Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

adigegupse kullanıcısından alıntı

amin kızlar çok saolun. az önce konuştum ameliyata yeni alınmış. çok korkmuş girerken ee yaşı da küçük bir de adı üzerinde ameliyatnasıl korkulmasın.. geçmez artık saatler Rabbim böyle hastane kapısında şifa bekleyen herkese şifa versn inşallah..

cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

ben yazana kadar liste yayınlanmış,yorumları bile yapılmış,yakında ışık hızına erişeceğiz,gidişat bunu gösteriyo...makbulecim eline sağlık....listede olan ya da henüz olamayan ve de bir şekilde karataycı olan herkese tebrikler:KK9::KK9::KK9:listeyi gördüm rahatladım şimdi working zamanı:KK55::KK55:

leylakım sağol bacım,ben de seni tebrik ederim:KK16::KK16:

:KK42::KK42::KK16::KK16:

amin kızlar çok saolun. az önce konuştum ameliyata yeni alınmış. çok korkmuş girerken ee yaşı da küçük bir de adı üzerinde ameliyatnasıl korkulmasın.. geçmez artık saatler
:KK50:Rabbim böyle hastane kapısında şifa bekleyen herkese şifa versn inşallah..

amin canım:KK16::KK16:

1. filiztoprak %4,49:KK19::KK19::KK19::nazar::nazar::nazar:
  2. sea %2,61:KK19::KK19::nazar::nazar:
  3. cigdemklcsn %2.18:KK19::nazar:
  4. birdy % 2:nazar::nazar::nazar:
  5. özlemkartal %1.87:nazar::nazar::nazar:
  6. guleryuz2011 %1.6:nazar::nazar::nazar:
  7. papadiya %1.38:nazar::nazar::nazar:
  8. bruexelles %1.38:nazar::nazar::nazar:
  9. fbmy8785 %1.051:nazar::nazar::nazar:
  10. teremm %0.81:nazar::nazar:
  11. leylak84%0.42:nazar::nazar:
  12. beyhan25 %0.29:nazar::nazar:
  13. kardelenn %0.28:nazar::nazar:

sabit kalanlar
1.elifce82:26:
2.fsevgi:26:

kilo alanlar
1.nurudilara %0.12
:KK22:
2.makbule007 %0.28:KK22:
3.sersum %0.52:KK22::KK22:
4.melexin %1.22:KK22::KK22::KK22:
5.ficans %1.35:KK22::KK22::KK22::KK22:

kilo veren veremeyen herkesi canı gönülden kutlarım :KK16::KK16:umarım bir hata yapmamışımdır atladığım ya da hatalı olan varsa şimdiden affola :KK19::KK19:

Makbulecim ellerine saglik kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum, ama beni listeye eklemeissin,:KK43::KK43::KK43:
Bu hafta ilk defa listede olacaktim.:KK1::KK1::KK1:
sabah bildirim yapmistim sayfa 123 yada 124 olabilir, neyse onemli degil haftaya artik:KK54:

dünkü menüm

:KK56:kahvaltı 08.30;2 yumurtayla peynirli omlet,1 kk beyaz peynir,3 siyah zeytin,domates,salatalık,biber,omega3
:KK56:öğle 13.30;1 kase yoğurt içine 1 avuç ceviz ve 3 kuru kayısı
:KK56:akşam 18.30;1 tabak yeşil mercimek,3-4 kaşık taze fasulye,salata,

bugünkü menüm

:KK56:kahvaltı 08.30;2 yumurtayla peynirli omlet,6 zeytin,2 kuru kayısı,1 çk süt kaymağı,domates,salatalık,biber,omega3
:KK56:öğle 13.00;1 kase yoğurt içine 1 ceviz ve 3 kuru kayısı ve kabuğuyla 250 gram kadar fıstık
:KK56:akşam 18.30;bulgurlu biber dolması,mercimek çorbası,salata(miktarları yazmadım daha yemediğim için az tutmaya çalışacağım)

işlerimi bitirdim:21: erken çıkıp eve yürüyerek gitmeyi planlıyorum:nazar: ama güzergahta gittikçe dikleşen bir yokuş var:KK53:şansım yaver gidip parkuru selametle tamamlarsam(otostop alternatifi var da tek)akşama görüşürüz bacılarım..:KK54::KK16:

Selam kizlar ben listeye giremeyecegim galiba.:KK1::KK1::KK1:
Gecen hafta listeye girme hakkim vardi ama evdeki bilgisayarlar bozuldu bildirim yapamadim. Bu hafta neyse bildirim yaptim, ama bir baktim ki mekbulecegim beni listeye eklemeye unutmus. :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Bende bir ugursuzluk var ama nedir cozemedim.:44::44::44:

tabi bunlar isin sakasi iki gundur pek girmedim umarim hepiniz iyisinizdir. Bugun benim reglimin ilk gunu hep aglayasim var. Moralim bozuk sebepsiz. hepinizi opuyorum.
sabah kahvaltim
1 yumurta
2kk peynir
12 zeytin
2 erik
1 avuctan fazla badem

Henuz aksam ne yiyecegime karar vermedim.

Oncelikle bi 50 sayfa falan gecmisi okudugum icin kendimi tebrik ediyorum ama su anda resmen sasi oldum, artik nasil cevap yazabileceksem gorucez :) Sonralikla herkesleri tebrik ediyorum. Cumaniz gazaniz mubarek olsun canlar.

:KK5::KK5::KK5: Al benden de o kadar. 2 haftadır kilom hiç değişmemişti. Hatta aldım. Kardeşim gelince. Şimdi işte yeni yeni vermeye başladım. Yarın cuma eteklerteki taşlar dökülecek :KK5:

17 GÜNÜM VAR :KK52: Her ayın 5 i miladım demiştim belki hatırlayanlar vardır. Bir miladdan diğerine 5 kilo vermiş olmam gerekiyor :KK53::KK53::KK53: Üstüne bir de almıştım ben neyseki birazını verdim. Daha şimdi yeni başlıyor 5 kiloluk maceram :KK3: Sıkıcam dişimi mecburen :KK51:
Valla Cigdemo seni tebrik ediyorum bacim. 2 haftadir kilom ayni mayni derken baktim 1.5 kilo gitmis masallah. Benim de 2 haftalik seruvenim icin iki cift lafim var. Az sonra..

merhaba canım beni bilgilendirdigin icin tesekkürler ama ben zaten eski karataycılardanım 6 kasım 2011 de karatayla tanıstım ve 11 mayıs 2012 gun hem dogum gunum olan gunde hamıle oldugumu ogrendim ve ara surecte 17 kilo vermıstim karatayla 71.100 gr ile basladım 54.2 ile hamile kaldım evet simdi kızım 3.5 aylık oldu bır de oglum var 3.5 yasında simdi uyuyorlarda bende pc actım genelde telefondan takip ediyorum.hamilelik surecinde ilk 5 ay 2-3 kilo almıstım taki ne zaman iştahım acıldı benım son aylar kilolar birikti simdilerde 71 ile 73 arası gidip geliyorum bi sisiyorum bi iniyorum dogum kilolarım gitti diyemem cogu kaldı ama karatayı ne zaman baksam tartı 75 dayanıyor onun icin ipleri sıkı tutmam lazım ve bu beni üzüyor :-(((:-)43::KK43::KK43::KK50::KK50:
Estagfirullah canim, bilemedim tabi ben onu. Masallah Allah cocuklarini bagislasin. Onlarin pesinde kosarken gidiyor kilolar goruyorum arkadaslarimi. Nefsimize azcik sahip olduk mu tamamdir. Allah kolayliklar versin.

ne fark var peki canım aralarında ? kusura bakma çok soru soruyorum ama bu konuda bilgim yok hiç
:KK50:
Estagfirullah canim, sorcen tabi niye sormayasin. Aralarindaki farklar iclerindeki EPA ve DHA oranlari. Karatay Hocanin tavsiyesi EPA orani yuksek olan urunleri tercih etmemiz.

Tereyağımı yapmayı başarabildimmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ama karatay hocanın yapmamızı önerdiği şekilde yapmaya çalıştım çok uzun sürdü :18::18::18:

Zaten sonrada buzlukta unuttum :KK22:

Neyse bozulmaması için buzu çözüldükten sonra karıştırıp dolaba koydum.

Bugun hemen işe koyuldum tbi mikserle :KK5::KK5::KK5:

Kulağıma bamuk tıkadım ve sardım ve elimle kapattım. Ama yinede blander içine etti. Olsuuunnn ama benim tereyağım var ki artık :KK23::KK23::KK23:

Artık miptelaaasssı olacağım bu işin :nazar::nazar::nazar:
Ooh masallah hanuma, hayirli olsun tereyagin, cok sevindim. Keyfi bi baska oluyor degil mi onu yemelere doyamazsin simdi.

koçtaştan aldım canım ama geçenyıl ektiklerimden iyi sonuç alamadım:KK37:..bu yıl kılbiber ve bahçemenekşesinin tohumunu ayrı alıp diktim..
menekşeler bahçe menekşesi canım..büyüyünce resmini koyarım..:KK34::KK34:

bende de insülin direnci yok eminim.En Büyük KK.çünkü hocamızın demesiyle insülin direncinin olması için sık acıkıyor olmalıyız ki ben çok şükür artık 5-6 bazen 7 saat bile acıkmıyorum..:KK52::KK52::KK52:
ama söylediklerine katılıyorum:KK34:..nefsimize hakim olamadığımız için canımız istiyor.:KK53:.o da tamamen geçmez ben de çünkü seviyorum yaaa napayım seviyorum:KK36::KK36:..karatay sayesinde tutabiliyorum kendimi o kadar..En Büyük KKEn Büyük KK

Canim menekseler ayri bir guzel oluyor. Kucukken oturdugumuz evin bahcesinin girisine sira sira dikilmisti. Surekli oradan gecesim olurdu. Tabi arka bahcedeki karadut agaclarimiza ulasana dek :) Onun altinda kayboluyorduk sonra.
Ayrica sevmek suc mu kardesim, seviyosak olduk mu? :p Valla sersumcan iste bu yuzden basta kardesim olmak uzere sevdigi seyleri yiyip benim gibi totosu orasi burasi buyumeyen insanlara gicik oluyorum ben de. Napim oluyorum iste!

ben de aynı şeyden şeettirmiştim:KK60::KK60:..mercümek çorbası mesela..blenderden geçince çok bi güzel oluyo beyaa:KK53::KK53:..
Allahtan mercimek corbasini taneli seviyorum ama benim de kocamcim hic yemez oyle, artik bir kismini ayirip gerisini blenderdan geciriyorum ben de.
evet yaa düsünebilyior musun ilk defa öyle deli gibi acikmadan, canim cikolata vs cekmeden 1-2 kilo verdim :KK16: bunu görünce hemencik olsun bitsin istiyorum dogal olarak :KK9: ama dedigin gibi hizli verilen kilo hic iyi degil yine kendimden biliyorum, sonra geri aliyorsun ve kas dokusunu kaybediyorsun, yaglar kaliyor :KK50:

ekmek konusuna artik cözüm buldum sayilir canim, isten cikiyorum o yüzden de evde olcam yani istedigim gibi ayarlayabilirim ögünlerimi.. o zamana kadar bi sekilde idare edecegim artik, senin ve cigdemcigin önerdigi gibi bir seyler yaparim, salatalik,domates,zeytin,kuruyemis götürürüm artik, yumurta kokar belki diye cesaret edemedim maalesef :KK50: o bahsettigim ekmek de zaten, burda karataya cok benzeyen bi diyet var, o diyeti yapanlarin tükettigi ekmek yani epeyce cekirdekli.. susam keten tohumu,aycekirdegi gibi tanecikler cok icinde.. ama nasilsa isten cikiyorum, onu da yemeyivereyim nolcak :KK9::KK9::KK9: zaten hepi topu 3 saat tok tutuyo, 4. saat bi sekilde geciyo ama 5.saate zorlaniyorum...

bilgi icin tesekkür ederim bu arada... ekmekle yenen kuruyemisin kilo yapacagini bilmiyordum :26:
Rica ederim, ben de Karatay Hoca'nin bir roportajinda duymustum. Ekmekle yerseniz kilo alirsiniz tabi demisti. Hayirlisi olsun insallah hersey senin icin.

İyi seyirler size ben de ''yabancı dizi izle'' de birkaç dizi izliyom şu sıralar ''Shamaless, Person of interest,the Mentalist ve greysn anatomi, daha önce House m.d hastasıydım varmı aranızda izleyenler ?
Ya şu kurallar kısmına çizelge zorunluluğu da koysanız da kimler hedefine ne kadar yaklaşmış görsek olmazmı? :KK53:
Vaay sen de bendenmissin cicim. O sitenin cevirileri de iyi oluyor. Bak simdi yeni bir hastane dizisi daha cikti Monday Mornings diye onu da oneririm, seviyorsun bu tur dizileri sanirim. House MD bittiginde ne uzulmustum.
çiğdemcim öncelikle geçmiş olsun haplarını kullanırken yoğurt süt içmesen daha iyi olur nedeni hapın etkisini gideriyormuş annem beni hep uyarır hani ufak zehirlenmelerde yoğurt yedirirler bilgine canım
Canim ben de tam tersini duymustum, yogurtla birlikte ilaclar daha etkili oluyormus diye. Onubir doktora danismakta yarar var.
kzılar günaydın. bu hafta bildirim yapamayacağım ne yazk ki. yeğenm bugün ameliyat olmak için bursaya gitti bnde dün akşam onu bir ziyarete gideym dedm. beni çok sever ısrar etti hala burda kal diye. bende gönlü olsun dün gece onlarda kaldım. onlar da tartı olmadığı için sabah tartılamadım:KK50:şimdiden kilo veren vremeyen bütün arkadaslarımı tebrk ediyorum. bu ara da yeğenim için dualarınzıı eksik etmeyin kızlar. ciddi bir ameliyt çünkü. eğer herhangi bir başarszlık sonucunda ileride kısır kalma ihtimali var ve daha 6 yasında :KK50:
Cok gecmis olsun canim, Allah yardimciniz olsun.

