Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sohbetınız muhabbetınız bol olsun efenim...okumadığım sayfaları biraz okuyum istedim oarada 5 sayfa daha çoğalmış maşallah...bu cuma akşamlarını çok seviyorum.hiç bitmesin istiyorum.2günlük haftasonu tatilinin başlangıç noktası.bir rahatlık bir dinginlik oluyor bende,çocuklarda işte böyle...kilo veremeden geçen 1 haftayı da böylece sonlandırmış oluyoruz....(kendi adıma )sersum kardeş parmağını kesmişsin geçmiş olsun...eşinin elinden salata yeme fırsatı kazandırdı bu kesik bu da iyi tarafı...
Gelelim bu gün neler yedim hep aynı sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.

Arada 200 ml süt

akşam yemeğinde kendi yaptığım köftelerden kaç tane yediğimin farkında değilim :) salata
itiraf edeyim 1 tanede şöbiyet yedim

ama inatla leslie ile 5 mil yürümeye devam edicem birazdan başlarım evdekiler biraz dalga geçiyorlar ama olsun devam. çok hoşuma gidiyor gerçekten iyi ter atıyorum ve zevkle yapıyorum ...görüşmek üzere hoşçakalın...
Ben de Leslie yapıyodum bir ara ve gerçekten çok zevkli yapması ve benim de kocam çok dalga geçiyodu hatta bazan gülmekten yapamıyodummmmmm :KK14::KK14::KK14:
sen var ya sen.:KK53::KK53:.çok gizemli ve enteresan bir film de izleyebilirsin her an:KK30::KK30:

kızımla eşim çatır çatır kabak çekirdeği yiyor karşımda..ve biz show da yeni bir yarışma başlamış ben burdan atlarım diye onu seyrediyos..action..adamlar 7.5 m tramplen den atlıyor..abowwww:KK30::KK30::KK30:
Hee ben de gördüm demin.Armağan Çağlayan ne kadar kilo almış yawwww ....Kızlar valla yaş faktörü çok acayip bişey.Kadın-erkek dinlemiyo...
Yürümücem ya filmler ilgimi çekemiyo bu akşam :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Sersumum , bu Cuma kendimi aştım.Normalde her Cumayı serbest gün ilan ediyorum ve bi sürü cısss yiyorum.Bugün yemedim.Sadece yoğurda protein tozu (tatlandırıcılı ve vanilya aromalı) koydum ve dondurma gibi onu yedim.Benim için büyük , insanlık için küçük bir adım :KK37::KK37::KK37: Eeeee sen niye kabak çekirdeği yemiyosun , yasak diil ki ye.Saati boşver , bişi olmaz , ye bi avuç , üstüne de süt iç , ohh misss....:KK14::KK14::KK14:

Topikte şuan tek başımayım :18::18::18::18::18:

Söyleeeee buldun muuuuuuu
Aradığın aşkı söyleeeee
Yoksa yalnız mısın sen yineeeee
Benim gibi boynu bükük gözü yaşlı tek başınaaaaaaaaaa

Aradığın aşkı söyleeeee

ben de buralardayim aslinda... biri laf atsa da sohbet acilsa diye bekliyorum :KK31:

Ben de Leslie yapıyodum bir ara ve gerçekten çok zevkli yapması ve benim de kocam çok dalga geçiyodu hatta bazan gülmekten yapamıyodummmmmm :KK14::KK14::KK14:

Hee ben de gördüm demin.Armağan Çağlayan ne kadar kilo almış yawwww ....Kızlar valla yaş faktörü çok acayip bişey.Kadın-erkek dinlemiyo...
Yürümücem ya filmler ilgimi çekemiyo bu akşam :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Sersumum , bu Cuma kendimi aştım.Normalde her Cumayı serbest gün ilan ediyorum ve bi sürü cısss yiyorum.Bugün yemedim.Sadece yoğurda protein tozu (tatlandırıcılı ve vanilya aromalı) koydum ve dondurma gibi onu yedim.Benim için büyük , insanlık için küçük bir adım :KK37::KK37::KK37: Eeeee sen niye kabak çekirdeği yemiyosun , yasak diil ki ye.Saati boşver , bişi olmaz , ye bi avuç , üstüne de süt iç , ohh misss....:KK14::KK14::KK14:

benim kıssda çok güldürür beni yaparken:KK23::KK23:

yok beyaa canım istemedi kabak çekirdeği etkileyemezsin benii:KK53::KK53:..ama buzz gibi bir madensuyu olsa hayır demem hani..garrsoonn...desem de gelse..:KK1::KK1:

bak doğru sööle yürüycen mi kanepe nerde uzakta mı.:KK53::KK53:

valla aşmışsın kendini :KK23::KK23:

ben de buradaydım okumadaydım sadece..:KK68::KK68:

benim kıssda çok güldürür beni yaparken:KK23::KK23:

yok beyaa canım istemedi kabak çekirdeği etkileyemezsin benii:KK53::KK53:..ama buzz gibi bir madensuyu olsa hayır demem hani..garrsoonn...desem de gelse..:KK1::KK1:

bak doğru sööle yürüycen mi kanepe nerde uzakta mı.:KK53::KK53:

valla aşmışsın kendini :KK23::KK23:

ben de buradaydım okumadaydım sadece..:KK68::KK68:

Madensuyu senin köpeğin olsun be , yolladım sana en soğuğundan :KK1::KK1::KK1:
Şuan masadayım , kanepeye geçmek istiyorum ama kocamın canı sıkılmış , dışarı çıkarız belki , du bakiiim n'olucak....

:18:
Şuan masadayım , kanepeye geçmek istiyorum ama kocamın canı sıkılmış , dışarı çıkarız belki , du bakiiim n'olucak....

oyyyy cikin cikin yaa... keske benim kocamin da cani sIkIldIgInda hadi disari cikalim dese... ben bi tur atip geliyorum demese :KK31::KK31::KK31: degerlendir firsatini bence :KK31:

:KK52::KK52::KK19::KK19::KK19::nazar::nazar:
anladım eniştenin tavsiyesiyle dışarı çıkılmışş..:KK52::KK52:

bu aksam benim canim da cekti bir seyler yaaa... salata yemeyince olmuyor bu is :KK31: ya ne vardi verecek kilomuz olmasaydi da biraz daha özgür beslenebilseydik...

oyyy canim kacirmisim seni yaa... dedim ya yogurt uykumu getirdi :KK1:

buna da şükür canım..sağlık olsun veririz kiloları:KK76::KK76:

ayran o ayran su içtiydin ya üstüne:KK23::KK23:

bu aksam benim canim da cekti bir seyler yaaa... salata yemeyince olmuyor bu is :KK31: ya ne vardi verecek kilomuz olmasaydi da biraz daha özgür beslenebilseydik...

oyyy canim kacirmisim seni yaa... dedim ya yogurt uykumu getirdi :KK1:

Ah canım yaaa , yeseydin biraz biraz , yazıktır kendine işkence etme ...

Aradığın aşkı söyleeeee
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

cidden amma kilo almış:KK53::KK53:..bizim topiğe mi çağırsak nee:KK53::KK53::KK53:

Kızlar biz de çıkmadık zaten :KK60::KK60::KK60::KK60:
Film açtım , onu seyredice şimdi.
Kaçmak zorundayım.Öpüyorum hepinizi canlarım :KK54::KK54::KK54:

Ah canım yaaa , yeseydin biraz biraz , yazıktır kendine işkence etme ...

bak seni uyarıyorum:KK53::KK14: herkesi yemeye teşvik ediyorsun:KK35:..nooluyoo.:KK53::KK53:.bana da zorla kabak çekirdeği yediriyodun:KK47::KK47:

:KK23::KK23: yoo dışarı çıkılmamışşş..ama heran çıkılabilirrr:KK51::KK51:

