Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

duşumu zar zor aldım tabii bolca kocişimin kulaklarını çınlatarak:117::117::117:.inşallah kafam sabınlı kalmamıştır..2 kova anca çıktı..

merhaba şekerler...
bugün kü menüm;
sabah;
sucuklu omlet
peynir zeytin
ceviz ve gün kurusu

saat 17.00 de annemde akşam yemeğimi yedim ve dükkanı kapadım..

1 tabak kurufasulye
1 bardak ayran
salata

40 dk kadar yürüyüş yaptım..bizde eşimle tartıştık..ama barışmayı hiç düşünmüyorum..
sabah uyandırmadım kahvaltı da hazırlamadım.hem geç kaldı hem aç gitti ohhhhhhhh iyi ldu

alemsin..ne fenasın kıss..gerçi kesin haketmiştir..

menüler şahane..

Merhaba hatunlar

Şuan çok bedbahtım adeta tüm kemiklerim kırım kırım kırılıyor

Bugün evin kırklanma günüydü.

Anlatacak dermanım bile yok :2: Çok yoruldum. Zira geçmişi bile okuyamadım.

Temizliği kızcağaz yaptı ama ben yoruldum

Bu arada yemek de yapamadım. Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye saçma sapan bir şekilde beslendim.

08:00 İlaç

3 çeri domates
1 kk ezine peynir
1/2 çay bardağı çiğ badem

15:30 ilaç

1 tane Adana dürüm
1 muz ne alakaysa

19:00 kaçamak

5 tane Bisküvi

Şimdi 1 su bardağı ayvalı ıhlamur.

Birazdan kurabiye yicem kafaya koydum

Yani gördüğünüz üzre saçma sapan bir beslenme düzeniydi. Bugun için kendimi hiç affetmiiiciimm

ohh miss gibin olmuşundur ama evin..

affetmiyosun ama kurabiyeyi de yemiycem demiyosun hatuunn

bugün 2 kere gördüm seni..diyorum bu kıss niye yazmıyo..meğer temizlik var imiş..hadi geçmiş olsun..

ohh miss gibin olmuşundur ama evin..

affetmiyosun ama kurabiyeyi de yemiycem demiyosun hatuunn

bugün 2 kere gördüm seni..diyorum bu kıss niye yazmıyo..meğer temizlik var imiş..hadi geçmiş olsun..

Valla sorma sersumum. Telden bakıyım dedim. Geçmişi okuyordum. Hepsını unuttum şimdi tekrar okuyorum

Ev temiz oldu ama ben pislendim resmen

Ya yiyim be nolcek Bi kereden bişicik olmaz Napim Çok canım istiyo

bence doğru söylüyosun çiğdemcim bir küser iki küser toparlar kendini sonuçta senle yaşamak zorunda sen idare etme o seni idare etsin

Kesinlikle

Haklısın Çiğdem. İzin vermedim ben de. Başka film bulun dedim. Yaş 13 olunca ne çizgi filme gidebiliyor, ne bunlara:)

Biz küçükken küsersen kümese gir derdik. Kümese girsinler

Dişlerimi gıcırdattım kaynanana Hangimiz kaynanadan dertsiziz ki Keşke kocaları alırken yazsa etiketlerinde dertsiz kaynana diye

Bende 66. bilmem kaç olsa bile yeter diyorum şimdilik çok heycanlıyım çok :109:

en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum

Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin canım. Herşeyin zamanı bellidir merak etme nasip olur inşallah. Dualar çok öenmli

Bu arada tariflerini aldım pro-ser. Gençler ve genç hissedenler buraya kadar okuyabildim. Gelicem tekrar okuycam geçmişi. Sizi seviyore Şimdilik kaçıyore

Bende kalanlari buzluga atiyorum. Sonra zavalli esim birkac gun sonra yeni sanip yiyiyor.

Gecmisi okudum ama aklimda bisey kalmadi:26::26:
Neyse hepiniz iyisniz onemli olan o.

