- 25 Nisan 2013
- 706
- 13
kızlar alt üst demişsiniz nereyi ölçüyorsunuz tam olarak:18::18:
Alt dedigimiz gogsun bitti yerden itibaren olcuyoruz. Ustte memenin en genis oldugu yerden olcuyoruz. Netten arastir sutyen bedeni bulunur diye. Anlicaksin tam olarak nasil oldugunu
sağol canım buldum anladım ve ölçtümalt 74 üst 85 yani bu durumda 75 B oluyor küçük değilmi buzla masaja başlasam iyi olcak sanırım:18:
yaklasık olarak aynıyz benım alt 73 üst 84.5 :) 75 cup b benımde.. büyütelımm yaaa...
evet canım ya büyütelim. yarışalım mışaka bi yana napalım nerden başlayalım işe
canım ben hergun ısırgan otu cayı ıcıyorum kendım hazırlıyorum. sabah aksam ıcıyorum ama gecelerı bazen hayıt otu cayı ıcıyorum gunde ıkı bardak mı uc bardak mı ne btki çayının fazlası zararlı oldugu ıcın 2 bardak ıcıyorum ben sadece. aksamları güllü bi kremim var onunla masaj yapıyorum uclara degdırmeden sağ elle sol göğse sol elle sağ gögse daireler olusturuyorum 100 tane yapıyorum her birine. sonra sağ göğsümü sağ elimle sol göğsümüde sol elimle kavrıyorum birbirine yakınlastırıp bırakıyorum 30 kere falan sonra bırazcıkta mıncıklıyorumcok hasar vermeden yavas yavas. bu kadar baska bısey yapmıyorum sımdılık agrı var hafiften reglımede daha var umarım buyudugunun habercısıdr bu agrı baska bısey surmek ıstemıyorum gogüslerime korkuyorm acıkcası. ınsAllah fayda buluruz hepimiz ben büyüyecegıne ınanıyorum 2-3 ay sabretmek lazım guzell bı sonuc almak ıcın bence.. ben 80 cup b olmak ıstıyorum cok sey ıstıyorum ama napim anca göğse benzer
sen neler yapıyosun canım ??
ben henüz bir şey yapmıyorum canımbende krem ve buzla masaja başlayım o zaman. bide telkin melodisivarmış onu dinlicem
masajı mutlaka yap ama göğüs uclarına degdırme sakın zararlı cunku. masajsız olmaz bence baslamalısın cok gecmeden. telkin dinledm bıkackere cok gıcık bı sesı vr bıraktm onu
Sabredip uygularsak inaniyorum hepimiZin olur benim bile gelistigine gore :) onemli olan alt ust farki canim. Benim alt 73 ust 86 di. Simdi 91 oldu. Senin alttan kac cm
Benimde reglden once sisti, regl oldum sondu, bi kac gun sonra tekrar sisti :)) anlicagin suan da yapim asamasindalar, bozma moralini. Kendine 1 ay hedef koy ve de ki, 1 ay sonunda 4 cm alamazsam birakicam de :) zaten bi ay sonra 3 cm de olsa 5 cm de olsa farki gorunce devam ediceksin :)) pes etmek yok
Uzun zamandır foruma girmiyordum konuyada bakmıyordum çünkü önceden burda yazıştım okudum vs ama büyüme elde edemediğim için foruma bir süre girmedim büyütüp gelip büyüttüm diye konu açmayı düşündüm hala öyle düşünüyorum :) soya sütü içiyorum keten tohumu arada yiyorum şimdilik gelişme yok ama vazgeçmekte yok büyüyünce gelip burda size haber vericem nasıl büyüdüğünü ama malesef şimdilik büyüme yok eskiden soya sütünü çok içiyordum artık baya azalttım elmasekeri arkadaşımız büyütmüş baya maşallah o yöntem çok zahmetli ama değmiş
Hosgeldin :) gozum hep seni aradi biliyo musun? Hep dedim ah ah gelsede gorse sonuclarimi.
