evet yaaaacliga dayanabilmek cok önemliymis yaa.. eksiden canim cikolata cips heeerrrrr seyi cekerdi yerdim yerdim o hissi bastiramazdim.. simdi cok sükür öyle olmyuorum... bu diyete basladim agzima cikolata cips sürmedim
benim minnacik bi sorum olcakti yaa... yumurta peynir vs ürünler tamam da, yemekleri nasil yapiyorsunuz?? malum kitabim olmadigi icin kacinilmasi gereken seyler islenmis ve hazir gidalar öncelikle.. ama bakliyatlari felan bilmiyorumsebze yemekleri nasil olmali, salca koyabilir miyiz vs cok merak ediyorum :44:
ne güzel yaramış karatay sanaevet yaaaacliga dayanabilmek cok önemliymis yaa.. eksiden canim cikolata cips heeerrrrr seyi cekerdi yerdim yerdim o hissi bastiramazdim.. simdi cok sükür öyle olmyuorum... bu diyete basladim agzima cikolata cips sürmedim
benim minnacik bi sorum olcakti yaa... yumurta peynir vs ürünler tamam da, yemekleri nasil yapiyorsunuz?? malum kitabim olmadigi icin kacinilmasi gereken seyler islenmis ve hazir gidalar öncelikle.. ama bakliyatlari felan bilmiyorumsebze yemekleri nasil olmali, salca koyabilir miyiz vs cok merak ediyorum :44:
Allah nasip etsin hayırlısıyla canım..evet kilo almamak super canim
sene sonuna hamilelik du$unuyorum rabbim nasip ederse
potansiyel bi diyabet hastasiyim ben
genetik faktor ve son hamileligimdeki diyabet yuzunden riskim ust seviyede, hamile kalirsam karataya keskin bi dönü$ yapicam in$allah :)
hayır canım 3 mayısta cuma listemize kilo bildiriminde bulunacaksın ..her cuma tartılıp listede olacaksın..ilk sayfada da liste yapacağın tarih adının yanında olacak ..muhtemelen senin sıran eylülü bulur.tamam yapayim nasil olcak ama? ben mi yapcam 3 mayista liste yoksa 3 mayista sadece kendime ait bildirim mi yapcam??? iki haftada bir bildirim mi yapiliyor yani, öyleyse süper ben her hafta tartilmaktaktan korkuyorum :18::18::18:
oluyo canim süper uyuyo hem de
sagol sersumcum eşimin babası bu gün yattı hastaneye ama ameliyat hafta başına kaldı hangi birine yetişecegimi şaşırdım bu hafta eşime bile sorma fırsatım olmadı nasılsın diye o kadar yani şükür onda bi şey yıok yolda kalp krizi geçiren bir sürücü arkadan çarpmış aracaam şükür önemli bişeyi yok biraz boyunda agrısı var ilgilenemedim bile onla yeni yeni anlıyorum kazanın önemini bunada şükür herşey yoluna girecek inşallah
Eneeem geçmiş olsun canımcım , inşallah çok derinden kesmemişsindir.Eniştemin ellerine sağlık , sağolsun.Ben de havuçu soyarken tırnağımın da üst katmanını soydum geçenlerde.Absürd ve bir o kadar da abes bir kazaydı...yemek olayına girdim ve çok sevdiğim arkadaşımla muhabbet ederekten tarhana çorbamı pişirdim..
akşam menüm
tarhana çorbası
fırında kızarmış tavuk
benim başlayıp elimi kesince eşimin tamamladığı salata
birdy içime doğmuş demek ki ..sana eşim güzel salata yapar demiştim.. domateslaele beraber parmağıma ufak bir kapakçık açınca
devamını eşim yaptı..
merhaba kızlar bu hafta size hiç yazamadım ara ara girip baktım sadece bu hafta çok kötüydü benim için hastalıklar kazalar ameliyatlar...ne ararsanız vardı ben çok kötü grip oldum eşim trafik kazası yaptı dedem merdivenden düşüp kafa tasını çatlattı kayın peder in ameliyat mevzusu çıktı anlıycanı paratoner gibi herşeyi üstümüze çektik tabi dogal olarak diyet yalan oldu full tost sandaviç beslendim bu gün biraz yavaşladı olaylar tek ameliyat mevzusu var oda haftaya kaldı çok bunaldık ama bunada şükür herkez en azından hayatta...
