Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

Kizlar aglamak istiyorum, ya buyumeye hala devam ediyorlar :)) o kadar mutluyum ki. Kesin 90 i gectim eve gidince olcucem. Suan zaten sutyenimden fiskiriyorlar. Aklima bisi geliyo ama nasil desem bilemedim. Cinsellik buyumede etki ediyor olabilir ama bilemedim kizlar ya. Bir ayi tamamlayim hepinize yardim edicem soz

Kizlar wc ye gidip gidip bakiyorum. Kizlar gelin hadi de sevincimi paylasin artik. O kadar cok dolgunlar ki. Kizlar tamamdir bu is. Bu program tam bana gore anladim. Hayatimda ilk defa onlari bu kadar buyuk goruyorum ve regl falan da olmuycam.

Ne yaptın ki canım bizimle de paylaşır mısın?

Kizlar hala 90 cm ama asiri dolgunlar ya inanilmaz hacim gelmis nedense. Bende o yuzden cok gaza geldim ama sorun yok. 20 gunde 3 cm bile
Harika ve en onemlisi kalici oldugu :))
Kizlar yilmak falan yok ben kesintisiz en az 3 ay programi bozmuycam. Daha sonra serbetci kremini birakirim. En az 6 ay devam

Hadi sizde gelin programima katilin :) 24. Sayfada herseyi yazdim. Tabi orada uymadgim bi kac sey olsada adacayi, masaj, buz, serbetci kremi, keten tohumu ve arada hurma mutlaka kullaniyorum :) bugun de tietin genclik pinarina baslicam ama o saglik icin dinc olmak icin

Şu an bende nasıl heveslendim bilemezsin canım orada biraz karışık anlatmışsın sana zahmet olmazsa detaylı bir şekilde 1 kere daha yazar mısın en açık şekilde :)

Evet kizlar annecigim sag olsun bu maratonumda beni hic yalniz birakmiyo, biraz once ona da gosterdim yanlardan baya sismis kiz dedi :) onceden sadece uc kismi kabarikti suan yanlardan kabarmis dedi :)

Şu an bende nasıl heveslendim bilemezsin canım orada biraz karışık anlatmışsın sana zahmet olmazsa detaylı bir şekilde 1 kere daha yazar mısın en açık şekilde :)

Canim serbetci otu kremi hazirla, bak o sayfada cok detayli nasil yapildigini anlatmistim :) ordan bakiver bi zahmet hem resimleri bile var. programima gelince, isten gelince buz suruyorum sonra normal el kremiyle
Msj yapiyom sonra bi daha buz surup kuruluyom. Ardindan serbetci kremimi surecegim kadar elime aliyorum goguslerime parmak uclarimla masaj yaparak suruyorum sutyenimi takiyom. Gece yatana kadar kaliyor. Bunun disinda gunde bi kac tane hurma yiyorum. Mutlaka adacayi iciyorum ama sallama degil kendim aktardan aldim orijinalini. Mutlaka 1 ymk kasigi keten tohumu yiyorum. Gece yatmadan 1 tatli kasigi kara uzum cekirdegi tozu, 1 ymk kasigi pekmez ve 1 cay kasigi polen yiyorum :)) paso yiyorum yani. Ama soyle bisi var. haftada 1 kac kez kara uzum cekirdigini yememezlik etmisimdir, hurmayi da oyle. Zaten son 4 gundur hic bisi yapmamistim. Ama bugun tam gaz devam ediyorum. Herseye ragmen ben bu kadar guzel sonuclar beklemiyirdum. Istikrarli olucam ve istedigim bedene sahip olucam. Kizlar k. Bakmayin ama 100 cm olana kadar ugrascam

Kizlar inanmicaksiniz ama suan 91 i zorluyo mezure. 89-90 gibiydi ya yok ya bildigin suan 91 zorluyo. Isten gelince olcmustum ama fark yoktu masaj falan yaptim krem surdum dus falan aldim ya valla aklim almiyo suanda. Ya cok dua etttim suan onlar oluyo ya da hakikatten kafayi yiyorum :S

