Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

vallahi ettim bu sefer altıma.Benim kız gülmeme gelmiş 'anne ne oldu ' diye soruyor.Allahım Allahım yaaa.Sersumum siz gelene kadar camlarım kurşun geçirmez ,hAva ,güneş ,ısı geçirmez hale gelebilir.Siz gelince itfaiyeciler haftasına denk getiririz tüm itfaiyeleri geçit töreninden çağırırız.
birdyim ,ince düşünüşlü arkadaşım benim :KK54: 25 m yeterlidir bacım emmeee bizim mimar son moda etrafa su sıçratan cinsinden bataryalar takmış.Onların ağzına hortum girmez.O nedenle tağrak musluğuna uygunlardan alıver.Sana zahmet birde herkülümle takım olması anlamında rengini biliyorsun gri olsun lütfennnn.

bizde de dayım var,ben güldükçe tuhaf tuhaf bana bakıyo:KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

vallahi ettim bu sefer altıma.Benim kız gülmeme gelmiş 'anne ne oldu ' diye soruyor.Allahım Allahım yaaa.Sersumum siz gelene kadar camlarım kurşun geçirmez ,hAva ,güneş ,ısı geçirmez hale gelebilir.Siz gelince itfaiyeciler haftasına denk getiririz tüm itfaiyeleri geçit töreninden çağırırız.
birdyim ,ince düşünüşlü arkadaşım benim :KK54: 25 m yeterlidir bacım emmeee bizim mimar son moda etrafa su sıçratan cinsinden bataryalar takmış.Onların ağzına hortum girmez.O nedenle tağrak musluğuna uygunlardan alıver.Sana zahmet birde herkülümle takım olması anlamında rengini biliyorsun gri olsun lütfennnn.
:KK60::KK60::KK60::KK60: kızım yeter garii koltuk gitti..:KK60::KK60::KK60::KK60:
Teşekkürler kızlar maşallahınız var ne kadar yazmışsınız oku oku bitmez bunlar :KK9::KK9::KK9:
:KK53::KK53: valla kıslar 18 sayfa olmuşşş:KK53::KK53:
canım bu topiği açmamızda ki amaç buydu zaten:KK1::KK1: adı gibi hem eğlenicez muhabbet edicez ve hepimiz eriycezzz:KK52::KK52::KK52:

kızlar kaçmam gerek.Allahım ömrünüzü uzun ve de şanslı yapsın.Öldüm gülmekten.Yarın sabah bildirimimi yaparım,sonra atölyeye geçeceğim.Akşama görüşürüz inşallah.Hepinizi öptüm.İyi geceler :KK54:

Merhabalar,
Cocukları yatırayım vs derken nerdeyse 20 kusur sayfa olmus anca bitti..:)
bugun aksam 1 corba içtim. biraz da süt
gunah cıkartıyorum dun geceki çikolatadan sonra ..:KK43: :KK22::KK22::KK22:

Sersum benim yarın bir hafta olacak az kaldı obur hafta ilk bildirimimi yapacagım..:)
bu hafta da regl doneminde oldugumdan bakalım haftaya nasıl olacak?
merakla bekliyorum

selamlar tekrar iyi geceler...
:KK3::KK3:

:KK60::KK60::KK60::KK60: kızım yeter garii koltuk gitti..:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK53::KK53: valla kıslar 18 sayfa olmuşşş:KK53::KK53:
canım bu topiği açmamızda ki amaç buydu zaten:KK1::KK1: adı gibi hem eğlenicez muhabbet edicez ve hepimiz eriycezzz:KK52::KK52::KK52:

inşallah canım desteklerinizle şişkolukdan kurtulacagız :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

19 olmus daha nice nice ondokuzlara :)

Merhabalar,

Sersum benim yarın bir hafta olacak az kaldı obur hafta ilk bildirimimi yapacagım..:)
merakla bekliyorum