merhaba canim
kitaptan kastin hangisi ?
tarif deilde oteki kitabi istersen e kitap olarak sana gonderebilirim ..
soruna gelince , ben iki ay çok SIKI yaptim, son iki ay gev$ettim ve dort ayda 10 kg kdr verdim
ekmek pilav makarna patatesi yemedim .. ba$kada herseyi yedim diyebilirim .. maalesef kitaptaki gibi balik izgara vs yapamadim, biftekde yapmadim :) kitapta bunlar varda ondan ornek veriyorum
kiymali yumurta yanina salata ayran mis mesela :)
yada kuru fasulye yemegi çoban salata yogurt
mercimek koftesi kisir
bulguru çok pirinci az sarma dolma
herturlu ev çorbasi sebze yemegi .. ben kendime ozel bi$ey yapmadim hiç
evde olani ekmeksiz pilavsiz yedim sadece ..
ne güzel yaramış karatay sana
canım klasik pişirme yöntemleri geçerli.yeter ki yağın sağlıklı olsun ve yağı yakma..salça tabii doğal ev salçası olsa iyi ama çoğumuz bulamayınca hazır salçayı kullanıyoruz..
hayır canım 3 mayısta cuma listemize kilo bildiriminde bulunacaksın ..her cuma tartılıp listede olacaksın..ilk sayfada da liste yapacağın tarih adının yanında olacak ..muhtemelen senin sıran eylülü bulur..kalabalığız maşallah
iyi cicim regişsin o zaman sen..:)
oyyyy gecen de canim öyle bi kuru fasülye cektikiiiiio zaman yarin aksam yemegine de onu yiyim madem yiyebiliyormusuz cok tesekkür ederim örneklerin icin.. böyle düsününce insnain aklina bir sey gelmiyor yaa ben en iyisi sizin ögünlerinizi de takip edeyim
kitaptan kastim cnaim aslinda ikisi de.. yurtdisindayim ya ben, burda bulamadim ama bi iki ay sonra gelcem trye.. alirim o zaman.. ilk geldigimde kizlara da demistim, beni hazirana kadar idare edin diyecok tesekkür ederim yardimin icin cok sagol
temem o zaman makbuşumyok canım niye kızayım bana çevremde hemen herkes ööle der
yok bebişim ufak bi kapak açtım parmağıma..Eneeem geçmiş olsun canımcım , inşallah çok derinden kesmemişsindir.Eniştemin ellerine sağlık , sağolsun.Ben de havuçu soyarken tırnağımın da üst katmanını soydum geçenlerde.Absürd ve bir o kadar da abes bir kazaydı...
oyyyy gecen de canim öyle bi kuru fasülye cektikiiiiio zaman yarin aksam yemegine de onu yiyim madem yiyebiliyormusuz cok tesekkür ederim örneklerin icin.. böyle düsününce insnain aklina bir sey gelmiyor yaa ben en iyisi sizin ögünlerinizi de takip edeyim
kitaptan kastim cnaim aslinda ikisi de.. yurtdisindayim ya ben, burda bulamadim ama bi iki ay sonra gelcem trye.. alirim o zaman.. ilk geldigimde kizlara da demistim, beni hazirana kadar idare edin diyecok tesekkür ederim yardimin icin cok sagol
galiba benim bünyeme en uygun beslenme sekli böylesi, ara ögün felan hikayeymis, hele de o tereyagindan kacinmakhem hatirliyorum da rahmetli babannem ve onun kusagindakiler, elma gibiydi yanaklari, yasli olmalarina ragmen büyük hastaliklari yoktu... kalori mi sayiyorlardi yoksa ara ögün mü yapiyorlardi??? ne kadar da yanlis seyler yerlesmis kafamiza
tamam canim ben de yapayim, allah ömür verdikce listeyi de aksatmadan yapmaya calisirimanlamadigim bir sey felan olursa sorarim size yine.. ben gidip bi ilk sayfayi tekrar kontrol edeyim
anladim canim
bende yurt di$indayim .. :)
dedigim gibi ozelden email adresi ver kitabi gonderiyim istersen
temem o zaman makbuşum
yok bebişim ufak bi kapak açtım parmağıma..bahanem oldu yani salata için
sen ucuz sıyırmışsın kazayı.
