Evettt tenesemisir zindanlardan kopup geldi :)
kızlar banyoda masaj, çıkınca soğuk su ile masaj
her gün tibet hareketleri
Başka bişey yapıyorum
Bacaksız mersin yağı iyi geldi diyor onu deneyebilrim
bu tibetin hareketleri napıyormuş kızlar etkilimiymiş?
etkili oldugunu düşünüyodum ama bi baktım adet olmuşum yani adet şişkinligiymiş
ama devam ediyorum
Soya sütü etkili olabilir ben inanıyorum devam et canım
ben 2 yıl önce bi çok şey denedim çörek otu yağı, şerbetçi otu, küç, çemen otu tohumu vs. hiç bi etkisini göremeyince bıraktımson zamanlarda havalar ısınmaya başladı. aklıma tatil deniz bikini geldi ee haliyle büyümesini istediğim göğüslerim de... tekrar bişeyler denemeye karar verdim. çekirdekli kara üzüm yemeye başladım herşeyin doğalı iyidir diyerek. unutmadığım sürece tibet hareketlerini yapmaya çalışıyorum. akşamları masaj yapıyorum. yeni başladım şuan alt 70 üst 78. 21 yaşındayım umarım etki eder
aynıyız nerdeyse canım yaşımız ve ölçülerimiz bende 1senedir araştırıyorum ama ilk defa düzenli birşey yapıyorum soya sütü.oda çok araştırıp karar verdim inşallah işe yarar
inşallah:) nerden aldın soya sütünü canım tadı nasıl
tadı çok kötü değil ama bazen midemi bulandırıyor ben migrosa gdince 10ar kutu alıyorum canım :)
hmmm peki tatlım bende bi bakıyım sağlıklı bişey gibi görünüyo denemekten zarar gelmez :)
çok aşırı allınca kansere sebep olabiliyormuş ama ben çok aşırı almıyorum canım ve aşırıya kaçılmayınca çok faydalı protein deposuymuş falan bide yazın kadın doğumcuya gitcem kontrole nolur nolmaz şimdi östrojen alıyorum ya :) ama başka şekilde büyüyeceğine inanmıyorum açıkçası.
ergenlikte göğüsler östrojen seviyesi vücutta çok arttığı için büyüyor anca o şekilde büyüyeceğine inanıyorum açıkcası diğerleri boşa kürek çekmek gibi geliyor inşallah işe yarar da hepimiz büyütürüz
inşallah tatlım ya. herşeyin fazlası zarar tabi abartmamak lazım
evet herşeyin fazlası zarar ben içinde ne kadar östrojen olduğunu falan araştırdım ona göre içiyorum günde 500ml canım yaa inşallah büyür :)
süpersin günde 500ml :) amin tatlım :)
iki su bardağı oluyor canım yoksa çok az yani soya fasülyesinde ve soya ununda östrojen 400,500mg ken soya sütünde 9mg aradaki fark çok büyük bende onları yiyemediğim bunu içtiğim için yarım litre içiyorum canım :) çok umutluyum ya inşallah işe yarar