Ben 1 haftadır hayıt tohumu kullandım işe yarıcak gibiydi sızlamalar oluyordu ufak tefek. ama 3-4 gün ara verdim şmdi tkrar başladım inşh etkisini görürüm.
Kizlar bende bu ara sadece hayita devam ediyorum ve ise yariyor gibi, reglim bitsin ölçülerimin son halini yazicam :)
bende nerdeyse 15gün olcak soya sütü içiyorum günde yarım litre.ve keten tohumu aldım ama henüz başlayamadım tadının kötü olmasından korkuyorumbenim alttan 70 üstten 79-80. inşallah büyür hepimizinki kızlar gelişmeleri mutlaka paylaşalımm yaz tatilide geliyor yaz sonuna kışın desteksiz sütyenlerimizle başlayalım inşallah !!! :)
kızlar ben biraz önce internetten sarı keten tohumu sipariş verdim ve bugün soya sütüde alıcam bunların yanında bebek yağı ve buzla masaj yapıcam bakalım bugün maratona tekrar başlıyorum artık işe yarasınlar yaaa :'(
yarım lıtre mı ? abooo cok değilmi ben 1 dardak falan içiyiyorum yoksa ben mı az içiyorum
Canım normal su bardağı değilde büyük su bardağıyla bir buçuk bardak oluyor valla çok mu az mı bilmiyorumda işe yarasın diye içiyorumsarı keten tohumunuda şöyle anlatayım şimdi içinde en çok östrojen bulunan iki şey soya ve keten tohumu bu keten tohumunuda internetten araştırdım kahverengi olanları kuş yemiymiş sarısı gerçek olanıymış sarısıda çok bulunmuyormuş aktarlardada var ama bazısında kahverengi bazısında sarı... Ben almıştım ama kahverengiydi o yüzden internetten sarı sipariş verdim canım ya inşallah benimkilerde büyür bakalım sen kilo aldın mı bu süreçte hiç ?
Nusya canım maşallah ya neler yapıyorsun öylee yaaaa hangisi etki ettide büyüttü seninkileri acabaaa
anladıgım kadarıyla sarı keten tohumu almam gerekıyo demı kahverengısı olmuyo,şayet oyleyse aktar yolu gozundu bana :) nasıl kullanmam gerektıgı hakkındada bılgı verırsen sevınırım canım,kılo hıc almadım desem yerıdır alsamda 1 kılo falan almısımdır..sadece popom ve mimişlerimin buyudugunu hıssedııyorum :) apexs guava dıye bı hap var ajda pekkan bıle kullanıyormus o haptan almıstım 1 kutu 1 ay gıdıyo ve etkılı sonuc için 3 ay kullanman gerekıyodu bende 1 kutu almıstım 1 ay boyunca içtim faydsı gormustum dedım 1 hafta ara verıyım inmezse memıslerım 2 kutuyu oyle alırım demıstım ama nerdeeeee fısss sondulerr :) bende almadım bıdaha sonra rezene ada hayıt egzersız bunlara bas koydum ve faydasını illakı goruyorum ve cıcslerım kızlarım benım dıye hep sevıyorum onları :) fazla bıseyde gozum yok 85 i doldursam yeter,insanın kendıne olan guvenı memıslerı yuzune gıdermı benım ozguvenım gıtmıstı cok sukur toparlıyorum kendımı haa bu arada 23 yasındayım boyle yazılar falan okudum 20 yasından sonra fayda etmez bu tur otlar dıye ne alaka bal gıbıde fayda edıyo yavv bal demısken memıslere bal sürmekte cok iyi gelıyomus 1 kere yapmıstım yapıs yapıs oldum dıye bıdaha yapmadım :) :)
canım evet sarı keten tohumu al olmazsa sende netten sipariş verirsin keten tohumunu 2 yada 3tatlı kaşığı keten tohumu yoğurda karıştırıp yeniyor canım.o apex guava ve diğer haplar kremler hep hüsran malesef canım iyi yapmışsın devam etmemekle bunlar hayıt falan daha etkili zaten :) ayneeen benimde gitti kendime güvenim resmen yabide hep destekli sütyen kullanmaktan bıktım bende 20 yaşındayım canım inşallah banada etki eder dün yine sızlıyordu göğüslerim inşallah büyüyorlardır
bide tatlım küç ve nar da büyütüyor diyorlar ya ben arko nem kremin nar+kırmızı üzüm aromalısını aldım üstünde %100 meyve özleri içerir diyor o kremide göğüsüme dairesel masaj yaparak sürüyorum canım ya çok istiyorum büyümelerini
nusya12 seninde göğüslerin sızlıyor mu canım?
canım egzersiz diyorsun ya bende araştırmıştım 2bedene kadar büyütebilirsiniz kasları geliştirerek yazıyordu ama korktum ya yağları eritir iyice göğüslerim yok olur diye korktum
hımm bı aktara gıdıyım öğle aramda geldı zaten olmazsa interneten sıparıs verırım pahalı bısey mı bu,nar iyi gelıyomus evet ben tat markanın nar suyunu içmiştim baktım ne tadı var ne tuzu bıdaha almadım ama nar şurubu var onu denemek istıyorum ama daha değil bı sunları kullanıyım ondan sonra düşüncem :) küç buyutuyo dıyolar ama onu denemedım gogsum genllıkle aksamlrı fena sızlıyo ozellıkle buz masajı yaptıgım gunler koltuk altım sankı morarmıs gıbı dokunun acıyo artık sonucunda lıfler var orda ve gogsu etkılıyo,belkı duymussundur koltuk altına vurarak gogus buyuten bıle var :)
hayır canım gogus kaslarını gelıstırır egzersızler faydasını gorecegını dusunuyorum uzman tv de bı adam gosterıyo yapacagın basıt basıt hareketlerı bı ızle derım
9liraya aldım ben canim 1kgnapıcam o kadarı hiç bilmiyorum buz masajı yaptığım günler sızlıyor demişsin ya benimkide mi o yüzden sızlıyor acaba canım bende buz masajına başladıktan sonra sızlamalar başladı gerçi diğerlerinede tekrar başladım yeni daha belki sızlamak için ay çok karıştı ne yazdığımı ben bile anlamadım koltuk altıyla ilgili birşeyler duydum biraz araştırmaya çalıştım ama tam bilgi bulamadım sen buz masajını koltuk altınada mı yapıyorsun canım?
izledim canım o dediğin hareketide biliyorum bende yaparım belki ama üşeniyorumda ya
tabı koltuk altına yapıyorum boynuma yapıyorum gogsuma yapıyorum sadece goggu uyarmakla fayda etmez orada lifleri uyarmak lazım koltuk altı boyun ve gogsune guzelce yedır buzu,ben ilk basta buz torbasıyla yapmıstım pek hosuma gıtmedı sonra elime iki tane buz alıyorum işimi goruyo ama bazen az bıle gelıyo 2 tane buz,banyoya gırmeden once bebe yağıyla masaj yayıyorum banyomu yapıyorum sonra buzla masaj yapıyorum
aktara gıttım keten tohumu olarak bır oğutulmus toz bısey gozterdı bırde cekırdek içi gıbı bısey gosterdı ikiside kahverengı bende almadım sarı keten tohumunu sen hangı sıteden sıparıs verdın kargo dahıl cebınden cıkan ne kadar oldu canım ya
ben tek bir buz alıp iki göğsüme eritene kadar gezdiriyordum bende bundan sonra iki tane buz alıp koltuk altıma ve boynumada yapayım bari canım
sarı keten tohumu-1kg | gidahammaddeleri.com burdan sipariş verdim canım 12buçuk tl havale yaptım.kahverengini almaman iyi olmuş ben almıştım çöpe attık kuş yemini keten tohumu diye yediriyorlarmış
hımm tamam canım sımdı baktımda tam olarak nasıl yiyoysun bunu ac karnı tok karnı gunde ne kadar yıyosun nezamndan berı yıyosun cok soru sordum ama ona gore sıparıs vercemde :)