ben bu aralar hormon testi yaptıramam çnkü annem gögüs büyütmeme karşı zamanla bekle diyo. ama ben anneminde çok küçük olduğu için korkuyorum onun gibi olmasından offf yaaa 16 yaşndayım edindiğim derde bak canımı çok sıkıyo75 bedeni tam dolursam yeter ya
90 dan sonra göğüsler iğrenç oluyor dikkat et de küçültme ameliyatı olmak zorunda kalma benim 2. olacak
hindistan cevizi yağını, kokusunu kaldırabilirsen tavsiye ederim büyütüyor
nar çekirdeği ve nar suyu da öyle
ayrıca kabak çekirdeği fındık muz bal polen panax ginsengn vs de büyümeyi tetikliyor
90 dan sonra göğüsler iğrenç oluyor dikkat et de küçültme ameliyatı olmak zorunda kalma benim 2. olacak
hindistan cevizi yağını, kokusunu kaldırabilirsen tavsiye ederim büyütüyor
nar çekirdeği ve nar suyu da öyle
ayrıca kabak çekirdeği fındık muz bal polen panax ginsengn vs de büyümeyi tetikliyor
Biraz once aynaya baktim offf dedim ya ne kadar buyucekki yani 5 cm mi 10 cm mi. Kurtarcak mi ki bunlar dedim. Meme mi bu dedimnefret ettim kendimden bi guzel
keten tohumum geldiiii
başla hemen bacaksızımşuan dümdüzüm kızlar sütyensiz çok fenaa
ben bu aralar hormon testi yaptıramam çnkü annem gögüs büyütmeme karşı zamanla bekle diyo. ama ben anneminde çok küçük olduğu için korkuyorum onun gibi olmasından offf yaaa 16 yaşndayım edindiğim derde bak canımı çok sıkıyo75 bedeni tam dolursam yeter ya
I am 27 and was a full C cup and more than happy with my size. What I was not happy with was my weight. So I decided to change my diet. I started eating less red meat and alot more vegetables (thats practically all I eat now), and just generally healthier. One big thing that I started doing was putting flax seeds in all of the food I make. I did that mainly as a form of fiber and vitamins. What I didn't know was that flax seeds can make your breasts bigger. In a period of 6 months or so my breasts grew 1 cup size to a modest 34D.
kızlar bakın 27 yaşındaymış 6ay keten tohumu kullanmış göğüsleri C'den D cupa büyümüş
Hahah biliyoz kizim :))) bende kullaniyom ya bu yuzden. Valla kizlar soz veriyom size bu isi basaricam ve hepinize yardim edecegim. Hersey bu ay sonu belli olcak :) haber vericem mutlaka
Varya ben 20 yasinda basladim bu ise 2 yil boyunca ara ara hep bisiler yaptim. O zamanlar alt ve ust farkim 8-9 du. Suan 14ben hala araştırıyorumda hem yiyorum hem araştırmaya devam hadi tam gaz devamm inşallah büyütüceksin büyütücez ama sabretmemiz pes etmemememiz lazım kızlar o kadar çok gördümki bu yabancı forumlarda yazmışlar hep başşlangıçta böyleydi şimdi böyle diye o kadar çok büyüten varki bikaç beden yani bence büyüyebiliyor sadece biz türkler sabırsızız biraz ay büyütcez kızlar düşünebiliyor musunuz hayalimizdeki göğüslere sahip olucazz
kızlar ben 18 i doldurucam bır kac ay ıcınde.50 kiloyum ama ust bolgem daha zayıftır bıraz orantısızım.gogus altı cevrem 70 ustu 83.5 falandı.20 gundur aksamları ıftardan sonra hayıt rezene demleyıp ıcıyorum.once corekotu denedım ama tuylenme farkedınce bıraktım.yatmadan da 15-20 dk buz masjı ardından da cılek yagıyla masaj yapıyorum.ve cm olarak ölçmedim moralim bozulmasın hatrı sayılır bır fark yoksa dıye ama bır dolgunluk var emınım.faydasını gordum kızlar buz masajı daha dogrusu masaj onemlı.90 cm e ulassam yeter bana buna bıraz daha devam edıcem telkıne de ınanıyorum ama bır turlu ındıremedım eger arkadaslar atarsa onu da dınlıcem.cemen tozunu okudum bunlardan bır fayda gormezsem cemen tozunu uygulıcam ama ıstemıyorum acıkcası cunku ostrojen hormonu kanserı tetıkler meselesı canımı sıktı goruntum ıcın kendı kendıme zarar vermekte ıstemem ölçtursem mı dıye dusunuyorum nasıl olcurebılırım ostrojen oranmı bılen var mı??
En basiti doktora gidip adet duzensizligim var hormon tahlili istiyorum de. Bunlarin icinde e2 fsh progesteron falan olmasina dikkat et. Valla simdiden baslaman iyi olmus. Testini adetin 3. Gunu ac karnina yaptirmak gerekiyor.
Varya ben 20 yasinda basladim bu ise 2 yil boyunca ara ara hep bisiler yaptim. O zamanlar alt ve ust farkim 8-9 du. Suan 14
5-6 cm lik buyume hep kalici oldu cunku son 10 aydie hic bisi yapmiyordum. Ve ben hep 75B aliyodum sutyen goguslerimin ustunde
Iz birakiyodu hep. Erkek arkadasim diyodu bu niye boyle diye. Bugun pentiye girdim 75 C denemek istiyorum diye. En az destekli olanini aldim. Kizlar ya hala inanamiyorum ama cok guzel oldu. Doldu ya ici inanamiyorum. O yuzden hedefim D yapmak ve yapacagima eminim. Bir yilimi cok rahat alcak biliyorum ama olacak
çok tesekkür ederim canım endokrin bölümünde mi yapııyor