canım kitabı okuman daha iyi tabii ama ilk sayfada karatayın en basit kuralları diye yazdım ..onu bile okusan neleri yiyip neleri yememen konusunda fikir sahibi olabilirsin..
Buaksam canim yemek yapmak istemedi disardan soyledik
19.30da biraz gec oldu,
iskender kebaba benzer bisey geldi. Ama sadece etlerini yedim. pidelerini yemedim
salata
bir avuc badem
bir parca muz
bende bugun regl oldum diye abarttim farkindayim ama kacamak yapmamak icin kuruyemise sariyorum.
Ben kuruyemisi abartinca kilo veremiyorum. Bunuda biliyorum ama engelliyomuyorumdqa kendimi/
Buaksam canim yemek yapmak istemedi disardan soyledik
19.30da biraz gec oldu,
iskender kebaba benzer bisey geldi. Ama sadece etlerini yedim. pidelerini yemedim
salata
bir avuc badem
bir parca muz
bende bugun regl oldum diye abarttim farkindayim ama kacamak yapmamak icin kuruyemise sariyorum.
Ben kuruyemisi abartinca kilo veremiyorum. Bunuda biliyorum ama engelliyomuyorumdqa kendimi/
Biliyormusunuz ?
Kendi kendime söz verdim 90 kğ olmadan pilav,dolma,yaprak sarma,tost,börek tadımlık dahi olsa yemeyeceğim.
Dün kuzımın doğum günüydü pastasaından bile yemedim,bu aşkam şehriyeli tavuklu bulgur pilavı yemedim sadece tavuk yoğurt ve salatadan yedim 3 tanede çilek saat 18 civarında.
Ben de kuruyemiş yiyorum şuanda ama Karatay Teyze'nin tasvip etmediği bir kısım yemişler de var tabağımda
Kızlar herkese iyi akşamlar ,
Yemek yedik , annemle telefon görüşmesi yaptık , Ptesi hava güzel olursa pikniğe gidicez beraberce , onun planlamasını yaptık.Sersumum böreği pikniğe yapmaya karar verdim.Tabe ıspanak durmaz o güne kadar , biz onu yoğurtla yeriz , ben de böreği peynirli yaparım.Sizden ne var ne yok.Adigegupse'den haber geldi mi , yeğeninin ameliyatı nasıl geçmiş acaba?
Sohbetınız muhabbetınız bol olsun efenim...okumadığım sayfaları biraz okuyum istedim oarada 5 sayfa daha çoğalmış maşallah...bu cuma akşamlarını çok seviyorum.hiç bitmesin istiyorum.2günlük haftasonu tatilinin başlangıç noktası.bir rahatlık bir dinginlik oluyor bende,çocuklarda işte böyle...kilo veremeden geçen 1 haftayı da böylece sonlandırmış oluyoruz....(kendi adıma )sersum kardeş parmağını kesmişsin geçmiş olsun...eşinin elinden salata yeme fırsatı kazandırdı bu kesik bu da iyi tarafı...
Gelelim bu gün neler yedim hep aynı sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.
Arada 200 ml süt
akşam yemeğinde kendi yaptığım köftelerden kaç tane yediğimin farkında değilim :) salata
itiraf edeyim 1 tanede şöbiyet yedim
ama inatla leslie ile 5 mil yürümeye devam edicem birazdan başlarım evdekiler biraz dalga geçiyorlar ama olsun devam. çok hoşuma gidiyor gerçekten iyi ter atıyorum ve zevkle yapıyorum...görüşmek üzere hoşçakalın...