Peki başka bişi yapıyo musun? Ben rezene çayı ve küç denemeye başladım 2 gün oldu
Son bikac gundur yatmadan once masaj yapıyorum 10dk filan, bide serbetci otuna baslicam bugun, ondan cok umitliyim :)) buyuyecekler inaniyorumm :)
Canim sen hayiti ne kadar suredir iciyosun?
20 canım sen? ya inşallah büyütürüz valla çok istiyorum benimde gözüme daha şiş gibi gözüküyor ama ölçüyorum yok aynı anlamadım gitti
1 mayıs gibi başlamıştım yanlış hatırlamıyosam bende rezeneyle birlikte içiyodum ama bnm ikiside hazır çay bende 1 cm oynadı şimdilik hastalığımın son günleri o 1cmde gitmezse büyme oluyo demektir beklicem yazarım
Bende 22yim canım. Su rezene istahimi açtı sanki ya kilo alvam diye korkuyorum :)
apex mi kullansak ya bnm adetimin son günleri hazır hayır çayı içiyodum 84cm şuan daha düşmezse 1 cm büyüme elde etmiş olucam boşa içmemiş olucam en azından :)
kızlar bende 21 yaşındayım alt 75 üst 82. 2 ay kadadr önce günde 2 kupa rezene çayı içtim 10dkda anason yağıyla masaj yaptım 1 haftada 1 cm büyüme olmuştu daha doğrusu dolgunlaşmıştı sonra bıraktım düzenli yapamadım çünkü okul sınavalr faln bir sürü iş girdi araya benm yaptıklarımda yalan oldu tabi bugün tekrar başlıcam gelişmeleri yazarım tavsiye ettiğiniz başka şeyler var mı hepsini okuyamadım çünkü ..
ben özelden yazamıyorumben onu denemek istemiyorum tatlım e-kitabı yani çünkü o kapsüller de oldukca pahalı ..
Ben bebek yağını denemeyi düşünüyorum ama gerçekten çok karasızım
merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyordum yeni üye oldum bende göğüslerimi büyütmek istiyorum artık komplex oldu bu bende :'(
Canim kompleks yapma öncelikle moral lazim sonra motivasyon :) bence hepimizinki büyüyecek inaniyorum bem :)
1 mayıs gibi başlamıştım yanlış hatırlamıyosam bende rezeneyle birlikte içiyodum ama bnm ikiside hazır çay bende 1 cm oynadı şimdilik hastalığımın son günleri o 1cmde gitmezse büyme oluyo demektir beklicem yazarım
arkadaşlar nerelerdesiniz hiç birşey yazmamışsınız gelişme olmadı mı ?
yuyu sen misin ?
kızlar ben herşeye ara vermiştim bugün yeniden başlayacağım büyüsünler artık bitsin bu işkence :'(