Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

çok tesekkür ederim canım endokrin bölümünde mi yapııyor

sağlık ocağına yada tıp merkezinede gidebilirsin sekretere hangi testlerin yapılacağını söylersin hemen yapılır yada hastanede kadın doğumcuya gidersin o sana testleri yazar seni muayene eder sonra orda yaptırırsın.endokrin bölümünde yapılıyor mu onu bilmiyorum

Tamam canım teşekkür ederim bugün imdadıma yetiştin :))

Kizlar ya her gecen gun daha da gelisme oluyo, icim icime sigmiyo valla. Olcak bu is gorceksiniz. Olculerima daha 25 gun var ama malesef o gunu sabitsizlikla bekliyom ya. Az once wc deydim acip bi baktim resmen 2 tane top olmuslar masallah :)))

Bayramdan sonraki hafta da hormon tahlillerimi de yaptircam. Gonul rahatligiyla devam ederim calismalarima eger bi ay sonunda bekledigim olursa hepinize tum detaylariyla yardim etcem sozz :)))

Kizlar eve geldim dayanamadim ve olctum :) 87 den 90 a cikmisim ya hemde 6 gunde allahim inanamiyorum. Annemde hemen heveslenme sonra husran oluyon adetine az var dedi ama daha benim 8-9 gun vat.

elmasekerı3535 super gelısme olmus sende masallahh 6gunde 3cm ben sehır dısındayım ınternete gıremıyorum suanda telefondan gırıyorum.ve malesef bu yuzden programımda aksadı kac gundur hıc bırsey yapamıyorum eve gıder gıtmez cok sıkı bır programa baslıcam ramazanda bıttı zaten goguslerı besleme zamanı bol bol

arkadaşlar ben sonunda şehir dışından döndüm ve bugün itibariyle programa başlıyorum

-soya sütü
-keten tohumu
-şerbetçi otu,oğul otu,rezene,adaçayı,keten tohumu ve biraz yağ karışımlı göğsüme hazırladığım krem
-rezene
-adaçayı
-keten tohumu suyu göğse sürmek için

bunları uygulicam bugünden itibaren.devamlı yapabilsem artık sürekli birşeyler yüzünden aksıyorlar artık aksatmicam yeter

kızlar benim göğüslerim üstten 83cm olmuş alt hala aynı.adetten mi acaba diye düşündüm adetime az var ama normalde adetten şişmezdi göğüslerim umarım keten tohumundandır adetim bitince tekrar ölçüp görücem...

biraz önce hazırladığım kremimi sürdüm kızlar benimki cıvık oldu ve az sürüyorum baya zahmetli bu krem işi umarım işe yarar ve soya sütümüde içtim bugün 500mL inşallah büyürler

Merhaba canim ben hep giriyomda bakiyom kimsecikler yok. Ben ayin 1 inden beri bi kac kez aksattim sadece. Topu topu 2 cm elde ettim kalici olarak. Bugun son darbeyi bikini denemelerim sonucu yedim allahim lutfen mucize olsun artik diyorum. Soya sutu sonucunu merak ediyorum yaz mutlaka

Yazıcam canım ben şehir dışındaydım diye bikaç gün giremedim ama ayrılmıyorum burdan sizlerde ayrılmayın kızlar büyütmemiz lazım :'( mucize mi olcak nolcak bilmiyorum ama artık olsun ya :'(

Kızlar ben bu şerbetçi otu kremini bırakıyorum otlarla uğraşmak sonra onları temizlemek beni benden aldı sabrım yok o kadar...diğerlerine devamm

canım üzülmeni istemem ama adetten olabilir, benimde normalde adetten sismezdi ama masaj yapmaya basladıktan sonra adet öncesi dolgunlasıyor adet sırasında sönüyor. mesela bayramdan önce hastalandım dün son günümdü, sehirdısında olunca masaja da ara vermiştim suan hiçbir sey yapmamısım sanki ilk hali gib, söndü indi bir şeyler oldu :/ nasipse bugün tekrar masaj ve çaylara baslıcam.. kalıcı büyür inşallah.

Kizlar suna mezure 89-90 gibi gosteriyor. O mezure hamileligim disinda tabi birde kilo disinda
100 u gecsin kurban kescem :) buraya yaziyom. Bugun gene bikini bakcam
Offf olmek istiyom
(((

Olabilir canım ama umarım sönmez artık pskoljim bozuldu bu yüzden büyümeleri lazım :'( başla sende bugün bırakmayalım oof of

Kizlar suna mezure 89-90 gibi gosteriyor. O mezure hamileligim disinda tabi birde kilo disinda
100 u gecsin kurban kescem :) buraya yaziyom. Bugun gene bikini bakcam
Offf olmek istiyom
(((

Canım senin alttan kaç cm'di? Keşke 100ü geçseleer destekli biliniler nasıl oluyor canım? Gerçi benimkine 1kat destekte yetmiyor göğüslerm bana kafayı yedirtti bende ölmek istiyom birlikte ölelim ..........

Canim ya alttan 73 ustten 89 iste. Cm olarak bakinca cok gibi duruyo ama bildigin dumduz yani

selam bacılar selam.... ah ahhhh. ben 18 yaşıma gireceğim ama benimkiler tahta mubarek doktora gittim kilo alsan en fazla 75 mi olur dedi ölçüleri bile bilmiyorum dostlar. genetik değil hani ablamınki iyi hoş. benim niye yok. neyse kader... bikini pedi kullanıyorum ben. biraz belli oluyodur ama napalım. hiiiçç de uğraşamam yok kocam beğensin falan zaten ilk maaşımla silikon yaptırmayı düşünüyorum. şimdiden. size kolay gelsiinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…