• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

Kızlar benim yiyip içtiklerimle östrojen seviyem 30pg/ml artmış 6ayda,ama göğüslerimde hiç bir gelişme yok şuan 67pg/ml östrojen seviyem hala fazla değil zaten az,acaba devammı etmem lazım zaten devam edicem ama artık büyüse ya :'(

Bu aslinda kotu bisey degil canim yediklerin cok olmasada seviyeyi arttirmis ve saglikli bir duzeye ulasmissin. Bence bu sekilde devam et. Birazcik daha yuklenebilirsin. Belki 1 yil surcek ama guzel sonuclar alacagiz. Hem cm lerw cok takilma. Bak benim 92 cm de takili kaldi ama oyle cok sekillendilerki anlatamam. Bence uzulecek bisey yok uygulamalar birazcik daha artilar ekle sadece. Ve yine tahlil yaptir3 ay snr felan

Kızlar benim yiyip içtiklerimle östrojen seviyem 30pg/ml artmış 6ayda,ama göğüslerimde hiç bir gelişme yok şuan 67pg/ml östrojen seviyem hala fazla değil zaten az,acaba devammı etmem lazım zaten devam edicem ama artık büyüse ya :'(
Aksam skypee den eklicem canim firsat bulamamistim oradan konusuruz. Yarin itibariyle bi programa basliycam. Onunla ilgili bir program yapariz kendimize

Bu aslinda kotu bisey degil canim yediklerin cok olmasada seviyeyi arttirmis ve saglikli bir duzeye ulasmissin. Bence bu sekilde devam et. Birazcik daha yuklenebilirsin. Belki 1 yil surcek ama guzel sonuclar alacagiz. Hem cm lerw cok takilma. Bak benim 92 cm de takili kaldi ama oyle cok sekillendilerki anlatamam. Bence uzulecek bisey yok uygulamalar birazcik daha artilar ekle sadece. Ve yine tahlil yaptir3 ay snr felan

Aksam skypee den eklicem canim firsat bulamamistim oradan konusuruz. Yarin itibariyle bi programa basliycam. Onunla ilgili bir program yapariz kendimize

Aynen bikaç ay sonra tekrar tahlil yaptırıcam skypetan eklediğinde ordan konuşuruz program yaparız ben soya sütüyle devam ediyorum.evet canım uzun sürücek ama 3sene sürsede razıyım yeterki büyüsün :(

kızlar benim 6ay önceki hormon testi sonucum ve şimdiki sonucum elimde 6ay önce östrojenim 39pg/ml miş ve bu değer menopozdaki kadınların ve erkeklerin vücudundaki östrojen miktarı kadar yani baya düşük,şimdi 67pg/ml buda çok yüksek değil araştırmalarıma göre,o yüzden 100pg/ml ye kadar çıkarıcam bakalım o zaman büyücek mi büyümicek mi ama büyücek inanıyorum ya :(

Sen doktora gidecektin ve hormon testi yaptıracaktın yaptırdın mı canım doktorla görüştün mü ne dedi?

Natural Remedies: Increase a Cup Size in 30 Days with Breast Massage

Kizlar ya surada bisi okudum. Biri diyorki iste icten disa distan ice asagidan yukari falan filan bizi su kafamiza gore yaptigimiZ masajlar kucultmeye yonelikmis. Buyutmek icin sadece ordaki resimdeki ok
Isaretleri yononunde 100-300 arasi hareketi
Sabah ve aksam yaptigimizda 30 gunde 2 cup buyume
Oluyormus. Valla kesin basliyorum bugun. Tum topigi okudum baya etkilendim acikcasi. Hem denemekten zarar gelmez :))

Bende geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm aranıza alırmısınızz! Benimkileri 75 ten 85 yapalımmmm noluur nolurr boyumda çok uzun acaba ondanmı diye kara kara düşünüyorum çemen otuu mu yemedim soya sütleri mi içmedim ay deliricem:14:

Bende geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm aranıza alırmısınızz! Benimkileri 75 ten 85 yapalımmmm noluur nolurr boyumda çok uzun acaba ondanmı diye kara kara düşünüyorum çemen otuu mu yemedim soya sütleri mi içmedim ay deliricem:14:

Hosgeldin :)))) ben 75 ten 80 yaptim :))) aslinda 75b den 75 c yaptim hedefim 2 beden daha buyutmek :D
Neler yaptin ne kadar sure uyguladin anlat biraz

Hosgeldin :)))) ben 75 ten 80 yaptim :))) aslinda 75b den 75 c yaptim hedefim 2 beden daha buyutmek :D
Neler yaptin ne kadar sure uyguladin anlat biraz

ben 17 yaşındayım 12-13 yaşlarında hayaller kurardım kafam kadar olan çok yakın bi arkadaşım vardı daha o yaşta imrenirdim ben sopa gibiydimm benimde büyicek 2 yıl kaldı hebelehübele diye diye 5 yıl geçti tık yok artık kırmızı alarm verdi beynim

anneme sordum internetten araştırdım 2 kağıt hazırladım bu konuyla ilgili biri beslenme biri masajla ilgil,östrojen içeren bitkiler yedim mesela keten tohumunu havanda dövüp çiğnedim haftada 3 kez

duş alırken bikaç dk boyunca soğuk su tutuyorum dayanabiliyorum Allahtan,yukarıdan aşağıya çemen otu yağıyla masaj yaptım ama düzenli değil şurda link atayım bakmak isteyenler olursa kopyala yapıştır yapılamıyor adminler lütfen kızmayın:)

Çemen Otu Yağının Faydaları

birde 1 hafta kadar önce kk de bir bayanın soya sütü topiğini okudum migrostan alıp içiyorum o kadar...

sizide tebrik ederim inşallah hepimizinki büyür ben büyük göğüslü olmak istemem zaten azcık dolgun diri olması kafi 80 olsa başım üstüne :1:

Son düzenleme:
birde yeni başladım bi yarar görmemem normal sanırım inşallah başarırız yardımlaşarakk:)

Holgeldin canım :) aramıza aldık bile :) aaah ah bu dertten öyle muzdaribimkiii uğraşıp duruyorum araştırıyorum moralim bozuluyor ama devam ediyorum gerçekten çok istiyorum göğüslerimin büyümesini kadın göğsü gibi olmasını benimkiler küçük kızlarınki gibi :( ve bazen umutsuzluğa düşüyorum ama 3sene daha uğraşıcaö bişey değişmezse artık silikon taktırıcam bu 3senede inşallah büyür östrojen büyütür bence birtek,ve ben östrojen alıyorum ama bünyeden bünyeye değişiyor mu yoksa yanlış bişey mi yapıyorum yoksa daha çok mu östrojen almam gerekiyor bilmiyorum nolcak böyle

Kızlar ben bu işi anlamıyorum ya ben 2senedir araştırıyorum bugün hala araştırıyorum araştırma sonuçlarım hep aynı "fitoöstrojen göğüs büyütür" fitoöstrojen=bitkisel östrojen(soya,keten tohumu vs) buraya kadar tamam e peki ben bunları kullanıyorum neden bende gelişme yok test sonucuma göre östrojenimde artmış acaba biraz daha mı artması lazım anlamıyorum ki yoksa düzenli kullanmadım diye mi büyümesi of kafayı yicem ya ergenlikteki gibi memeler yağlansın kalıcı olarak büyüsün istiyorum neden olmuyor anlamıyorum

Kızlar ben bu işi anlamıyorum ya ben 2senedir araştırıyorum bugün hala araştırıyorum araştırma sonuçlarım hep aynı "fitoöstrojen göğüs büyütür" fitoöstrojen=bitkisel östrojen(soya,keten tohumu vs) buraya kadar tamam e peki ben bunları kullanıyorum neden bende gelişme yok test sonucuma göre östrojenimde artmış acaba biraz daha mı artması lazım anlamıyorum ki yoksa düzenli kullanmadım diye mi büyümesi of kafayı yicem ya ergenlikteki gibi memeler yağlansın kalıcı olarak büyüsün istiyorum neden olmuyor anlamıyorum