Evettt tenesemisir zindanlardan kopup geldi :)
kızlar banyoda masaj, çıkınca soğuk su ile masaj
her gün tibet hareketleri
Başka bişey yapıyorum
Bacaksız mersin yağı iyi geldi diyor onu deneyebilrim

kızlar merabalar sizlere ısrarla çörekotu yağı ve de hurmayı tavsiye ediyorum ben 1 yıldır kullandım şu an göğüslerim hem dirileşti hem de büyüdü 80 dim 85 oldum evliyimde bir yıl oldu yaklaşık faydasını gördüm tabi azcık sabır lazım mutlaka deneyin derim zaten bir haftada farkedeceksiniz dikleşiyor göğüsler

yaa bişi diyim mi o kdar güzl yormlar yazmssn ki iştha geldm resmen :) bnde şerbetçi otunu içmye basldm tam bir hafta oldu gerçi regl dönemm göğslerm o yuzdn şiş ama etkisi olucagna inanyrum. kara üzümü direk çekrdkleryle yiyorum sürekli :) . adaçaynda baslycm. heveslydm ama senn yazdklrnı okynca dha bi hevslndm ayrca kske bnmklerde 90 olsa yaa 78 cnkü 85 olsa razıym yani :)

Sabredip uygularsak inaniyorum hepimiZin olur benim bile gelistigine gore :) onemli olan alt ust farki canim. Benim alt 73 ust 86 di. Simdi 91 oldu. Senin alttan kac cm

Aynen canim katiliyorum 1 yil gayet normal bi surec. Acele etmemeliyiz. Hurma bende kullaniyorum ama corekotu yagi sayesinde bir suru killa
Arkadas oldum) zaten hormonlarim bozuk killara musait yani

Benimde reglden once sisti, regl oldum sondu, bi kac gun sonra tekrar sisti :)) anlicagin suan da yapim asamasindalar, bozma moralini. Kendine 1 ay hedef koy ve de ki, 1 ay sonunda 4 cm alamazsam birakicam de :) zaten bi ay sonra 3 cm de olsa 5 cm de olsa farki gorunce devam ediceksin :)) pes etmek yok

kızlar bende 1 haftadan fazladır gece yatmadan güllü bi kremim var onunla masaj yapıyorum yağlardan kullanmak istemedım acıkcası zararı olur dıye. ve gece yatmadan bazn ısıgran otu cayı bazende hayıt otu çayı içtim yerı geldı gundz ıctıgımde oldu. masajı vaktım oldukca gunduzlerıde yaptım. ve bugun ve dun sızlıyolardı anlayamadm reglimede daha var umarm kesın sonuc alırım.mezura bulamamstm 20 ağustosta olcup yazdm bı kagıda hafta hafta olcup yazıcam uzun sure sonra etkili olursa ayrıntlı yazıp konu acarm ama umıtlndrmk ıstemem sımdıden kımseyı ıns. kalıcı olur bu buyumee yaa :)

Zaten onemli olan duzenli masaj canim. Kesinlikle fark olacagina inaniyorum ben. Az oldu diyip birakma lutfen devam et. Vallahi artik kendime yemin ettirdim 6 aydan once birakmicam diye. Ama adet zamanlari birakmayi dusunuyorum. Uzun sure uygulayacagim icin dinlendiriyorum vicudumu

kesinlikle masaj onemlı dedıgım gbı corekotu yagı kullandm tuylenme yaptı tecrube oldu daha surmem masaj kolay olsun dıye normal kremler dha mantıklı hem koku olmaz hemde daha faydalı bende cılt ıcın. umarım yaptıklarımız kalıcı olur zaten kısa bı surede buyuk sonuclar beklemek olmaz ben 22 yasındaym bı anda buyutmek zaten mumkun degıl sabırla aylarca ugrasmak lazım yeterkı buyusunler..

kızlar alt üst demişsiniz nereyi ölçüyorsunuz tam olarak:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…