Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

Maşallahı var derken?:) Ne kadar zamandır neler yapıyosun canım? Ve gelişme oldu mu :)
sağ memiş solu solladı tam gaz gidiyo 1 bucuk aydır rezene içiyorum bunu hıc bırakmadım
hayıt içiyorum gunde 1 bardak ada cayı içiyorum gunde 1 bardak bunları yapalıda nerden baksan 1 aya yaklastı

soya sutu içiyorum..aklıma geldıkcede cıvan percemı içiyorum
her banyo yapısımda buz masajı ve bebe yagıyla masaj yapıyourm
oyle ugrasıyorum işte kendı halımde
egzersiz yapıyorum gun içinde
veeee kızlarım benım dıye sevıyorummm onları onlarda buyuyolar

hıc olcmuyorum ama aslında olcecemde e c b falan beden soyluyolar ben onları tam bılmıyorum nasıl yaptıklarını

Ezmedim direk tohum olarak ictim ben, sen ez istersen belki daha cabuk etki eder.

Hmm baya şey içiyomuşsun:) Yağla masaj yapıo musun peki?
Bedenini buraya bakıo ölçebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/628518-gogus-beden-olculeri.html

Kizlar ben 1haftadir serbetci otu kullaniyorum goguslerimde kucuk sivilceler cikti sizce ara vermeli miyim

kızlar kimsede gelişme yok galiba hatin sen ne durumdasın ? alone nerelere kayboldun ?

ben de sıkı bir şekilde hayıta başladım arkadaşlaar..
Haydi Bismilllah bu hayıt işe yarayacak inanıyorum
Daha 2 gün oldu akşamları rezeneyle karıştırıp içiyorum bunun yanında birde
hayıtımı kahve makinesinde çektirdim bi güzel tuzluğa koydum yediğim yemeklere serpiyorum
ama kokusu gerçekten garip hoşuma hiç gitmedi ben ki yemek yemeyi zevk olarak gören biri için çok zor bir durum burnumu tıkayıp yemek yemek sırf bu yuzden
ama ne yapalım meme büyütme yolunda herşeye katlanıcaz artık

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de sizle aynı dertten muzdarip biriyim. yaklaşık 1 yıldır forumu takip etmiyorum epey konu açılmış yorumlar yapılmış falan..:) ben bir şey sormak istiyorum yani görüşlerinizi almak istedim kızlar ben yaklaşık bir yıllık evliyim ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. evlenmeden önce göğüs ölçüm alttan 74 göğüs ucundan 82 falan geliyordu çok kafama takıyordum bu durumu ama eşimden bu konuyla ilgili hiç olumsuz birşey görmedim. şu anki ölçülerim 74-89 geliyor ama haptan dolayı ve de 1 senede 4-5 kilo aldım ondandır diyorum.. bu hapla birlikte hayıt falan içsem bir zararı olur mu ne dersiniz?

hapı bırakınca etkisi geçecektir. bence büyüyüp büyümediğini anlaman için ikisini aynı anda kullanman pek anlaşılır olmaz ama illa ki kullanıyım diyosan bence yani hayıtın göstereceği etkilerin aynısını dk hapıda gösteriyor :S karışık biraz bu durum belkide doktoruna danışmalısın

Canim ben 1aydir hic bisey yapmıyorum, ramazan bitsin hayita tekrar baslamayi düşünüyoru, 2cmlik buyume oldu bende sadece.

anladım canım bekliyoruz :)

Kızlaaar benim göğuslerim sarkıyor ,sizce etkili hızlı ne yapa bilirim?

buz masajı yada duştan çıkmadan çok soğuk su tutabilirsin benim bildiğiim bunlar

bence kilo aldığın için büyümüş olabilir ama 5kiloda 7cm büyüse ben hemen 5kilo alırım doğum kontrol hapından mı büyüdü ki hangi doğum kontrol hapı canım? ben iki ay kullanmıştım doğum kontrol hapı ama 1cm bile büyümedi göğüslerim bide doğum kontrol hapıda hayıtta hormonları dengeliyor ikisi bir arada nasıl olur bilmiyorum.eşin ne güzel sorun etmemiş bu durumu bazı erkekler sorun edebiliyor büyüdüğünü eşinizde farketmiştir ama 7cm çok iyi yaaa bende istiyorum

hap microgynon canm hem doktor hem de tanıdığım bi eczacı bunu önermişti bana en zararsızı bu diye.. 11 ay olmuş ben başlayalı hapa.. günde 1 bardak hayıt içsem bişey olmaz heralde ya kafam karıştı ne yapsam ki:26:

11 ay mı baya olmuş o hapıda ilk defa duydum canım ne güzel büyümüş ama darısı bzim başımıza bende bilmiyorum valla canım hayıtla birlikte nasıl olur ama dene istersen :)

afrodit telkinle göğüs büyütme konusuna gelebilir misin ya da burdan bana yardımcı olabilir misin nasıl oldu mu kaç cm büyüdü ilk hali nasıldı göğüsüm mesela benim yok gibi senin var mıydı ne kadar oldu 5.günüm benim deneyimlerine ihtiyacım var canım :)

canm şöyle söyleyeyim telkin psikolojik olarak işe yarıyor dinlediğin sürece daha dolgun görünüyor sızlıyor acıyor ve büyüdüğünü düşünüyorsun benim ölçülerim 74-82 idi ama baya bi dinledikten sonra 2cm gelişme gösterdi sonra ben bıraktım düğün telaşından dolayı bi süre sonra 82ye düştü tekrar.. dinlemek istersen dinle çünkü ben onu dinlemeye başladıktan sonra cok kafaya takmamaya başlamıştım bi şekilde onların normal olduğuna inanıyorsun çünkü canm. bendeki evlendikten sonra kilo almaktan ve haptan kaynaklı büyüme sanırım. bir yldır da hiç bir şey yapmıyorum ama sanırım tekrar baslıcam cmlerim büyümese de kalıcı olsun diye:)

canım bana mail atabilirmisin o ses dosyasını gamze38@outlook.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…