Ben bugunku menumu paylasayim
sabah 12,30
2 yumurta
2kk peynir
marul
badem

aksam 18,30da
1 tavuk but
marul salata
badem

Esim ve cocuklara pizza yaptim ama bir yudum bile tatmadim

amaaannn canim, dedigin gibi kaynanadan dertsiz olan yok gibi bir sey.. benimki degisik bi model, hani tipik kaynana vardir ya gelin dayak yiyince mutlu olan, disariya da bak ben gelini dedigim yere getiriyorum diyen mesela, o tarz degil pek benimki.. hani oglu evinde huzursuz olsun kesinlikle istemez, cünkü iki cocugu var ama benim kocaya ayri bi düskün anlatamam, ama yine de bizim de kari-koca cok sIkI fIkI olup da onu aile kararlari disinda tutmamizi da istemez, bi sorun oldu mu ona kosmami ister, arabuluculuk yapmak ister, bunu yaparken oglunu tutmak ona yaranmak ve oglunun gözüne''bak snein icin yaptim'' diye sokmak ister, cüzdanimizin hesabini tutmak ister, eve esya alirken ona danisalim ister, her b.ka burnunu sokmak ister ama yine de bütün bunlari yaparken, kösedeki vazo kadar etkisiz görünmek ve herkese ''karismayan kaynana'' imaji cizmek ister.. yani aile icinde kontrol edip disariya karsi, gelinin yaninda süt dökmüs kedi kadar suskun, sessiz kaynanayi oynamayi sever.. düsün bak, misafir gelse, o ortamda bana cay doldurtmaz, ben gelinime kiyamam der ben de ilk baslarda hep kendimi suclardim galiba kadinin niyetini ben yanlis degerlendiriyorum diye, inan bak kendime kizardim, ama yillar gecince atmadigi kazik kalmayinca anladim bunun bi taktik oldugunu... oyyyy ben cok dertliyim bu konudaaaaaaaaaa susayim en iyisi....

e kuzum hem kacamak yaptim diye pisman oluyorsun hem de yine yapcam diye kafana koyuyorsun

valla en dogrusu onu tüketmek zaten, israf günahtir yaziktir, onca ac insan varken atmak benim vicdanima göre degil... ama gecen ögünden kalan bi tabak yemegi de bi sonraki ögün diger seylerin yanina yemek de cok zor degil yani... hani üc ögün makarna koysam da kocamin tepkisini anlarim, ki makarna da bi nimet makarna deyip gecmemek lazim ben galiba yemek konusunda cok hassasim yaaa :44::44::44: ynai uzun lafin kisasi kocmain ailesi yemegi cöpe basar, en fazla kaynana yer bi ögün önceki yemegi digerleri yemez, öyle alismis galiba... ama ben onun aliskanligi icin prensiplerimden vazgecemem

kizlar siz de kilo verirken cm olarak ölcüyor musunuz vücudunuzu??? yaa en son ölctügümden bu yana 1.5 kg verdim ama cm olarak bir sey degismemis yaa :44::44::44: ya da önceki ölcümüm sabahti, simdi aksam oldugu icin bi sislik felan mi bacaklarda göbekte vs??? yani göbek siser anlarim da bacaklar da mi kalinlasir yaa :44:

Güzeller tekrar selam ,

Bu kadar köfte muhabbetinden sonra (ki en sevdiğim yemeklerin başında gelir) ,ben de köfte yaptım vesselam.Sersumum hibrit bir köfte oldu benimki.Normal soğanlı köfte yaptım ama biber salçası da koydum.Sonra elektrikli ızgarada pişirdim , çok fantastik oldu
Regenim ; O iş yeri iflas etti Düşün artık benim Almanca kursum kaç bin Marksa (o zamanlar Mark vardı , hey gidi günler heyyyy) , neyse ki iflasından evvel ben başka bir işyerine geçmiş idim
Bu arada kocanın ve kaynananın icraatlarını gözlerimi pörtleterek okumaktayım , bak böyleyim aynı
Gerçi benim kayınvalide hepinizinkini bine katlar ama Allahtan benim kocam da kendisiyle görüşmüyo da ben de yırtıyorum...Daha önce yazmıştım , 8 yıllık evliyim ve kocamla da 15 yıldır falan beraberiz , kadını 1 kez gördüm sadece.Regencim yemek konusunda ben de aynı senin gibiyim.Bozulmadıkça hiçbişeyi atmam.Kocam da her öğün başka bişey yicem diye tutturmaz sağolsun.Çok sürünürse en kötü Sersum gibi dondurucuya koyar sonra uygun bişey olunca çıkartırım ortaya.Bi de bu ekmek atanlar var ki ben onu hiiiiiç anlamam eskiden beri.Yani böreği ertesi güne kalınca bayatladı diye atıyo muyuz ki ekmeği atıyoruz...Ne kadar saçma yawww...
Çiğdemim , ellerine sağlık , güle güle oturun mis gibi evinizde canikom.Gece sağlam uyku çekersin valla ...
Habercice ; Pizzayı yemediğin için
İğneoyam ; Canımsın

Kızlar ya aklıma geldi.Ramaska'dan haberiniz var mı hiç ?