Ekledim skype den umarim dogru kisidir:) gel gel bende cok arastirma yaptim sunlari tartisalim bi guzel saglam bi programla geri doneriz :)

ben 17 yaşındayım 12-13 yaşlarında hayaller kurardım kafam kadar olan çok yakın bi arkadaşım vardı daha o yaşta imrenirdim ben sopa gibiydimm benimde büyicek 2 yıl kaldı hebelehübele diye diye 5 yıl geçti tık yok artık kırmızı alarm verdi beynim

anneme sordum internetten araştırdım 2 kağıt hazırladım bu konuyla ilgili biri beslenme biri masajla ilgil,östrojen içeren bitkiler yedim mesela keten tohumunu havanda dövüp çiğnedim haftada 3 kez

duş alırken bikaç dk boyunca soğuk su tutuyorum dayanabiliyorum Allahtan,yukarıdan aşağıya çemen otu yağıyla masaj yaptım ama düzenli değil şurda link atayım bakmak isteyenler olursa kopyala yapıştır yapılamıyor adminler lütfen kızmayın:)

Çemen Otu Yağının Faydaları

birde 1 hafta kadar önce kk de bir bayanın soya sütü topiğini okudum migrostan alıp içiyorum o kadar...

sizide tebrik ederim inşallah hepimizinki büyür ben büyük göğüslü olmak istemem zaten azcık dolgun diri olması kafi 80 olsa başım üstüne :1:

Canim senden ricam reglinin 3 . Gunu direk doktora git hormon tahlili yaptir. Eger hormon seviyen asagilardaysa bu programlara basla. Elimden geldigince her konuda sana yardimci olucam ama lutfen tahlil yaptir.
Eger dogal yollardan gogus buyutmek istiyorsan asla programi aksatmamalisin, sabirli olmalisin, inancli olmalisin ve uzun surecegini bilmelisin.
1 yil boyunca gunde 2 hurma yiyip ve sadece masaj yaparak istedigi sonucu alanlar var. burdaki kilit nokta 1 yil ve fazlasi ;)

Natural Remedies: Increase a Cup Size in 30 Days with Breast Massage

Kizlar ya surada bisi okudum. Biri diyorki iste icten disa distan ice asagidan yukari falan filan bizi su kafamiza gore yaptigimiZ masajlar kucultmeye yonelikmis. Buyutmek icin sadece ordaki resimdeki ok
Isaretleri yononunde 100-300 arasi hareketi
Sabah ve aksam yaptigimizda 30 gunde 2 cup buyume
Oluyormus. Valla kesin basliyorum bugun. Tum topigi okudum baya etkilendim acikcasi. Hem denemekten zarar gelmez :))

Kizlar lutfen su masaji bi deneyin. Sok oldum ya nasil oldular masaj yaparken inanamadim her gogsume 300
Defa daire cizdim lutfen bi deneyin

Kizlar lutfen su masaji bi deneyin. Sok oldum ya nasil oldular masaj yaparken inanamadim her gogsume 300
Defa daire cizdim lutfen bi deneyin

ya cnm bu masajın tam tersi değil miydi ya :/// yoksa ben büyüteyim derken küçültme masajı mı uyguladım aman allahımmmmmmmm :18: :18: :18: :18:

Kizlar dun kainat guzelinin formulundeki elmasirkeli suyu icmeye calistim. Yok ya hic bir sekilde icemem ben onu:(
Size ne diycem ben sanirim cemen kapsulu ve sawnpalmetto kapsulu alip onlari kullancam. Bir ayda biter zaten ikiside. Ayni zamanda da su masaja basladim oda bi ay surecek. Orada yaziyordu bu tabletler ben daha oncede dusunmustum ama su siralar cok usengecligim ustumde. Bisi yapmamak asla olmaz. 1 ay en azindan hap baya iyi gelicek sanirim. Benim bi de testesteron hormonum yuksek saw palmetto onu dengeliyormus. Sizce kullanayim mi??

Back