Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

Ohooo 4-5 senede eger ugrasirsan rahat bi beden daha kazanirsin. Ben yazarim gelismeleri ara ara. Bu arada yas kac

2ay sonra 21e gircem.sen kaç yaşındaydın? inşallah büyürler ben büyütene kadar uğraşcam bide ben evlenmek çok istiyorum :) bu konuda çekiniyorum tabiki bu herşey demek değilde ben kendimi rahat hissetmek istiyorum :)

23 um ben. Bende kismetse seneye evlenicem ama benim icin gogus konusunda sorun yok ya. Erkek arkadasim bunu sorun yapmiyo. Tabiki daha buyuk olmasini istedigine eminim ama iliski sadece bu degilki.. Ayrica onlarda dort dortluk degil. O yuzden takma ve sana tavsiyem sakin ama sakin bu takintini bilmesin. Kendine guvenirsen asla farketmez bile

evet katılıyorum sana ve tabiki ilişki sadece bu değilde ben işte rahat olmak daha özgüvenli olmak istiyorum :) hayırlı olsun şimdiden canıımm mutluluklarr :) benim henüz ortada bir aday bile yok

Canım bir gelişme oldu? nasıldı yada kac cm di nasıl oldu?

kızlar size bir şey sorcam, simdi ben 1 bucuk aydır masaj yapıyorum değişme var tabi, dün aksam farkettim elimi attıgımda sol göğsümün alt kısmında minik bir sertlik geldi elime diğerinde o kadar sert değil, bu içindeki doğal yapıdan mi, ayrı bir sey mi ayırt edemiyorum. sizce yarın bir genel cerraha cıkayım mı, biraz daha bekliyim emin olayım mı?

normaldede sertlikler oluyor ama bu daha önce farketmediğin birşeyse git bence aklına takılmamış olur belki masaj yaptığın yağlarla ilgili olabilir mi acaba. galiba eğer kitle gibi birşey olunca o sertlik ele gelmiyormuş yani tututamıyormuş ama göğüsün kendisindeki şeylerdense tutulabiliyormuş tam anlatamadım sanrım ama böyle bir ayrım olduğunu duymuştum ama sen yinede görün bi istersen

kendimi cok dinliyorum sanırım ondan da olabilir, ele geliyor canm göğsün diğer yapısındakiler gibi ama bu biraz daha belirgin sanki, bilmiyorum normalde olabilir, o yüzden bayramdan sonraya kadar beklemeye karar verdim eger devam ederse rahatsız olmam o zaman giderim en iyisi

öyle yap canım inşallah kötü birşey yoktur

Valla canim benim de hep oluyo hala icinde parca parca sert seyler var. gogsun ustunde yag dokusu olmadigi icin sut bezeleri falan ele geliyodur. Ben 23 yasindayim hala ergen kizlar gibi acir ve icinde sert seyler var sanki. Kotu bisi olcagini danmiyorum
Ama her ihtimale karsi bi uzman gorse iyi olur

Kizlar lutfen hepiniz bunu cok dikkatli dinleyin. Bu aldigimiz bitkiler e2 ( ostrojen) hotmonumuzu etkiliyor. Ben bunlari kullanirken mutlaka test yaptiriyordum. Bu testimizin normal degerleri 20-125 arasindadir benim
Degerim 30-40 civari hep. Yani rahatca uyguluyorum. Tabi bu reglin 3. Gununde yapilacak test ve degerler. Lutfen imkaniniz varsa hormon tahlili yapmadan boyle biseyler kullanmayin.

aynen bende yaptırdım e2 37 çıktı çok az o yüzden östrojenle büyüyebilceğini düşünüyorum

aynen bende yaptırdım e2 37 çıktı çok az o yüzden östrojenle büyüyebilceğini düşünüyorum

olabilir canm ama direk dün elime gelince diğerlerine benzemiyor gibime geldi, neyse bakalım bayram gecsin de hayırlısıyla devam ederse bir cıkarım doktora. Testi nerden yaptırıyoruz peki ?

Soyle soyleyim hi yapmadan once 75 destekliyi zor dolduruyodum suan 75 desteksiz ve 80 destekli oluyo rahatca ve ustlerden portluyo sanki :)
Capi olustu mesela

oo cok iyi olmus:) benim de 75 destekli zor dolduruyor hatta bosluk da kalıyor ama sonucum öyle olcaksa Allahın izniyle, devam edeyim ben mesaja 2 seneye kadar vakit verdim kendime :)

kızlar birazdan kremimi hazırlicammm çok heycanlı oğul otu,şerbetçi otu,rezene,adaçayı koyup suda kaynatıp o otlarla birlikte kreme eklemeyi düşünüyorum inşallah etkili olur birde kremi sürünce yarım atlet giyicem daha rahat olsun diye

olabilir canm ama direk dün elime gelince diğerlerine benzemiyor gibime geldi, neyse bakalım bayram gecsin de hayırlısıyla devam ederse bir cıkarım doktora. Testi nerden yaptırıyoruz peki ?

canım ben tıp merkezinde yaptırmıştım ama sağlık ocakları ve hastanelerde yapıyor bildiğim kadarıyla

ben bu aralar hormon testi yaptıramam çnkü annem gögüs büyütmeme karşı zamanla bekle diyo. ama ben anneminde çok küçük olduğu için korkuyorum onun gibi olmasından offf yaaa 16 yaşndayım edindiğim derde bak canımı çok sıkıyo 75 bedeni tam dolursam yeter ya

90 dan sonra göğüsler iğrenç oluyor dikkat et de küçültme ameliyatı olmak zorunda kalma benim 2. olacak
hindistan cevizi yağını, kokusunu kaldırabilirsen tavsiye ederim büyütüyor
nar çekirdeği ve nar suyu da öyle
ayrıca kabak çekirdeği fındık muz bal polen panax ginsengn vs de büyümeyi tetikliyor

göğüslerin büyümesi için iştah açılacak zaten
yağlanma göğüsleri büyütüyor
göğüslerin çoğu yağ doku
normal dokular gelişme çağında oluşuyor gelişme çağından sonra yağla büyür artık
hoş panaks ginsengin büyümeyi yağlandırarak sağladığını düşünmüyorum
çünkü onu içer içmez zonk zonk zonkluyor her yanı
hemen büyütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…