- 25 Nisan 2013
- 706
- 13
Kızlar ben bu işi anlamıyorum ya ben 2senedir araştırıyorum bugün hala araştırıyorum araştırma sonuçlarım hep aynı "fitoöstrojen göğüs büyütür" fitoöstrojen=bitkisel östrojen(soya,keten tohumu vs) buraya kadar tamam e peki ben bunları kullanıyorum neden bende gelişme yok test sonucuma göre östrojenimde artmış acaba biraz daha mı artması lazım anlamıyorum ki yoksa düzenli kullanmadım diye mi büyümesi of kafayı yicem ya ergenlikteki gibi memeler yağlansın kalıcı olarak büyüsün istiyorum neden olmuyor anlamıyorum
Kizlar dun kainat guzelinin formulundeki elmasirkeli suyu icmeye calistim. Yok ya hic bir sekilde icemem ben onu
Size ne diycem ben sanirim cemen kapsulu ve sawnpalmetto kapsulu alip onlari kullancam. Bir ayda biter zaten ikiside. Ayni zamanda da su masaja basladim oda bi ay surecek. Orada yaziyordu bu tabletler ben daha oncede dusunmustum ama su siralar cok usengecligim ustumde. Bisi yapmamak asla olmaz. 1 ay en azindan hap baya iyi gelicek sanirim. Benim bi de testesteron hormonum yuksek saw palmetto onu dengeliyormus. Sizce kullanayim mi??
Nerdesin sen. Kaybolma konuscaklarimiz var :)
Canim valla kadinlarda 0-4 arasi olmasi gerekirken benim 9 du sanirim. Doktorum hatta dalga gecmisti saglikli bi erkek duzeyinde diye. 10 aydir diane35 kullaniyorum. Asiri derecede selulit yaptiCanım skypea girip bakıyordum ama istek gelmedi hiç :/ okuldan dolayı foruma sık giremedim ben soya sütüne devam ediyorumda şeyi merak ettim senin testesteron kaçtı yüksek demişsin ya benimde mi yüksek acaba dedim?
Canim valla kadinlarda 0-4 arasi olmasi gerekirken benim 9 du sanirim. Doktorum hatta dalga gecmisti saglikli bi erkek duzeyinde diye. 10 aydir diane35 kullaniyorum. Asiri derecede selulit yaptibugun reglin 3 . Gunu kan verdim yarin alcam sonuclari. Total testesteron degil ama free testesteron yuksek cikiyo.
Ben goguslerimin buyunesini engelledigini dusunuyorum. Simdi saw palmetto aldim tablet. Testesteron hormonunu duzenliyomus. Cemen otu tableti de aldim. Bu ay onlari kullancam. Epeydir programi aksattum cunku. Su siralarda cok ugrasasim yok. Haplarin sonuclarini yazarim
Canim rezene ve hayit tohumu cayida icmeni tavsiye ederim ve masaj yapmani bence dahada hızlandırır büyümeyi.
merhaba kızlar..sadece mersin yağıyla masaj yapıyorum 3.günde 81 den 84 e çıktı ölçülerim çok mutluyum masaj gerçekten çok etkili birde hayıt tohumu aldım ama daha başlamadım ona çok kötü kokuyor çünkü denemiştim daha önce çay yapıp içiyordum ama onada başlyacağım ..
yok canım yapmadım sadece masaj yaptım ama bıraktım ya araya bayram falan girdi şimdi yine başlayacağım...Canım 3günde nasıl 3cm büyüdü başka bişeyde yapıyomusun?
yok canım yapmadım sadece masaj yaptım ama bıraktım ya araya bayram falan girdi şimdi yine başlayacağım...
Evet bende şaşırdım canım ama tekrar tekrar ölçtüm.Masajı en az 10 dk yapıyorum yağı tamamen emene kadarSadece masajla 3günde 3cm çok iyi canım kaç dk yapıyosun masaj? Başla tekrar bende başladım
Evet bende şaşırdım canım ama tekrar tekrar ölçtüm.Masajı en az 10 dk yapıyorum yağı tamamen emene kadar
Çok iyiymiş canım ya bende otlarla krem hazırladm ama baya cıvık oldu bide soya sütü,sallama bitki şayı bide spor yapmaya başladım düzenli aksatmadan yapmam lazım benim hep bişeyler oluyo aksıyo bu sefer düzenli yapcam inşallah gelişme olur ya((
inşallah canım düzenli yapsak olucak gibi ama hep aksilik çıkıyor dediğin gibi
merhaba kızlar..sadece mersin yağıyla masaj yapıyorum 3.günde 81 den 84 e çıktı ölçülerim çok mutluyum masaj gerçekten çok etkili birde hayıt tohumu aldım ama daha başlamadım ona çok kötü kokuyor çünkü denemiştim daha önce çay yapıp içiyordum ama onada başlyacağım ..
Kızlarr yine internetten araştırıp bişeyler okudum çok heycanlandım büyütmüş gibi :):) pes etmek yok uzun süreli ve aksatmadan programlarımızı uygulicaz büyütücez inşallah ya inanıyorum sizde inanın olmicak bişey değil ergenlikte östrojenle kocaman olmuyo mu milletin göğsü,bizde fitoöstrojenle yapcaz aynı şeyi bizi çok uğraştıracak ve çok vaktimizi alıcak ama sonunda olucak hep birbirimizi takip ederek ve motive ederek devam edelim vazgeçmek pes etmek yok olucak imkansız değil :) inşallah ya