Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

Ben destekli sütyenin göğüsleri küçülttüğünü duymuştum. Duyduğum gün desteksiz sütyen kullanmaya başladım. Kremle masaj yaptım ve kuru üzüm hurma bol bol yedim ve gerçekten farkedilir büyüme oldu kızlar :)))))

Ben destekli sütyenin göğüsleri küçülttüğünü duymuştum. Duyduğum gün desteksiz sütyen kullanmaya başladım. Kremle masaj yaptım ve kuru üzüm hurma bol bol yedim ve gerçekten farkedilir büyüme oldu kızlar :)))))

Kaç cm büyüdü canım?

Merhaba canim kac yasindasin ve ne kadar zamanda aldin bu sonucu. Evet bende duymustum bunu ama malesef desteksiz cok fazla ozguven eksikligi yasiyorum :KK43:

CAnım gelişmelerini takip ediyorum senin adına çok sevindim neler uyguladın biraz anlatır mısın?

Canim24. Sayfada baya bi anlattim istersen oradan bakabilirsin. 14. Gun bugun halan aynilar. Reglim gecti hala 90 cm. zaten ben bunu aylarca uyguluycam. Bi kac yil icinde evlenicem. Eger hala aynilarsa kesin protez taktiririm. Bu surecte de bu tarz yasamayi standarda baglamis durumdayim :)

Kızlar malum yaz ayı kara üzümler olmaya başladı, oldular hatta.
Taze taze onlardan yiyin.
Bizim bahçede var, ben her gün biraz yemeye çalışıyorum.
Çekirdeklerini dişlerimle kırarak yiyorum atmıyorum yani onları.
Bi hassaslık var göğüslerimde ama daha belli değil bişi.
1 2 hafta her gün yemeye çalışcam bakalım nolcak :KK70:

Canım kremle masaj yaptım demişsin ya normal el vücut kremi miydi yoksa göğüs büyütme kremlerinden mi?

ne kremi olduğunun bi önemi olduğunu sanmıyorum canım bol bol nemlendirsin yeter. ben byphasse arı sütlü vücut kremini kullanmıştım. ben göğüs büyütme kremlerine para harcamayın derim herhangi bir krem de aynı işi görüyorr

Merhaba canim kac yasindasin ve ne kadar zamanda aldin bu sonucu. Evet bende duymustum bunu ama malesef desteksiz cok fazla ozguven eksikligi yasiyorum :KK43:

bir süre göğsü açık kıyafetler giymezsen desteksiz sütyenler de şişkinlik yapar destekli kadar olmasa da belli olmaz zaten farkı görüceksin birkaç haftada boşluklar dolmaya başlar :) evdeyken hele hiçbir şey kullanmayın nefes alsınlar ve sürekli boş kaldıkça masaj yap nemlendir ben bir haftada büyümeyi farketmiştim hatta büyüdüğünde eski destekli sütyenlerimi denedim ve resmen fırlayacak gibi olmuşlardı :)) inşallah sizde de işe yararr
17 yaşındayım yazmayı unutmuşumm

Son düzenleme:
ne kremi olduğunun bi önemi olduğunu sanmıyorum canım bol bol nemlendirsin yeter. ben byphasse arı sütlü vücut kremini kullanmıştım. ben göğüs büyütme kremlerine para harcamayın derim herhangi bir krem de aynı işi görüyorr

Anladım canım yok ben zaten krem ve haplardan yana değilim

slm arkdslr bn 20 yasndym ve göğs ölçm 78 neredeyse yok gibi duruyo bayadr arastryrum bu konuyu şerbetçi otu üzerine bir sürü yazı okudum ve bişeyler istiyosam denemeye değer dedim ve dün demleyip içmye başldım. bakalm sonuc ne olucak kullananlar pes etmeyn uzun süre kullanın demiş. ve tabiki inanmak gerek 2 yıl snra evlenicem yani bu süre içinde bi çözüme ulaşmam gerek. :) inşallah bu konuda sıkntsı olan herkes iyi sonuca ulaşır ... :KK3:

slm arkdslr bn 20 yasndym ve göğs ölçm 78 neredeyse yok gibi duruyo bayadr arastryrum bu konuyu şerbetçi otu üzerine bir sürü yazı okudum ve bişeyler istiyosam denemeye değer dedim ve dün demleyip içmye başldım. bakalm sonuc ne olucak kullananlar pes etmeyn uzun süre kullanın demiş. ve tabiki inanmak gerek 2 yıl snra evlenicem yani bu süre içinde bi çözüme ulaşmam gerek. :) inşallah bu konuda sıkntsı olan herkes iyi sonuca ulaşır ... :KK3:

Umarım hepimiz büyütebiliriz istediğimiz sonuçlara ulaşırız gelişmeleri ara ara paylaş bizimle canım :)

ben cemeni cörekotunu bı kenara bıraktım. artk onemlı olan masaj dıye dusunuyorm. gül özlü bi kremim var onunla msaj yapıyorm kuru kuru olmuyo cunku sabh aksam aksamları yatmadanda hayıt ıcıorum etkili olursa yazarm. asıl onemlı olan kesnlklee masajjjj :KK34::KK34:

Arkadaslar daha detaylı anlatırmısınız?? hayıt rezene ıse yarıyormu??? gunde kac bardak ıcıyorsunuz? gogus masajnı neyle yapıyorsunuz?

Kizlar eve geldim dayanamadim ve olctum :) 87 den 90 a cikmisim ya hemde 6 gunde allahim inanamiyorum. Annemde hemen heveslenme sonra husran oluyon adetine az var dedi ama daha benim 8-9 gun vat.

Canım nasil basardin ben cay icip masaj yapiyodum bıraktım il dışına gidince naptin napiyosun yazar misin detaylı olarak ben 5-6 cm istiyorum sadece :KK43:

Canım nasil basardin ben cay icip masaj yapiyodum bıraktım il dışına gidince naptin napiyosun yazar misin detaylı olarak ben 5-6 cm istiyorum sadece :KK43:
Canim sayfa 24 de baya anlattim detayli olarak. Ama o programin %80 ine uyabiliyorum. Ayrica 4-5 gundur hic bisi uygulayamadim ama hic bi gerileme olmadi. Yarin gene programa devam edicem. Ayrica bugun 18. Gunum

X