Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

Bazı yazılar hevesimizi kırıyor ama olacağına inanıyorum ben.evet hep birlikte birbirimize destek olalım

Onlara aldırmicaz artık canım gerçeği öğrendik kontrollü bişekilde devam edicez programlarımıza en az 3ay sonra büyücekler hep destek olalım birbîrmize aynen :))

ilk önce saat yönünde sonra tersi yönüne,aşağıdan yukarı,koltuk altımdan göğsüme doğru yağı yedirerek masaj yapıyorum ve en son göğüslerimi avucumun içine alıp hafif bastırıp daire çizer gibi yapıyorum canım

Ben bikaç yıl önce yine bu konuyla ilgili bilgi ararken küç adaçayı rezene ve ısırgan yağlardan ise çörek otu yağı üzerinde duruluyordu yılı tam hatırlayamadım ama 6 yıl kesin oldu sanırım üzerine olabilir tabi Ozaman lar bn bunların hepsini aldım fakat düzenli uygulamadım en fazla 1 hafta uyguladim 1 kaç gün önce tekrar arastirmaya başladım ve bu sefer gördüm kullanan arkadaşlar ilk defa buraya faydası olsada olmasada yorum yapıp bilgi vermiş ler öncelikle bunun için herkese tşkler bend sizlere güvenerek kapalı çarşıya gidip adaçayı ısırgan Hayıc tohumu rezene keten tozu kuc tozu çörek otu yağı ve çilek yağı aldım geldim adaçayı ni eskiden de tükettiğim için rahatlıkla içiyorum hayic tohumunu kaynatıp üstü kapalı dinlendirme sonrası süzüp içiyorum boğazı biraz yakıyor ve tadı çok kötü ama katlaniyoruz kuc u de yoğurt yada pek mezle bi şekilde yiyorum fakat isirgani daha hic icemedim rezene yi daha önce denemiş tim ve tadı okadar kötüydü ki onada cesaret bulamıyorum hele keten tohumunu yoğurtla denedim En felaketi o olsa gerek yedikce çoğalıyor sanki ama yağlarla her akşam masaj yapıyorum şize sormak istedigim ketenle kucu direk yiyip üstüne şu icsek faydası olurmu ve bana yanlış yaptığım yada başka şekilde yapsam daha iyi olur dediğiniz şeyler var mı lütfen birazcık yardım istiyorum yaş 22 kilo 51 ölçü 75 bile doymuyor psikolojim alt üst oldu

Benimde pskolojim alt üst oldu canım diğer konuda bu yorumuna cevap vermiştim burdada aynısı varmış :)

Benimde pskolojim alt üst oldu canım diğer konuda bu yorumuna cevap vermiştim burdada aynısı varmış :)
canım farlı başlıklarda konular olduğu için herkesin görmesi için bir kaç yere yazdım cevabın için tşkler cevapladım

Bu başlıkta birlikte başladığımız arkadaşlar memişleri büyütüp kaçtınız mı yoksa:) 😄

Daha dolgun göğüsler için elma, kiraz, şeftali, üzüm, kavun, armut gibi meyveler tüketin.
maydanoz, adacayi
fasulye mercimek nohut bezelye
salatalik havuç domates bunların hepsi östrojen iceriyomus bol bol tuketelim kızlar benim goguslerim de çok küçük hemen bu aksam basliycam bu yiyecekleri tüketmeye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben serbetci otunu yağsız kreme karıstırıp kıllandım iki gün , yine burda okumuştum ama bende isilik yaptı dekolte kısmında, şı an hafiflediler sizde de oldu mu böyle birşey bir de göğüslerimde kaşıntı var büyüme etkisi olabilir mi ? Erken mi yoksa

Merhaba canim
Ben 17 yasindayim ve 1 haftadir gogus buyutmeye basladim neler yapiyorum sizinle paylasayim : )
Sabah bebek yagiyla gogus masaji yapiyorum.
Oglen buz masaji
aksamda elma suyuyla gogus masaji yapiyorum ins faydasi olur gelismelerden haberdar edicem ama sizde haberdar edin : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…