Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlayarak da gerilinir anlamadan da
kızım senin depresyon bir gitti pirr gitti maşallah
evet canım bu ekip hepsi tecrübeli ve eski karataycılar..ama dedim ya herkese kapımız açık..
BURDAYIZ MUHTAR , BURDAYIZallah seni kızım demedim mii çok komik olma diye..öteki topikte yazdıklarını görmedim sanma..şampuan pro-sersum hee
öteki topiğe açıklama yaptım canım gelmek isteyenler gelsin biz artık burdayız diye..burdayız demii
orasının konu açıcısı artık olmadığından biz yeni bir oluşuma girdik canım..herkese kapımız açık..
ayynen birdye katılıyorum o senden ötürü olan bi yavaşlık yine canım..
Kaynaşırız tabi ki ...Alınma olur mu , biz kışın o kadar çok muhabbet ettik ki eski topikte , akraba gibi olduk artık...anladim canim,siz tanisiyonuz tabi ben biraz fransiz kaldim ama olsun zamanla kaynasiriz ins :)
tesekür ederim canim,sen bu kiloyu karataylami verdin,ne kadar zamanda ?
kendimi tanitayim
28 yasinda 2 oglan annesiyim,yurt disinda yasiyorum,suan ev hanimiyim amma Allah izin verirse bu sene Üniveriste ögrencisi olucam inssssssss
kendimi tanitayim
28 yasinda 2 oglan annesiyim,yurt disinda yasiyorum,suan ev hanimiyim amma Allah izin verirse bu sene Üniveriste ögrencisi olucam inssssssss
BURDAYIZ MUHTAR , BURDAYIZ
Kaynaşırız tabi ki ...Alınma olur mu , biz kışın o kadar çok muhabbet ettik ki eski topikte , akraba gibi olduk artık...
Mesela Leylakım benim baldızım olur , ben Sersum'un kayınçosuyum , Melexin Leylakım'ın görümcesi ...falan bu şekildeyiz şuan...Yawww nalet olsun içimdeki bu espiritüel yaratığa
evet canım bu ekip hepsi tecrübeli ve eski karataycılar..ama dedim ya herkese kapımız açık..
BURDAYIZ MUHTAR , BURDAYIZ
Kaynaşırız tabi ki ...Alınma olur mu , biz kışın o kadar çok muhabbet ettik ki eski topikte , akraba gibi olduk artık...
Mesela Leylakım benim baldızım olur , ben Sersum'un kayınçosuyum , Melexin Leylakım'ın görümcesi ...falan bu şekildeyiz şuan...Yawww nalet olsun içimdeki bu espiritüel yaratığa
tiklamadan girdim zati
yok canim niye alinayim,ben buralarin cok eski üyesiyim :) bilirim kaynasmalari :)BURDAYIZ MUHTAR , BURDAYIZ
anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsnevet karatayla verdim canım,benim durum biraz karışık ama 60 kiloya düşmüştüm yaklaşık 10 ayda.sonra ilaç+ kaçamak olunca 10 kg ı geri geldi malesef
hadi insssmemnun oldum canım..ben 38 yaşındayım ve hakkaride yaşıyorum..(geçici olarak.)ve karataya çook güveniyorum.hadi hayırlısı..
erken evlenmenin avantajlari iste :) cookk tesekür ederim Allahim utandirmasin insOoooo genç annesin , maaşallah
Üniversite için de bol şans sana...
kendimi tanitayim
canım bu başlığı atmamızdaki neden bu muhabbetlerimizi rahatça yapabilmek..bizz karataya tutkun ama muhabbeti ve eğlenmeyi de seven bir gurubuz kaynaşırız hepberaber..hem eğlenelim hem zayıflayalım şekerim..
ayy ne güzel 28 yaşında 2 tane çocuğun var allah bağışlasınüniversitede de şimdiden başarılar canım
anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsn
itinayla insan gerdirilir
birdynin depresyonu ateş almaya gelmiş,hemen gidiverdi
bundan sonra ben de sana kayınço diycem kayınço..Gerilim olsun da çamurdan olsun diyosssuuuunnn
Çok pis çıktım muhtar , yandınız valla ...Dedim ama benimki kısa sürer diye
yok canim niye alinayim,ben buralarin cok eski üyesiyim :) bilirim kaynasmalari :)
anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsn
İyi akşamlarYeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlaryarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün
İyi akşamlarYeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlaryarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün