ne baskı oluşturuyor hem de kayınçom..:18::18::18:Bu geçmişi okuma işi insanın üzerinde acayip bi baskı oluşturuyo de mi kayınço
afiyet olsun canım09:00İlaç
1 kase Tarçınlı yoğurt
11.30 1. öğünüm
1 KK ezine peyniri
8 yeşil çizik zeytin
3 çeri domates
3 su bardağı yeşil çay
yarım çay bardağı ceviz içi
16:00 ilaç
1 kase Tarçınlı yoğurt
17.30 2. öğünüm
1 tabak nohut
1 tabak çeri domatesli kurutulmuş patlıcan
1 kase tarçınlı yoğurt
00.00 İlaç
1 kase tarçınlı yoğurt
Toplam 2 lt su Yatana kadar tamamlayacağım
.
2 öğün daha iyi canım..iyi aksamlar karatyli bayanlaaarrr
ben bugün iki ögün yaptim, ynai calismadigim günler iki ögün yapiyorum da, bilmiyorum dogru mu... ama rahat geciriyorum ögün aralarini...
bugünki listemi yazayim:
kahvalti (09-00):
2 yumurta ile yapilmis salata(rafine edilmemis yag ile) + bir cay bardagi findik + yesil cay + salatalik + domates
aksam yemegi (17-00):
dünden kalan kavurma + biraz peynir + kivircik + salatalik + bir bardak süt + biraz kuru üzüm
olan olmuş cuma hayrına affola makbuşumkızlar meraba ders çalışcam diye gitmiştim ya ders işi yalan oldu arkadaşlar aradı dışarı çıktık yemeğe de gittikçok cıslı bi mekana gittik malesef ne yediğimi ne siz sorun ne ben sööliim çok fena çok
neyse günüm güzel geçti pişman değilim pekbu ne yüzsüzlük yarebbi
bu hafta yarından başlıyorum protein yapmaya karar verdim bakalım nasıl geçecek biliyorum bayacak ama vücudumu şaşırtmaya ve kilo vermeyi hızlandırmaya ihtiyaç var 2 kilo versem ne gsel olur
ne baskı oluşturuyor hem de kayınçom..:18::18::18:
afiyet olsun canım
2 öğün daha iyi canım..
olan olmuş cuma hayrına affola makbuşum
makbuşum diyom diye kısmıyon de mii
beeeeen beeeeeennnnnbana da de biseeee
beeeeen beeeeeennnnnbana da de biseeee
ben de cok yedim diye seyediyordum yaa... tesekkür ederim canim, isteyken cok zor da, eve gelince yemege saldiriyorum cünkü, evdeyken dayaniyor insan, hele bir de carsida gezersemarkadasima bahsettim biraz diyetimden iste, gözleri böyle oldu sabah 9dan 4-5e kadar hic mi bir sey yemiyorsun diye
Gecmis olsun canim, hepinize allah acil sifalar versin. Umarim herkes iyidir. Bende dikkat ettim nedense gelince hersey hep boyle ust uste geliyor. Saglik olsun diyet olur yine canim. Tekrar gecmis olsun.merhaba kızlar bu hafta size hiç yazamadım ara ara girip baktım sadece bu hafta çok kötüydü benim için hastalıklar kazalar ameliyatlar...ne ararsanız vardı ben çok kötü grip oldum eşim trafik kazası yaptı dedem merdivenden düşüp kafa tasını çatlattı kayın peder in ameliyat mevzusu çıktı anlıycanı paratoner gibi herşeyi üstümüze çektik tabi dogal olarak diyet yalan oldu full tost sandaviç beslendim bu gün biraz yavaşladı olaylar tek ameliyat mevzusu var oda haftaya kaldı çok bunaldık ama bunada şükür herkez en azından hayatta...
merhaba kızlar bu hafta size hiç yazamadım ara ara girip baktım sadece bu hafta çok kötüydü benim için hastalıklar kazalar ameliyatlar...ne ararsanız vardı ben çok kötü grip oldum eşim trafik kazası yaptı dedem merdivenden düşüp kafa tasını çatlattı kayın peder in ameliyat mevzusu çıktı anlıycanı paratoner gibi herşeyi üstümüze çektik tabi dogal olarak diyet yalan oldu full tost sandaviç beslendim bu gün biraz yavaşladı olaylar tek ameliyat mevzusu var oda haftaya kaldı çok bunaldık ama bunada şükür herkez en azından hayatta...
merhaba hanimlarr .. yeni sayfaniz hayirli ugurlu olsun
ben hala ayni kilomdayim ak$am yeme saati di$inda karatayi ya$am biçimi yapamdim maalesef
kilo almiyorum bunada $ukur :)
yok canım hocamız özellikle 2 öğün öneriyor..hem daha hızlı verirsin kilo..millet alışık olmayınca şok oluyor tabii.
insülin direnci olmayınca hiç acıkmıyoruz ki bizzz
Gecmis olsun canim, hepinize allah acil sifalar versin. Umarim herkes iyidir. Bende dikkat ettim nedense gelince hersey hep boyle ust uste geliyor. Saglik olsun diyet olur yine canim. Tekrar gecmis olsun.
çok çok geçmiş olsun canım..şok oldum okuyunca valla.:26:.umarım son durumlar iyidir..ameliyat kime canım..hepinize acil şifalar diliyorum.. Allah bir daha böyle şeyler göstermesin .
sağlık olsun da sen toparlarsın kendini üzülme..
sağol..hoşgeldin canım. .oh ne güzel kilo almamak en büyük başarı daha ne olsun. .ama tabii karatay yaşam biçimine dönüşse hepimiz için en güzeli olur..
yok canım niye kızayım bana çevremde hemen herkes ööle dermakbuşum diyom diye kısmıyon de mii
canım çok çok geçmiş olsun umarım herkes iyidir rabim acil şifalar versin çok üzüldümmerhaba kızlar bu hafta size hiç yazamadım ara ara girip baktım sadece bu hafta çok kötüydü benim için hastalıklar kazalar ameliyatlar...ne ararsanız vardı ben çok kötü grip oldum eşim trafik kazası yaptı dedem merdivenden düşüp kafa tasını çatlattı kayın peder in ameliyat mevzusu çıktı anlıycanı paratoner gibi herşeyi üstümüze çektik tabi dogal olarak diyet yalan oldu full tost sandaviç beslendim bu gün biraz yavaşladı olaylar tek ameliyat mevzusu var oda haftaya kaldı çok bunaldık ama bunada şükür herkez en azından hayatta...
sen de listeye giriyorsun değil mi canım..eğer öyleyse ekliyorum sıraya seni de..3 mayıs listesinde olursun sen de..
17 nisanda başlamışsın 2 hafta düzenli bildirimle 3 mayıs oluyor canım..hazırlan
sana ne desemmmm..:44::44: regiş oluyo kıss bitek..olur mu regişim..
çok çok geçmiş olsun canım..şok oldum okuyunca valla.:26:.umarım son durumlar iyidir..ameliyat kime canım..hepinize acil şifalar diliyorum.. Allah bir daha böyle şeyler göstermesin .
sağlık olsun da sen toparlarsın kendini üzülme..
sağol..hoşgeldin canım. .oh ne güzel kilo almamak en büyük başarı daha ne olsun. .ama tabii karatay yaşam biçimine dönüşse hepimiz için en güzeli olur..
yok canım niye kızayım bana çevremde hemen herkes ööle der
canım çok çok geçmiş olsun umarım herkes iyidir rabim acil şifalar versin çok üzüldümumarım herkes en kısa zamanda sağlığına kavuşur