- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
Ben de Leslie yapıyodum bir ara ve gerçekten çok zevkli yapması ve benim de kocam çok dalga geçiyodu hatta bazan gülmekten yapamıyodummmmmmSohbetınız muhabbetınız bol olsun efenim...okumadığım sayfaları biraz okuyum istedim oarada 5 sayfa daha çoğalmış maşallah...bu cuma akşamlarını çok seviyorum.hiç bitmesin istiyorum.2günlük haftasonu tatilinin başlangıç noktası.bir rahatlık bir dinginlik oluyor bende,çocuklarda işte böyle...kilo veremeden geçen 1 haftayı da böylece sonlandırmış oluyoruz....(kendi adıma )sersum kardeş parmağını kesmişsin geçmiş olsun...eşinin elinden salata yeme fırsatı kazandırdı bu kesik bu da iyi tarafı...
Gelelim bu gün neler yedim hep aynı sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.
Arada 200 ml süt
akşam yemeğinde kendi yaptığım köftelerden kaç tane yediğimin farkında değilim :) salata
itiraf edeyim 1 tanede şöbiyet yedim
ama inatla leslie ile 5 mil yürümeye devam edicem birazdan başlarım evdekiler biraz dalga geçiyorlar ama olsun devam. çok hoşuma gidiyor gerçekten iyi ter atıyorum ve zevkle yapıyorum ...görüşmek üzere hoşçakalın...
Hee ben de gördüm demin.Armağan Çağlayan ne kadar kilo almış yawwww ....Kızlar valla yaş faktörü çok acayip bişey.Kadın-erkek dinlemiyo...sen var ya sen..çok gizemli ve enteresan bir film de izleyebilirsin her an
kızımla eşim çatır çatır kabak çekirdeği yiyor karşımda..ve biz show da yeni bir yarışma başlamış ben burdan atlarım diye onu seyrediyos..action..adamlar 7.5 m tramplen den atlıyor..abowwww
Yürümücem ya filmler ilgimi çekemiyo bu akşam
Sersumum , bu Cuma kendimi aştım.Normalde her Cumayı serbest gün ilan ediyorum ve bi sürü cısss yiyorum.Bugün yemedim.Sadece yoğurda protein tozu (tatlandırıcılı ve vanilya aromalı) koydum ve dondurma gibi onu yedim.Benim için büyük , insanlık için küçük bir adım Eeeee sen niye kabak çekirdeği yemiyosun , yasak diil ki ye.Saati boşver , bişi olmaz , ye bi avuç , üstüne de süt iç , ohh misss....