Kızlar biz de çıkmadık zaten :KK60::KK60::KK60::KK60:
Film açtım , onu seyredice şimdi.
Kaçmak zorundayım.Öpüyorum hepinizi canlarım :KK54::KK54::KK54:

litfen ama litfen kaliteli bir senaryo olsun ama litfen diyorum..:KK5::KK5::KK51::KK51::KK53::KK9:

ben de öptüm datlum:KK19::KK19: biz de birazdan Behzat Ç pozisyonu alacağız :KK51::KK51:

$73131_10151599212350586_1043498736_n.jpg

bana da su yarıyo yaww..:KK60::KK60::KK60::KK60:

ben bu sayfanın hızına yetişemiyorum zaten tüm gün çalışıyorum yorgun argın eve geliyorum bir bakayım ne yazmışlar bu gn diye saatlerimi alıyor en son yazdıklarımın üstüne 30 tane sayfa açılmış kolaysa gel de oku

kahvaltım:KK56::KK56:
sayısını hatırlamadığım kadar çok yaprak sarması:KK53::KK53:
zeytin
peynir
pastırma
finduk

2.öğünüm:KK56::KK56:
1 kase köfteli çorba
1 kaşık bezelye(x)
salata

Ohhhh sarmalarrr valla ben yemişim gibi doydum :KK53::KK53:

iyi aksamlar karatyli bayanlaaarrr :KK3::KK3::KK3:

ben bugün iki ögün yaptim, ynai calismadigim günler iki ögün yapiyorum da, bilmiyorum dogru mu... ama rahat geciriyorum ögün aralarini...

bugünki listemi yazayim:

kahvalti (09-00):
2 yumurta ile yapilmis salata(rafine edilmemis yag ile) + bir cay bardagi findik + yesil cay + salatalik + domates

aksam yemegi (17-00):
dünden kalan kavurma + biraz peynir + kivircik + salatalik + bir bardak süt + biraz kuru üzüm

Menün güzel ayrıca iki öğün daha iyi canım :KK56:

kızlar meraba ders çalışcam diye gitmiştim ya ders işi yalan oldu arkadaşlar aradı dışarı çıktık yemeğe de gittik :KK4::KK4::KK22::KK22:çok cıslı bi mekana gittik malesef ne yediğimi ne siz sorun ne ben sööliim çok fena çok:KK22::KK22:

neyse günüm güzel geçti pişman değilim pek :KK23::KK23:bu ne yüzsüzlük yarebbi :KK9::KK9:

bu hafta yarından başlıyorum protein yapmaya karar verdim bakalım nasıl geçecek biliyorum bayacak ama vücudumu şaşırtmaya ve kilo vermeyi hızlandırmaya ihtiyaç var 2 kilo versem ne gsel olur :KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK4::KK4::KK4::KK4::KK22::KK22::KK22::KK22::KK57::KK57::KK57::KK57: Nolcak bizim halimiz al benden de o kadar :KK24::KK24: Ama cıss yemedim :nazar::nazar:

merhaba kızlar bu hafta size hiç yazamadım ara ara girip baktım sadece bu hafta çok kötüydü benim için hastalıklar kazalar ameliyatlar...ne ararsanız vardı ben çok kötü grip oldum eşim trafik kazası yaptı dedem merdivenden düşüp kafa tasını çatlattı kayın peder in ameliyat mevzusu çıktı anlıycanı paratoner gibi herşeyi üstümüze çektik tabi dogal olarak diyet yalan oldu full tost sandaviç beslendim bu gün biraz yavaşladı olaylar tek ameliyat mevzusu var oda haftaya kaldı çok bunaldık ama bunada şükür herkez en azından hayatta...

sagol sersumcum eşimin babası bu gün yattı hastaneye ama ameliyat hafta başına kaldı hangi birine yetişecegimi şaşırdım bu hafta eşime bile sorma fırsatım olmadı nasılsın diye o kadar yani şükür onda bi şey yıok yolda kalp krizi geçiren bir sürücü arkadan çarpmış aracaam şükür önemli bişeyi yok biraz boyunda agrısı var ilgilenemedim bile onla yeni yeni anlıyorum kazanın önemini bunada şükür herşey yoluna girecek inşallah

