Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

Nerdesin sen. Kaybolma konuscaklarimiz var :)

Nerdesin sen. Kaybolma konuscaklarimiz var :)

Canım skypea girip bakıyordum ama istek gelmedi hiç :/ okuldan dolayı foruma sık giremedim ben soya sütüne devam ediyorumda şeyi merak ettim senin testesteron kaçtı yüksek demişsin ya benimde mi yüksek acaba dedim?

Canim valla kadinlarda 0-4 arasi olmasi gerekirken benim 9 du sanirim. Doktorum hatta dalga gecmisti saglikli bi erkek duzeyinde diye. 10 aydir diane35 kullaniyorum. Asiri derecede selulit yapti bugun reglin 3 . Gunu kan verdim yarin alcam sonuclari. Total testesteron degil ama free testesteron yuksek cikiyo.
Ben goguslerimin buyunesini engelledigini dusunuyorum. Simdi saw palmetto aldim tablet. Testesteron hormonunu duzenliyomus. Cemen otu tableti de aldim. Bu ay onlari kullancam. Epeydir programi aksattum cunku. Su siralarda cok ugrasasim yok. Haplarin sonuclarini yazarim

Tamam mutlaka yaz canım sonuçları ahh ah benim niye büyümüyo ya östrojenim artmasına rağmen hiç büyüme olmadı daha mı çok artması lazım östrojenimin acaba

Merhaba kizlar ben maratonuma 1 agustosta baslanistim son 10 gun haricinde gercekten hakkini vere vere yaptim ve guzel sonuclar aldim. 86 ile baslayip 92 de kaldim malesef. Su siralar hic biseyle ugrasmak istemiyorum o yuzden saw palmetto ve cemen otu tableti aldim onlari gunde 3 er tablet icicem. Ve sabah ve aksam 300 er adet ice dogru masaj yapicam. Masajima yag olarak nar cekirdegi ve soya yagi kullaniyorum. Bol bol nar ve hurma yemeye calicam. Bir ay sonra belki 92 yi gecerim :) ben inaniyorum kizlar. Lutfen vazgecmeyin.
Yarin sabah sonuclarim cikicak tekrar yazicam size. Umarim hersey yolundadir.
Bir ricam olucak ben bilgisayardan degil surekli telefondan giriyorum foruma. Cok fazla ozelden mesaj atanlar oluyor. Iste buyumus goguslerin nasil oldu yazarmisin diye. Ben neredeyse defalarca yazip paylastim. Kimsenokumuyor mu kizlar ya. Ben ilk bu forumu gordugumde hatmetmistim .Kizlar lutfen arastirin artilari eksileri dogrulari yanlislari neyse burada onemli olan bunlari tartismak ogrenmek. Ve okadar cok bilgi paylastimki ozelden yazmak bunlari inanin cok zor. He ozel soru varsa seve seve herkese yardimcinolurum. Hepinize kolay gelsin kizlar :)

merhaba kızlar..sadece mersin yağıyla masaj yapıyorum 3.günde 81 den 84 e çıktı ölçülerim çok mutluyum masaj gerçekten çok etkili birde hayıt tohumu aldım ama daha başlamadım ona çok kötü kokuyor çünkü denemiştim daha önce çay yapıp içiyordum ama onada başlyacağım ..

Canım 3günde nasıl 3cm büyüdü başka bişeyde yapıyomusun?

Evet bende şaşırdım canım ama tekrar tekrar ölçtüm.Masajı en az 10 dk yapıyorum yağı tamamen emene kadar

Çok iyiymiş canım ya bende otlarla krem hazırladm ama baya cıvık oldu bide soya sütü,sallama bitki şayı bide spor yapmaya başladım düzenli aksatmadan yapmam lazım benim hep bişeyler oluyo aksıyo bu sefer düzenli yapcam inşallah gelişme olur ya ((

inşallah canım düzenli yapsak olucak gibi ama hep aksilik çıkıyor dediğin gibi

inşallah canım düzenli yapsak olucak gibi ama hep aksilik çıkıyor dediğin gibi

Zorlamamız lazım bu sefer ben elimden gelenin fazlasını yapıcam bide hemen ölçmicem ben hergun ölçüyodum bu sefer gelişme görmeyince bırakıyodum şimdi en az bir ay ölçmicem dayanabilirsem 3ay sonra ölçücem

Canim nasıl masaj hareketleri uyguluyorsun bende gecen haftalarda uc gun yaptım elma sekerinin attigi bir linkte gormustum tek hareket iki saniye parmaklarını göguslerinin etrafında donduruyosun 300 kez.bende 3 gunde 1.5 cm e yakın dolgunluk gordum ama biraktm yine araya biseyler girdi tekrar baslicam senin hareketin nasil

Kızlarr yine internetten araştırıp bişeyler okudum çok heycanlandım büyütmüş gibi :):) pes etmek yok uzun süreli ve aksatmadan programlarımızı uygulicaz büyütücez inşallah ya inanıyorum sizde inanın olmicak bişey değil ergenlikte östrojenle kocaman olmuyo mu milletin göğsü,bizde fitoöstrojenle yapcaz aynı şeyi bizi çok uğraştıracak ve çok vaktimizi alıcak ama sonunda olucak hep birbirimizi takip ederek ve motive ederek devam edelim vazgeçmek pes etmek yok olucak imkansız değil :) inşallah ya

Kızlar şimdi bi video izledim sanırım estetik cerrahı adam onla kadın röprtaj yapıyo kadın dediki protez meme büyütmek için tek yol mu başka yol yok mu dedi adamın dediği tam olarak şu "hormonla meme büyütmek tabiki mümkün fakat..." Burayı dedi ya ben çok mutlu oldum imkansız değil yani :)))) sonra adam devam etti dediki ama hormonlarla oynamak tehlikeli kanser vb ciddi hastalıklara sebep olabilir bu yüzden endokrin uzmanları kesinlikle tavsiye etmiyo en sağlıklı yöntem protez dedi,tabiki sağlığımız daha önemli ama biz abartmadan sağlıklı bi şekilde yapcaz inşallah büyücek ya bu arada internette sözlükler varya orda bi kız da şey yazmıştı östrojen hormonuyla ilgili "son bir senede vücuduma tırsarak yüklediğim ama sonunda harika göğüslere sahip olduğum mucizevi hormon" yazmıştı ya östrojenle büyütcez inşallah büyürler çok heycanlandm mutlu oldum biliyodum zaten hormonla büyüyebilceğini ama yinede insan doktordan böyle bişey duyunca daha çok inanıyo :))))

Bazı yazılar hevesimizi kırıyor ama olacağına inanıyorum ben.evet hep birlikte birbirimize destek olalım

küçükken 12 yaşlarındayken amcamın kızı göğüslerine büyük fincan koyardı banada gel sende yap büyük olur derdi.fincanı göğsüne kapatırsın ya hani öyle işte....birkaç kez yapmıştım.işe yaramış 6 kız kardeşiz 5 i küçük benimki 90 numara ( ama hiç memnun değilim küçültmek için plan yokmu ((( kocamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…