fena bısey popomu bılem bıcımlendırdı :)

bekliyoruz canım dualarım seninle inşallah istediğin ölçüye ulaşırsın demek ben kuş yemi yemişim bi zamanlar çok iğrenç

bende yedim o kuş yeminden canım sen maşallah 3 cm büyütmüşsün ayy hepimiz büyütürüz inşallah istediğimiz kadarr :)

sızlıyorsa büyüyordur canım bakalım kaç cm çıkcaak :) birde kalıcı olcak mı oda önemli işe yarıyorsa bende onlara başlarım hemen denemediğimiz şey kalmadı ya

ya ben bırde bısey daha sormak istıyorum,maşşalahları var memıslerımın buyuyolar ama benım sağ gogsum daha cok buyuyo sol daha kucuk sızınde oluyomu oyle yoksa bende mı sorun

önceden boyutları farklımıydı canım ondandır belki benimkiler eşit değil biraz farklılık var sağ ile sol arasında

Merhaba kizlar, yeniyim ben burda. Hepsini okuyamadim ama bildigim
Etkili bir ot var cokta saglikli ve faydali bir ot, turkcesi boyotu.
Turkiyede bulunurmu bilmiyorum ben hollandada yasiyorum burda doktorlar bile oneriyor.
Hem cayini yapabiliyorsun hemde bebekyagiyla masaj yapabiliyorsun ben denedim cok ise yaradi!

hoşgeldin canım ne kadar işe yaradı sende ölçü,cm olarak biliyormusun ? yada beden olarak ne kadar büyüdü?
bide doktorlar göğüs büyütme için mi öneriyorlar ?

oldum olası sol gogsum daha kucuk hıc olcmuyorum zaten de aynada bakınca bellı oluyo

hoşgeldin canım ne kadar işe yaradı sende ölçü,cm olarak biliyormusun ? yada beden olarak ne kadar büyüdü?
bide doktorlar göğüs büyütme için mi öneriyorlar ?

kız boy otu netten bakınca boy uzatır yazıyo bız burda memıslerden bahsedıyoruzzzzzz :)

Dogru bende baktim cunku ben hollandacasini biliyorum fenegriek,
Turkcesine baktim burda onermek icin, kapsulleri var eczanede ben kullandim acayip ihstahida aciyor ama benim bedenim 70A dan 70B oldu, birde cok diklestiler ayiptir soylemesi, yani ben memnunum tekrar basliyacamda hep unutuyorum, ama doktorlar cok saglikli diye oneriyor, gercektn cok faydali, gogus buyutmek icinse doktorlar burada dogum kontrol hapi icmeyi oneriyo, arkadaslarim iciyor ama sadece gogusleri degil her taraflari sisti,

oldum olası sol gogsum daha kucuk hıc olcmuyorum zaten de aynada bakınca bellı oluyo

benimde ilk çıktıklarından beri sol daha büyük malesef ikisinin farklı boyutta olmasıda kötü ama büyüseler belki daha az farkedilir bu fark diye düşünüyorum büyüsünler sağlıklı bir şekilde inşallahhhh dimi kızlaaaar hepimizinki

kız boy otu netten bakınca boy uzatır yazıyo bız burda memıslerden bahsedıyoruzzzzzz :)

yok yok boy değil göğüs lazım bizee

canım kapsüllere gerek yok etkisi olanlar bile hapı yada kremi bırakınca eski haline dönüyor hep duyuyoruz yada kanser gibi ciddi riskleri var bunları öneren doktorlara ise para karşılığında firmalar tavsiye edin satılsın diyorlar yoksa hiçbir doktor tavsiye etmiyor çok ciddi riskleri var.ben açıkçası düşünmüyorum hap ve krem kimsede kullansın istemem çünkü Yeterince güvenemiyorum zaten bıraktıktan sonra sönüyorlar ne gereği var yani boşa para dökmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…