Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kendimi tanitayim

28 yasinda 2 oglan annesiyim,yurt disinda yasiyorum,suan ev hanimiyim amma Allah izin verirse bu sene Üniveriste ögrencisi olucam inssssssss

allah seni kızım demedim mii çok komik olma diye..:KK1::KK1:öteki topikte yazdıklarını görmedim sanma..şampuan pro-sersum hee:KK53::KK53:

öteki topiğe açıklama yaptım canım gelmek isteyenler gelsin biz artık burdayız diye..burdayız demii:KK52::KK52::KK52:

orasının konu açıcısı artık olmadığından biz yeni bir oluşuma girdik canım..herkese kapımız açık..:KK34::KK16::KK16:

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

ayynen birdye katılıyorum o senden ötürü olan bi yavaşlık yine canım..:KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60:

:KK53::KK53::KK47::KK47::KK30::KK30:

BURDAYIZ MUHTAR , BURDAYIZ En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
anladim canim,siz tanisiyonuz tabi ben biraz fransiz kaldim ama olsun zamanla kaynasiriz ins :)
Kaynaşırız tabi ki :KK34::KK34::KK34:...Alınma olur mu , biz kışın o kadar çok muhabbet ettik ki eski topikte , akraba gibi olduk artık...
Mesela Leylakım benim baldızım olur , ben Sersum'un kayınçosuyum , Melexin Leylakım'ın görümcesi ...falan bu şekildeyiz şuan...Yawww nalet olsun içimdeki bu espiritüel yaratığa :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kendimi tanitayim

28 yasinda 2 oglan annesiyim,yurt disinda yasiyorum,suan ev hanimiyim amma Allah izin verirse bu sene Üniveriste ögrencisi olucam inssssssss

memnun oldum canım:KK34::KK16::KK16:..ben 38 yaşındayım ve hakkaride yaşıyorum..(geçici olarak.)ve karataya çook güveniyorum.En Büyük KKhadi hayırlısı..:KK16:

kendimi tanitayim

Ooooo genç annesin , maaşallah :nazar::nazar::nazar:
Üniversite için de bol şans sana...

BURDAYIZ MUHTAR , BURDAYIZ En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Kaynaşırız tabi ki :KK34::KK34::KK34:...Alınma olur mu , biz kışın o kadar çok muhabbet ettik ki eski topikte , akraba gibi olduk artık...
Mesela Leylakım benim baldızım olur , ben Sersum'un kayınçosuyum , Melexin Leylakım'ın görümcesi ...falan bu şekildeyiz şuan...Yawww nalet olsun içimdeki bu espiritüel yaratığa :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK53::KK53:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

allaaamm nasıl bir anlatımdır öölee..hayran kaldım kayınçooo:KK60::KK60::KK60: allaaammm sana geliyorum..

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:anlayarak da gerilinir anlamadan da:KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kızım senin depresyon bir gitti pirr gitti maşallah:KK60::KK60::KK60:

evet canım bu ekip hepsi tecrübeli ve eski karataycılar.En Büyük KKEn Büyük KK.ama dedim ya herkese kapımız açık..:KK34::KK34::KK16:

itinayla insan gerdirilir:KK9::KK9::KK9:

birdynin depresyonu ateş almaya gelmiş,hemen gidiverdi:KK52::KK52:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Canım benim bende geldim sonunda :KK9: Ama şu teknoloji beni yedi .Kızın ipadinden yazıyorum.Devamlı takılıyor .Sitede mi yoğunluk var yoksa benim şansım mı deli oldum yahuu. Bir cümle yazacağım diye göbeğim çatlıyor.Şimdi benim kızı spor Salonu'ndan almaya gidiyorum.Bekleyin beni :KK54:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:anlayarak da gerilinir anlamadan da:KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kızım senin depresyon bir gitti pirr gitti maşallah:KK60::KK60::KK60:

evet canım bu ekip hepsi tecrübeli ve eski karataycılar.En Büyük KKEn Büyük KK.ama dedim ya herkese kapımız açık..:KK34::KK34::KK16:

Gerilim olsun da çamurdan olsun diyosssuuuunnn :KK53::KK53::KK53:
Çok pis çıktım muhtar , yandınız valla :KK53::KK53::KK53:...Dedim ama benimki kısa sürer diye :KK53::KK53::KK53:

tiklamadan girdim zati:KK1::KK1::KK1::KK1:

canım bu başlığı atmamızdaki neden bu muhabbetlerimizi rahatça yapabilmek..bizz karataya tutkun ama muhabbeti ve eğlenmeyi de seven bir gurubuz kaynaşırız hepberaber.:KK34::KK16:.hem eğlenelim hem zayıflayalım şekerim..:KK8::KK8::KK8::KK52::KK52::KK52:

yok canim niye alinayim,ben buralarin cok eski üyesiyim :) bilirim kaynasmalari :)
evet karatayla verdim canım,benim durum biraz karışık ama 60 kiloya düşmüştüm yaklaşık 10 ayda.sonra ilaç+ kaçamak olunca 10 kg ı geri geldi malesef:KK31::KK31:
anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsn
memnun oldum canım:KK34::KK16::KK16:..ben 38 yaşındayım ve hakkaride yaşıyorum..(geçici olarak.)ve karataya çook güveniyorum.En Büyük KKhadi hayırlısı..:KK16:
hadi insss
Ooooo genç annesin , maaşallah :nazar::nazar::nazar:
Üniversite için de bol şans sana...
erken evlenmenin avantajlari iste :) cookk tesekür ederim Allahim utandirmasin ins
cok heyecanliyim cok :)

kendimi tanitayim

ayy ne güzel 28 yaşında 2 tane çocuğun var allah bağışlasın:KK16::KK16:üniversitede de şimdiden başarılar canım:KK16::KK16:

canım bu başlığı atmamızdaki neden bu muhabbetlerimizi rahatça yapabilmek..bizz karataya tutkun ama muhabbeti ve eğlenmeyi de seven bir gurubuz kaynaşırız hepberaber.:KK34::KK16:.hem eğlenelim hem zayıflayalım şekerim..:KK8::KK8::KK8::KK52::KK52::KK52:

ne demek istediigni sanirim anliyorum canim,sanirim sizin caniniz konu disi mesajlara gelen uyarilardan SIKILMIS biraz :)

İyi akşamlar:KK16:Yeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar:nazar::nazar::nazar:yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün:nazar::nazar:

itinayla insan gerdirilir:KK9::KK9::KK9:

birdynin depresyonu ateş almaya gelmiş,hemen gidiverdi:KK52::KK52:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Gerilim olsun da çamurdan olsun diyosssuuuunnn :KK53::KK53::KK53:
Çok pis çıktım muhtar , yandınız valla :KK53::KK53::KK53:...Dedim ama benimki kısa sürer diye :KK53::KK53::KK53:
bundan sonra ben de sana kayınço diycem kayınço..:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
aman kısa sürsün gülüm öslüyom ben senii:KK19::KK19:

yok canim niye alinayim,ben buralarin cok eski üyesiyim :) bilirim kaynasmalari :)
anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsn

hepberaber vericiiz klocukları beyaa..:KK8::KK8:

X