Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yaptıklarım kalıcı sonuc vermezse ben onuda alırım yaaa ama 1 ay tam gaz kullandıklarıma devam
ya ben bırde bısey daha sormak istıyorum,maşşalahları var memıslerımın buyuyolar ama benım sağ gogsum daha cok buyuyo sol daha kucuk sızınde oluyomu oyle yoksa bende mı sorun
sızlıyorsa büyüyordur canım bakalım kaç cm çıkcaak :) birde kalıcı olcak mı oda önemli işe yarıyorsa bende onlara başlarım hemen denemediğimiz şey kalmadı ya
Canim dun aksam ölctum 1ay önce 82 idi suan 87 olmus, şok oldum, zaten çamaşırlarımdanda fark ediyorum üstünden tasmaya başladı benim memisler :)) yavas yavas yeni çamaşır almam gerekecek :) bu aralar düzenli icmiyorum, tek tuk aksamalar oluyor, ama yinede devam edicem bi 5cm daha büyüsün yaa :) hedef 75 D yada E :))
Canim dun aksam ölctum 1ay önce 82 idi suan 87 olmus, şok oldum, zaten çamaşırlarımdanda fark ediyorum üstünden tasmaya başladı benim memisler :)) yavas yavas yeni çamaşır almam gerekecek :) bu aralar düzenli icmiyorum, tek tuk aksamalar oluyor, ama yinede devam edicem bi 5cm daha büyüsün yaa :) hedef 75 D yada E :))
canım kapsüllere gerek yok etkisi olanlar bile hapı yada kremi bırakınca eski haline dönüyor hep duyuyoruz yada kanser gibi ciddi riskleri var bunları öneren doktorlara ise para karşılığında firmalar tavsiye edin satılsın diyorlar yoksa hiçbir doktor tavsiye etmiyor çok ciddi riskleri var.ben açıkçası düşünmüyorum hap ve krem kimsede kullansın istemem çünkü Yeterince güvenemiyorum zaten bıraktıktan sonra sönüyorlar ne gereği var yani boşa para dökmeye?
simdi baktim, cemen otu yazin boyotu yerine:)
neler yapmıştın canım sen
kızlar ben programımı değiştiriyorum
soya sütü ve keten tohumunu 15-16gün yapcam her ayın diğer yarısı 14-15 gün hayıt tohumu çayı içecem günde 2-3bardak.bugün ayın 30una kadar hayıt tohumu içecem ayın 30undan sonra 16gün falan soya sütü+keten tohumuna devam etcem her ay böyle yapmaya karar verdim ve tabiki buz masajınada devamm :)
ayyy süper ya.çok sevindim.ben masajı çok yapamıyorum zamanım hiç olmuyor masaja. birde kışın çörek otu yağı ile 2 hafta falan yaptım tüylenme oldu çok.ama karar verdim çaylardan içeceğim. çok canımı sıkıyor bu olaya.dün eşimin arkadaşı ve onun kız arkadaşı ile dışarı çıktık kız bir gömlek giyinmiş arasından göğsü okadar güzel göründü ki onunda çok büyük değil ama enazından dolgun. vallahi artık kendimden korkuyorum sapık mı oluyorum diye sürekli bayanların göğüslerine bakarken yakalıyorum kendimi.çok istiyorum benimde öyle olmasınıhayranlık duyuyorum. kesinlikle biraz dekolte birşey giyinemiyorum yok ki neyi göstereceğim ne dolduracak kıyafeti.artık kurtulmak istiyorum.canım sadece rezene ve hayıt içtin dimi?ben rezene sallama çay aldım ama onun etkisi olurmu bilmiyorum banada yardım edermisiniz.
Canin oyle yapmani tavsiye etmiyorum cunku zaten 10 günde ancak etki etmeye başlayacak ve sen metodunu değiştirmiş olcaksin, bence 1 ay hayit ic eger büyüme yoksa degistir, varsa hayitta devam etmeni tavsiye ederim.
maydanozdada östrojen varmıs onuda gün içinde yesemmıykı,
memışleri tasıyamaz hale gelecem dıye korkuyorum duydugumu yıyorummm içiyorummm sonum hayrolsun
hayıtı uzun bı sure içmeyı dusunmuyorum veya ada cayını içmeyım dıyorum şimdi soya sutude içiyorum hepsı bırden kotu yaparsa dıye dusunuyorum dun aksam gogsumun ucuna dokundum nasıl bı ağrı sızı,sankı morarmıs gıbıydı koktum biraz azaltıyım dıyorum o yuzden kokrtummm
ama memişleriminde popomunda maşşahlaları var tam istedıgım kıvama gelene kadar ugrasacam onlarla
Öyle mi diyosun canım ya kafam o kadar karışıkki napıcam nasıl devam etsem bir türlü karar veremiyorum sürekli yeni birşey okuyup yeni birşey duyunca canım bide sen hayıtı tohumu direk kaynatıp mı içtin? Bende tohum şeklinde varda nette o tohumları ezin öyle kaynatın falan diyo da ?
Canim ben bi su bardagi sicak suya rezene ve hayit koyuyordum, ikisindende asagi yukari 1er tatli kasigi kadar 5 dk bekletip sonra iciyordum. Bu aralar cok aksatiyorum baslicam ama ne zaman bilmem.
Bence toz yada poset cay farketmez ikiside etki eder diye düşünüyorum oyle okumuştum. Ama yuyucum sakin 15 gunde bir metodunu degistirme en az bir ay devam et hatta tavsiyem şöyleki etki gormeye baslarsan 1 ayı 2 aya çıkarabilirsin :)