Canim serbetci otu kremi hazirla, bak o sayfada cok detayli nasil yapildigini anlatmistim :) ordan bakiver bi zahmet hem resimleri bile var. programima gelince, isten gelince buz suruyorum sonra normal el kremiyle
Msj yapiyom sonra bi daha buz surup kuruluyom. Ardindan serbetci kremimi surecegim kadar elime aliyorum goguslerime parmak uclarimla masaj yaparak suruyorum sutyenimi takiyom. Gece yatana kadar kaliyor. Bunun disinda gunde bi kac tane hurma yiyorum. Mutlaka adacayi iciyorum ama sallama degil kendim aktardan aldim orijinalini. Mutlaka 1 ymk kasigi keten tohumu yiyorum. Gece yatmadan 1 tatli kasigi kara uzum cekirdegi tozu, 1 ymk kasigi pekmez ve 1 cay kasigi polen yiyorum :)) paso yiyorum yani. Ama soyle bisi var. haftada 1 kac kez kara uzum cekirdigini yememezlik etmisimdir, hurmayi da oyle. Zaten son 4 gundur hic bisi yapmamistim. Ama bugun tam gaz devam ediyorum. Herseye ragmen ben bu kadar guzel sonuclar beklemiyirdum. Istikrarli olucam ve istedigim bedene sahip olucam. Kizlar k. Bakmayin ama 100 cm olana kadar ugrascam