Merhabalar,

merakla bekliyorum

sağol canım hoşgeldin...:KK16::KK16:

evet canım haftaya listedesin:KK34::KK34:

iyi yapmışsın bugün kaçamak yapmayarak..:KK34::KK34:

kızlar kaçmam gerek.Allahım ömrünüzü uzun ve de şanslı yapsın.Öldüm gülmekten.Yarın sabah bildirimimi yaparım,sonra atölyeye geçeceğim.Akşama görüşürüz inşallah.Hepinizi öptüm.İyi geceler :KK54:

iyi geceler canım,hepimiz için amiinnn:KK16::KK16:
enemmm evde misafir var hatun bizle fingirdiyoo:KK53::KK53: abooowww şok ayıp şokkk:KK53::KK53:

onlar maç izliyo kısss o sebepten burda fingirdeşiyom:KK53::KK53::KK53:

kızlar bizi tımarhaneye tıkacaklar sanırım.Ortak bir tımarhane bulmamız şart oldu.Yarına ev ödevi sizlere.Temiz ,Bize uygun,5 oda ,3 salon,banyosu yıkanınca havuz olmayan,penceresi açılabilen bir tımarhane bulunuz .Haydi kolay gele :KK54:

tamam canım..iyigeceler kolay gelsin...:KK34::KK16::KK16:allah gülmekten ayırmasın hepimizi:KK16::KK16:
iyi geceler canım,hepimiz için amiinnn:KK16::KK16:

onlar maç izliyo kısss o sebepten burda fingirdeşiyom:KK53::KK53::KK53:
seni senii ben de bu kıss çıkardı şimdiye diycektim.:44::44:.çakaallll:KK53::KK53:
kızlar bizi tımarhaneye tıkacaklar sanırım.Ortak bir tımarhane bulmamız şart oldu.Yarına ev ödevi sizlere.Temiz ,Bize uygun,5 oda ,3 salon,banyosu yıkanınca havuz olmayan,penceresi açılabilen bir tımarhane bulunuz .Haydi kolay gele :KK54:
ben yarın öbürgün vana bi bakiim bulursam ararım cicim..:KK53::KK53:
aaa unuttum bugu işten gelince 40 dk kadar da o kadar hasta ve yorgun olmama ragmen
leslie ile 40 dk yürüdüm. :)
:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

aaa unuttum bugu işten gelince 40 dk kadar da o kadar hasta ve yorgun olmama ragmen
leslie ile 40 dk yürüdüm. :)

:KK9::KK9::KK9::KK9:

seni senii ben de bu kıss çıkardı şimdiye diycektim.:44::44:.çakaallll:KK53::KK53:

ben yarın öbürgün vana bi bakiim bulursam ararım cicim..:KK53::KK53:

yok kıss maç olmasa da çıkmazdım,bu muhabbet bırakılır mı hiç:KK76::KK76:özlemişim yaw,kimse laf etmesin diye espiri yapamaz,muhabbet edemez olmuştuk yaw:KK47::KK47:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

İyi geceler allah rahatlık versin

$ııııı.jpg

kıslar ben de yatıyom artıkın yarın mesai var..yarın liste bende 11-11.30 gibi gelirim..ama engeç 12.30 da yayınlamalıyım 1 de otobüsüm var..eğer eski topikten liste sırası olan arkadaş gelirse ona devrederim..yarın liste sırası afatmas arkadaşımızda..ben yokken gelirse söylersiniz..ben özeline yazıcam..hepinizi çok seviyorum..öptümm:KK54::KK54::KK54:

kıslar ben de yatıyom artıkın yarın mesai var..yarın liste bende 11-11.30 gibi gelirim..ama engeç 12.30 da yayınlamalıyım 1 de otobüsüm var..eğer eski topikten liste sırası olan arkadaş gelirse ona devrederim..yarın liste sırası afatmas arkadaşımızda..ben yokken gelirse söylersiniz..ben özeline yazıcam..hepinizi çok seviyorum..öptümm:KK54::KK54::KK54:

iyi geceler canım:KK16::KK16:tükkanı kapatıyosun yani:KK1::KK1:

ben de çıkıyorum,herkese iyi geceler bol leptinler canlarım:KK16::KK16:

X