Ben yürüyüşe gidiyorum (artık kanepeye kadar mı olur , asansöre kadar mı olur bilinmez) ...
Yarın işbaşı ve okulbaşı yapacak herkese sular gibi geçecek bir Pazartesi diliyorum...İyi haftalar olsun hepimize inşallah...

valla bunlarin icine girip de tanidikca benim de gözlerim öyle oluyordu ama artik alistim.. careyi sInIr koymakta buldum, bu sefer de tartismalar baska bi boyut aldi.. yani kayinbabam bile laf sokmaya basladi, gelip gitmiyosunuz siz bizleri ihmal ederseniz sizin cocuklariniz da size aynisini yapar felan dedi, dedim artik pes dogrusu, yuh allah görsün bu kadar olmaz cok kafami dolduruyorlar cooookkkk... iste benim esim de keske senin esin gibi olsa varya ben bunlarin hic birini söz konusu bile etmem

ooo çok felsefiii.............okey topiğimi açsak okeye 4. aranıyooooooooooo

Ben gelirim 101 oynasak da olur valla

kolay gelsin canım ben bi ton ütü yaptım,camları silip perdeleri yıkadım..daha yarına da bi sürü iş var

Ahhh ah ben hiç saymıyorum bile. Vallahi çok yorgunum

gelelim kahvaltımaaaa

kavurmalı yumurta
pastırma
peynir
domates
salatalık
zeytin
fındık

Hayatımda ilk kez pastırma deneyeceğim yarın Ön yargıyla hiç yemedim Afiyet olsun canım. Menün çok güzel.

Yarın bana da full protein lazım. Ancak paklar

Beni de beni deeee :18::18::18: Evete o tarifi mutlaka deneyeceğim

severim ben de ama 2 günden fazla çekilmez..insan zeytini yeşilliği kuruyemişi özlüyor..gözünü seveyim karatayımın

Kesinlikle ya

2. öğünüm..

2 tavuk pirzola
4 tavuk kanat
2 köfte
1 kase yoğurt
az maydanoz

Seni proser seniiiii

aa bak sana adana köfte tarifimi vereyim hem o ekmeksiz..çok da güzel oluyor...

adana köfte tarifi

kıyma
biber salçası
karabiber
kırmızı toz biber
maydanoz..

tavsiye ederimm
[/I][/B]

Offf bu da güzele benziyo. Ben bu tarifi de aldım gitii

nerelerdesin bebişim..napıyon kulağın nasıl..

Kulağım çok şükür canım. Daha iyi. Bugun malum temizlik memizlik gelemedim

duşumu zar zor aldım tabii bolca kocişimin kulaklarını çınlatarak:117::117::117:.inşallah kafam sabınlı kalmamıştır..2 kova anca çıktı..

Offff rezalet ya evdeki tadilatlardan nefret ediyorum

kizlaaarrr aksam menüm:

8 tane köfte + koca bi tabak salata + 1 cay bardagindan fazla kuruyemis + yesil cay

kuruyemisi kacirdim galiba, sabah yemeyince aksama acisini cikarayim dedim

Menün bence süper ahhh regencim benim yanımda o kadar masum kalıyorsun ki :18::18::18:

Bende kalanlari buzluga atiyorum. Sonra zavalli esim birkac gun sonra yeni sanip yiyiyor.