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: Çok geçmiş olsun canım nazar duası falan oku ailene :KK53::KK53: Çok geçmiş olsun :nazar: İnşallah herkes sağlığına bbiran önce kavuşur. Allah herkesi sevdiğine bağışlasın :KK5::KK5: Allaha şükür bişey olmamış kimseye :KK5::KK5:

Biliyormusunuz ?
Kendi kendime söz verdim 90 kğ olmadan pilav,dolma,yaprak sarma,tost,börek tadımlık dahi olsa yemeyeceğim.
Dün kuzımın doğum günüydü pastasaından bile yemedim,bu aşkam şehriyeli tavuklu bulgur pilavı yemedim sadece tavuk yoğurt ve salatadan yedim 3 tanede çilek saat 18 civarında.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersiniz :KK24:

Sohbetınız muhabbetınız bol olsun efenim...okumadığım sayfaları biraz okuyum istedim oarada 5 sayfa daha çoğalmış maşallah...bu cuma akşamlarını çok seviyorum.hiç bitmesin istiyorum.2günlük haftasonu tatilinin başlangıç noktası.bir rahatlık bir dinginlik oluyor bende,çocuklarda işte böyle...kilo veremeden geçen 1 haftayı da böylece sonlandırmış oluyoruz....(kendi adıma )sersum kardeş parmağını kesmişsin geçmiş olsun...eşinin elinden salata yeme fırsatı kazandırdı bu kesik bu da iyi tarafı...
Gelelim bu gün neler yedim hep aynı sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.

Arada 200 ml süt

akşam yemeğinde kendi yaptığım köftelerden kaç tane yediğimin farkında değilim :) salata
itiraf edeyim 1 tanede şöbiyet yedim

ama inatla leslie ile 5 mil yürümeye devam edicem birazdan başlarım evdekiler biraz dalga geçiyorlar ama olsun devam. çok hoşuma gidiyor gerçekten iyi ter atıyorum ve zevkle yapıyorum...görüşmek üzere hoşçakalın...

Cumalar bitmesin :nazar: Bu şöbiyet için :KK22: Bu leslie 5 mil için :KK9::KK9::KK9:

yaaa ben esime yemek hazirlarken iki kasik yogurt yedim, üstüne de bolca su ictim sonra bi calkaladim ayran olsun diye :KK9::KK9::KK9::KK9: simdi de uykum geldi yaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK60: :KK60::KK60::KK60: ayran olmuştur zaten o

Aradığın aşkı söyleeeee

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Hah ben de kimse yok diye yemek tariflerine bakıyodum bloglardan.Yaaa aklım fikrim yemekte :KK14::KK14::KK14::KK14:

Bende hep bakıyorum ya :KK53::KK53::KK53: Hatta bu konuyla ilgili düşüncelerim var :KK23::KK23::KK23: Pek yakındaaa :KK23::KK23:

:18:

oyyyy cikin cikin yaa... keske benim kocamin da cani sIkIldIgInda hadi disari cikalim dese... ben bi tur atip geliyorum demese :KK31::KK31::KK31: degerlendir firsatini bence :KK31:

Seni çağırmıyorsa sende izin verme çıkmasına cadılık yap küs sorun yaarat o zman bida hep çağırır :KK36::KK36::KK36:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

cidden amma kilo almış:KK53::KK53:..bizim topiğe mi çağırsak nee:KK53::KK53::KK53:

:KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bak seni uyarıyorum:KK53::KK14: herkesi yemeye teşvik ediyorsun:KK35:..nooluyoo.:KK53::KK53:.bana da zorla kabak çekirdeği yediriyodun:KK47::KK47:

Zorla yeseydin keşke sersum :KK23::KK23::KK23: :KK53::KK53:

bu gün diyetisyenden diyet aldım bir ay sonra tekrar tartılıcam diyet lisyesinde ara öğün var meyve var ekmek 9 dilim protein az yağ az karataya tamamen zıt kararsızım kimi beslenme uzmanlarının diyetleri sağlıklı diyor kimi doktorlar çıkuyor şimdiye kadar tüm bildiklerinizi unutun benim dediğim doru diyor insanın kafası karışıyor. kime güveneceğimi şaşırdım

X