Yaptiklarina bir de masaj ekle canim, en etkilisi biliyosun. Valla ben gercekten 1 beden buyuttum. Ayiptir soylemesi suan 85 b sutyen var. normalde bedenim 75 c ama her yerde standart b cup oldugu icin diger cup numaralari baya pahali oluyo. 80 b de goguslerimi sikiyo 85 b cok rahat ettirdi bana sirt kismini en dara ayarliyorum.Ama tabiki dolgulu kullaniyorum hep.
Varya baskasi anlatsa inanmazdim ama olmaz diye bisi yok. Vazgecme sakin:)
Hosgeldin :) gozum hep seni aradi biliyo musun? Hep dedim ah ah gelsede gorse sonuclarimi.
Yaptiklarina bir de masaj ekle canim, en etkilisi biliyosun. Valla ben gercekten 1 beden buyuttum. Ayiptir soylemesi suan 85 b sutyen var. normalde bedenim 75 c ama her yerde standart b cup oldugu icin diger cup numaralari baya pahali oluyo. 80 b de goguslerimi sikiyo 85 b cok rahat ettirdi bana sirt kismini en dara ayarliyorum.Ama tabiki dolgulu kullaniyorum hep.
Varya baskasi anlatsa inanmazdim ama olmaz diye bisi yok. Vazgecme sakin:)
Canım keten tohumu ve soya sütü kullandın mı ne kadar kullandın?
Soya sutunu bir hafta arayala 2 paket bitirdim simdiye kadar. Bir lt zaten 5 gun gidiyor her sabah bir bardak ictim. Sonraki hafta icmedim. Bi hafta
Sonra bir lt daha bitirim. Pzt. Bir lt daha icmeye baslicam.
Keten tohumunuda soyle soyleyim bazen haftada 5 defa bazen 2 defa oldu 1 yemek kasigi yogurtla yiyorum. Su siralar meyveli yogurtla karistiritorum super oluyor. :)
Hoşbulduk:) bende sendeki gelişmeleri okudukça çok sevindim umutlandım çok güzel gelişme:) ben adet olunca bırakıyodum bişey olunca bırakıyodum ama artık adetkende içiyorum ya yoksa çok aksıyo yarın sabah hormon testi yaptırıcam ah şu göğüsler bir kadın göğüsü gibi olsun artık dışarda güzel göğüslü kızları görünce çok moralim bozuluyobigün gelip bende burda büyüdü diye konu açmak istiyorum o müjdeli haberi vermek istiyorum ben pes etmeyi hiç düşünmüyorum çünkü çok taktım ve çok istiyorum ama şimdilik gelişme yok hiç
Aynen ya gogus gorunce kimyam degisiyor artik sapik gibi oldum( sadece kadin gibi hissettirecek kadar dantel sutyen takacak kadar istiyorum. Canim sonuclarini paylas lutfen bizimle. Herseyden once aaglikli olmak istiyorum. Allah korusun kanser falan cok yaygin artik.
Umutsuz olma inanki olsun. Benim icin mucize. Gercekten de 2 beden bana yeter diyenler kesinlikle estetik olmadinlar. Yaklasik 1 yilda istedigimiz boyutlara ulasacagimiza inaniyorum. Beni basariya goturen en buyuk sey azim, duzen ve inancim.
Allahin izniyle sagligimizi bozmadan ulasicaz istegimiz boyutlara. Bak ben hic kasmadim kendimi. Arada evet kizdim soylendim ama hemen topladim lendimi. Zaman vericez onlara. 1 ayda mucize bekliyoz hep. Yavas yavas olacak en az 6 ay duzenli uygulama sart bence
Kızlar benim yiyip içtiklerimle östrojen seviyem 30pg/ml artmış 6ayda,ama göğüslerimde hiç bir gelişme yok şuan 67pg/ml östrojen seviyem hala fazla değil zaten az,acaba devammı etmem lazım zaten devam edicem ama artık büyüse ya :'(