Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yemek olayına girdim ve çok sevdiğim arkadaşımla muhabbet ederekten tarhana çorbamı pişirdim..

akşam menüm

tarhana çorbası
fırında kızarmış tavuk
benim başlayıp elimi kesince eşimin tamamladığı salata

birdy içime doğmuş demek ki ..sana eşim güzel salata yapar demiştim..domateslaele beraber parmağıma ufak bir kapakçık açınca
devamını eşim yaptı..

Bu geçmişi okuma işi insanın üzerinde acayip bi baskı oluşturuyo de mi kayınço
ne baskı oluşturuyor hem de kayınçom..:18::18::18:
afiyet olsun canım
2 öğün daha iyi canım..
olan olmuş cuma hayrına affola makbuşum

ne baskı oluşturuyor hem de kayınçom..:18::18::18:

afiyet olsun canım

2 öğün daha iyi canım..

olan olmuş cuma hayrına affola makbuşum

ben de cok yedim diye seyediyordum yaa... tesekkür ederim canim, isteyken cok zor da, eve gelince yemege saldiriyorum cünkü, evdeyken dayaniyor insan, hele bir de carsida gezersem arkadasima bahsettim biraz diyetimden iste, gözleri böyle oldu sabah 9dan 4-5e kadar hic mi bir sey yemiyorsun diye

beeeeen beeeeeennnnn bana da de biseeee

sen de listeye giriyorsun değil mi canım..eğer öyleyse ekliyorum sıraya seni de..3 mayıs listesinde olursun sen de..

17 nisanda başlamışsın 2 hafta düzenli bildirimle 3 mayıs oluyor canım..hazırlan

yok canım hocamız özellikle 2 öğün öneriyor..hem daha hızlı verirsin kilo..millet alışık olmayınca şok oluyor tabii.
insülin direnci olmayınca hiç acıkmıyoruz ki bizzz

merhaba kızlar bu hafta size hiç yazamadım ara ara girip baktım sadece bu hafta çok kötüydü benim için hastalıklar kazalar ameliyatlar...ne ararsanız vardı ben çok kötü grip oldum eşim trafik kazası yaptı dedem merdivenden düşüp kafa tasını çatlattı kayın peder in ameliyat mevzusu çıktı anlıycanı paratoner gibi herşeyi üstümüze çektik tabi dogal olarak diyet yalan oldu full tost sandaviç beslendim bu gün biraz yavaşladı olaylar tek ameliyat mevzusu var oda haftaya kaldı çok bunaldık ama bunada şükür herkez en azından hayatta...

merhaba hanimlarr .. yeni sayfaniz hayirli ugurlu olsun
ben hala ayni kilomdayim ak$am yeme saati di$inda karatayi ya$am biçimi yapamdim maalesef
kilo almiyorum bunada $ukur :)

Gecmis olsun canim, hepinize allah acil sifalar versin. Umarim herkes iyidir. Bende dikkat ettim nedense gelince hersey hep boyle ust uste geliyor. Saglik olsun diyet olur yine canim. Tekrar gecmis olsun.

çok çok geçmiş olsun canım..şok oldum okuyunca valla.:26:.umarım son durumlar iyidir..ameliyat kime canım..hepinize acil şifalar diliyorum..Allah bir daha böyle şeyler göstermesin .

sağlık olsun da sen toparlarsın kendini üzülme..

merhaba hanimlarr .. yeni sayfaniz hayirli ugurlu olsun
ben hala ayni kilomdayim ak$am yeme saati di$inda karatayi ya$am biçimi yapamdim maalesef
kilo almiyorum bunada $ukur :)

sağol..hoşgeldin canım..oh ne güzel kilo almamak en büyük başarı daha ne olsun..ama tabii karatay yaşam biçimine dönüşse hepimiz için en güzeli olur..

Son düzenleme:
yok canım hocamız özellikle 2 öğün öneriyor..hem daha hızlı verirsin kilo..millet alışık olmayınca şok oluyor tabii.
insülin direnci olmayınca hiç acıkmıyoruz ki bizzz

evet yaaa acliga dayanabilmek cok önemliymis yaa.. eksiden canim cikolata cips heeerrrrr seyi cekerdi yerdim yerdim o hissi bastiramazdim.. simdi cok sükür öyle olmyuorum... bu diyete basladim agzima cikolata cips sürmedim

benim minnacik bi sorum olcakti yaa... yumurta peynir vs ürünler tamam da, yemekleri nasil yapiyorsunuz?? malum kitabim olmadigi icin kacinilmasi gereken seyler islenmis ve hazir gidalar öncelikle.. ama bakliyatlari felan bilmiyorum sebze yemekleri nasil olmali, salca koyabilir miyiz vs cok merak ediyorum :44:

Gecmis olsun canim, hepinize allah acil sifalar versin. Umarim herkes iyidir. Bende dikkat ettim nedense gelince hersey hep boyle ust uste geliyor. Saglik olsun diyet olur yine canim. Tekrar gecmis olsun.

teşekkürler canım malesef herşey üst üste geldi geçecek inşallah ...

evet kilo almamak super canim
sene sonuna hamilelik du$unuyorum rabbim nasip ederse
potansiyel bi diyabet hastasiyim ben
genetik faktor ve son hamileligimdeki diyabet yuzunden riskim ust seviyede, hamile kalirsam karataya keskin bi dönü$ yapicam in$allah :)

makbuşum diyom diye kısmıyon de mii
yok canım niye kızayım bana çevremde hemen herkes ööle der

canım çok çok geçmiş olsun umarım herkes iyidir rabim acil şifalar versin çok üzüldüm umarım herkes en kısa zamanda sağlığına kavuşur

sen de listeye giriyorsun değil mi canım..eğer öyleyse ekliyorum sıraya seni de..3 mayıs listesinde olursun sen de..

17 nisanda başlamışsın 2 hafta düzenli bildirimle 3 mayıs oluyor canım..hazırlan

tamam yapayim nasil olcak ama? ben mi yapcam 3 mayista liste yoksa 3 mayista sadece kendime ait bildirim mi yapcam??? iki haftada bir bildirim mi yapiliyor yani, öyleyse süper ben her hafta tartilmaktaktan korkuyorum :18::18::18:

sana ne desemmmm..:44::44: regiş oluyo kıss bitek.. olur mu regişim..

oluyo canim süper uyuyo hem de

sagol sersumcum eşimin babası bu gün yattı hastaneye ama ameliyat hafta başına kaldı hangi birine yetişecegimi şaşırdım bu hafta eşime bile sorma fırsatım olmadı nasılsın diye o kadar yani şükür onda bi şey yıok yolda kalp krizi geçiren bir sürücü arkadan çarpmış aracaam şükür önemli bişeyi yok biraz boyunda agrısı var ilgilenemedim bile onla yeni yeni anlıyorum kazanın önemini bunada şükür herşey yoluna girecek inşallah

teşekkürler arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…