bende gözgüs buyutmede ki serüvenımı yazıyım o halde :)
sabah kalkınca aç karnına 1 bardak soya sütü içiyorum saat 8.00 gibi (yaklasık 1 haftadır)
işe geldıkten sonra kahvaltımı yapıp rezene cayını içiyorum saat 9,30 gibi (yaklasık 2 aydır )
yine sabah saat 10,30 gibi ada çayı ( yaklasık 2 haftadır )
öğle yemegını yedıkten sonra hayıt içiyorum saat 1,30 gibi ( yaklasık 2 haftadır )
saat 3,00 gibi bildiğin cörek otunu yiyiyorum :) ( herkes corekotu yagıyla masaj yaptıgını yazmıs bende corekotunu yiyim dedım :) )
2-3 günde 1 ısırgan çayı içiyorum gece yatmadan önce
ve yıne 2-3 günde bır tadı cok kotu oldugundan dolayı oda civan percemı cayı içiyorum
haa bu arada gun içersınde egzersızlerımı yapıyorum ( duvara karsı düz durup kollarımı duvara yaslayıp sınav ceker gıbı kendımı bı one verıp cekıyorum gunde 100 yapıyorum asagı yukarı )
haftada 4 kez banyo yaptıgım soylenırse o halde haftada 4 kez de buz masajı ve ardından bebe yapıyla masaj yapıyorum
faydası varmı evet var hıc olçmedım ama 75 takıyodum şimdi 75 e sıgmıyolar maşşallahları var kızlarım :)
ve bı müzikten bahsedıyolar gunde 100 kere dınleyın dıye indirdim ama gunde 3 bılemedın 4 kere anca dınlıyorumdur
işte benım
göğüs büyütme serüvenim boyle ha bırde gece yatmadan once sınav pozısyonu alıyorum ama dız kapagımı yere koyup ayaklarımı bırbırıne baglayıp sadece govdemle sınav cekıyorum bilmem anlatabıldım mı :)