- 17 Mart 2012
- 11
- 0
Ben destekli sütyenin göğüsleri küçülttüğünü duymuştum. Duyduğum gün desteksiz sütyen kullanmaya başladım. Kremle masaj yaptım ve kuru üzüm hurma bol bol yedim ve gerçekten farkedilir büyüme oldu kızlar :)))))
Kaç cm büyüdü canım?
cm olarak ölçmek aklıma gelmemişti ama bunları yapmadan önce avucumu bile doldurmuyodu şimdi avucumdan taşıyorlar :))
Kizlar eve geldim dayanamadim ve olctum :) 87 den 90 a cikmisim ya hemde 6 gunde allahim inanamiyorum. Annemde hemen heveslenme sonra husran oluyon adetine az var dedi ama daha benim 8-9 gun vat.
Ben destekli sütyenin göğüsleri küçülttüğünü duymuştum. Duyduğum gün desteksiz sütyen kullanmaya başladım. Kremle masaj yaptım ve kuru üzüm hurma bol bol yedim ve gerçekten farkedilir büyüme oldu kızlar :)))))
CAnım gelişmelerini takip ediyorum senin adına çok sevindim neler uyguladın biraz anlatır mısın?
Canım kremle masaj yaptım demişsin ya normal el vücut kremi miydi yoksa göğüs büyütme kremlerinden mi?
Merhaba canim kac yasindasin ve ne kadar zamanda aldin bu sonucu. Evet bende duymustum bunu ama malesef desteksiz cok fazla ozguven eksikligi yasiyorum
ne kremi olduğunun bi önemi olduğunu sanmıyorum canım bol bol nemlendirsin yeter. ben byphasse arı sütlü vücut kremini kullanmıştım. ben göğüs büyütme kremlerine para harcamayın derim herhangi bir krem de aynı işi görüyorr
slm arkdslr bn 20 yasndym ve göğs ölçm 78 neredeyse yok gibi duruyo bayadr arastryrum bu konuyu şerbetçi otu üzerine bir sürü yazı okudum ve bişeyler istiyosam denemeye değer dedim ve dün demleyip içmye başldım. bakalm sonuc ne olucak kullananlar pes etmeyn uzun süre kullanın demiş. ve tabiki inanmak gerek 2 yıl snra evlenicem yani bu süre içinde bi çözüme ulaşmam gerek. :) inşallah bu konuda sıkntsı olan herkes iyi sonuca ulaşır ...
hiz haz etmesemde küçük olmalarına o kadar alıştım ki
Umarım hepimiz büyütebiliriz istediğimiz sonuçlara ulaşırız gelişmeleri ara ara paylaş bizimle canım :)
Kizlar eve geldim dayanamadim ve olctum :) 87 den 90 a cikmisim ya hemde 6 gunde allahim inanamiyorum. Annemde hemen heveslenme sonra husran oluyon adetine az var dedi ama daha benim 8-9 gun vat.
Canim sayfa 24 de baya anlattim detayli olarak. Ama o programin %80 ine uyabiliyorum. Ayrica 4-5 gundur hic bisi uygulayamadim ama hic bi gerileme olmadi. Yarin gene programa devam edicem. Ayrica bugun 18. GunumCanım nasil basardin ben cay icip masaj yapiyodum bıraktım il dışına gidince naptin napiyosun yazar misin detaylı olarak ben 5-6 cm istiyorum sadece