Kızlar bu yontem çok iyiymiş ya Bende kalan yemekleri saklama kabına koyup buzluğa koyuyum. Hangileri koyulabiliyor Zira benim eşim de günlük yemekçilerden

Canım vallahi seninki benimkiyle aynı. Bu kaaa olur kız

Valla hem yersin hem de pişman olursun ya aynen durum işte

Bu yemek israf etme konusunda kesinlikle size katılıyorum kızlar

Ben ölçüyoum canım ama sabahları. Wcye girdikten sonra. Cuma tartılmasında hemen ölçüveriyorum

Kızlaaaarrrr Hepinize sesleniyorum . Ya aslında birkaç bölge belirleyip onları da yazsak aslında daha mı çok motive oluruz. Kalça, bel, göğüs,bacak en azından Belki nerelerden gitiiğini de gömüş oluruz egzersizlerimizi de gitmeyen bölgelere göre yoğunlaştırırz. Ne bilim farkındalık oluşturur gibi geliyor Ne dersiniz fikrinizi öğrenmek isterim.

Sorma bırdycim kesinlikle gece muhteşem bir uyku beni bekliyor bence de ödül oyununu kazandım Kayınvalide kayınvalide ne kıymetli oğulları varmış beee üf Şanslısın bırdyım

Sınır koysan da oğullarına şikayet ediyorlar demi. Bak aynıları başımdaydı. Ben çözümü buldum. İstedikleri kadar şikayet etsinler asla aramadım. 1 ay -2 ay sonra onlar aramaya başladı. Birde benim asla karışılmaması gereken eşimle aramızdaki bir konuya karıştı kayınvalidem bende fırsat bilip eşime soyledim durumu bu ne böyle dercesine herşeyi makul bir ses tonuyla açıkladım. Önce anlamak istemedi. Bende peki dedim. Sonra ona da yüz vermedim. Sonra haklılığımı anladı. Ve şuanda da aramıyorum. O sayede sınırı çizmiş oldum. Nadiren telefomla görüşüyorum. O ararsa. Ve açıkça söyledim. Kimsenin kendi annesi gibi sevmesini beklemeyin çünkü siz de beni kızınız gibi sevemezsiniz. Ben oğlunuzla evliyken dedim. Dondu kaldı Artık karışamıyor.. Kim ezerse canım bu tip ilişkilerde ne saçma demi. Hatta aptalca. Benim aanem muhteşem bir kaynana. Gelinlerini mutlu eder. Gelinleri de onu el üstünde tutarlar. Her bayram önce ona gitmek isterler. Oğullarına karşı bile gerekirse korur. Hemde gelinleri yanında değilken ! İşte kavun değilki ya da etiketli değilki dertsiz yazsın ya da kıçı koksun seçemiyorsun En iyisi en idare edilebilir yolunu deneme yanılmayla bulucaksın. İşine bakıcaksın

o zaman pişmadım demiycen gülüm..sen bayaa bi hiiç pişmansız istiyorsun yemeyi..o ne demekse ben de dediğimden bişey anlamadım..
ayynı ben..
eferim
değüşük bir kaynanan var. ..ilgünnçççç
hiç ölçmüyom..ama zaten kıyafetlerden gittiğini anlıyosun bebişş..
sersumum tersim pistir eşimde nasiplendi

canim cm ile ölcüyorum ben ama ne bileyim bi degisiklik olmamis yaaa :44::44::44: tartinin yüzüme güldügü kadar ölcüler de gülse ya bir de sabah ölceyim yaa, yarim cm olsa da sevincem artikin

su kaynana konusunda da senle topik acalim da orda dertleselim barim

ya canim öylelerki cizmeyi asiyorlar yaa.. benimkiler biraz sümüksü tipler.. yani o dediklerini ben de dedim ama yok.. kendisini benim annemle kiyasliyor, bana gelin degil de kizim dedigini her firsatta söylüyor.. gerizekali madem dogru olan bisey yapiyosun niye buni dile getiriyosun niye gözümüze sokuyosun? yapmaciksin iste, oglunun gözünü boyuyo olabilirsin ama beni kandiramazsinki... ya cok boguyorlar, anlat anlat bitmezler en iyisimi ben uzatip güzel konumuz karatay diyetinin cizgisi disina cikmayim

enemmm ben zaten o tarifte soğan rendesini unutmuşumm..kısslarrr soğansız köfte olur muuu...sen neyseki koymuşsun birdymm..

nekaa şanslısın görüşmemekle..nekaaa bir bilsenn

topik açtığımızı ben ramaskaya da yazdım..gelirse mutlaka okur canım..sanırım bebişlerden kafayı kaşıycak vakti yoktur..annesi yada kayınvalidesi geldiydi diye hatırlıyom en son..:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…