Son düzenleme:
Öncelikle veren-alan-ne alan/ne veren kim var kim yok herkese can-ı gönülden tebrikler....
Makbuşcum ellerine sağlık hayatım.
Sersumum benimki ilüzyon :KK52::KK52::KK52::KK52: Geçen hafta regl olucam diye şişmiştim , bu hafta regl oldum indim , hepsi bu kısss :KK52::KK52::KK52: Yoksam ki bu kadar hamur yiyerek kilo vermiş olmam mümkün diil...Demek ki ben geçen hafta daha zayıfmışım aslında :KK51::KK51::KK51: Tüh beeee :KK51::KK14::KK14::KK14::KK14:
Sersumum , sen sizinkilere kol böreği yapıyosun ya hani , anacım onun hamuru mayalı hamur mu düz mü ? Düzse dümdüz mü yoksa yoğurt-yağ falan koyuyo musun? Ispanak kavurdum.Arasını yağlayıp 3-5 kat beraber açılan hamurdan börek yapmak istiyorum.O hamura ne konuyo bilirsin sen...

ilüzyon hee..:KK60::KK60: geçen haftaya üzüldüm bak şimdi:KK14::KK14:

canım benimkinin hamırı su-un ve tuzdan ibaret.:KK34:.mayasız.:KK52:.yoğurup üstünü nemli bezle örtüp bi yarım saat dinlendiriyom.
sonra bi tabak büyüklüğünde açıp servis tabağına aralarına bol sıvı yağ sürerekten üst üste koyuyom..hepsi bitince tersyüz edip en alttakinden başlıyorum..masanın üstüne koyuyorum yanlarından çekiştire çekiştire açıyorum oluyor incecik ve kocaman..üstüne malzemeyi serpiştirip (istediğin olur)yine elimle yuvarlayıp rulo yapıyorum tepsiye ister ortdan başlayarak sararsın ister tek tek sarıp ayrı ayrı koyarsın ben ortadan tepsi bitene kadar sarıyorum..tepsi dolunca çıtır çıtır olsun diyorsan üstünü sıvı yağla yağlayıp fırına..
eğer yumuşak olsun diyorsan yoğurtla yağı karıştırıp üstüne sürüp fırına ..bu kadar şekerim:KK34::KK34:
..harika oluyor.:KK52::KK52:.ve mayasız olduğundan biz de arada yiyebiliriz aslında..(iç harcı patatesli olmamak şartıyla..:KK53::KK53:)

canım benimkinin hamırı su-un ve tuzdan ibaret.:KK34:.mayasız.:KK52:.yoğurup üstünü nemli bezle örtüp bi yarım saat dinlendiriyom.
sonra bi tabak büyüklüğünde açıp servis tabağına aralarına bol sıvı yağ sürerekten üst üste koyuyom..hepsi bitince tersyüz edip en alttakinden başlıyorum..masanın üstüne koyuyorum yanlarından çekiştire çekiştire açıyorum oluyor incecik ve kocaman..üstüne malzemeyi serpiştirip (istediğin olur)yine elimle yuvarlayıp rulo yapıyorum tepsiye ister ortdan başlayarak sararsın ister tek tek sarıp ayrı ayrı koyarsın ben ortadan tepsi bitene kadar sarıyorum..tepsi dolunca çıtır çıtır olsun diyorsan üstünü sıvı yağla yağlayıp fırına..
eğer yumuşak olsun diyorsan yoğurtla yağı karıştırıp üstüne sürüp fırına ..bu kadar şekerim:KK34::KK34:
..harika oluyor.:KK52::KK52:.ve mayasız olduğundan biz de arada yiyebiliriz aslında..(iç harcı patatesli olmamak şartıyla..:KK53::KK53:)

mmmmmmmmmmmmm sersummmmmmmmm nasıl canım istedi anlatamam :KK5::KK5:

Ellerine sağlık kayınçom , sen tam kol böreği yapıyosun...Ben de aynı bu şekilde pırasalı yaptım geçen hafta.Şimdi aralarını yağlayıp birden açıp tepsi böreği yapasım var.Ama sen çarşaf böreği gibi elinle açıyosun di mi , ben o şekilde bilmiyorum yapmayı.Oklavayla açıcam ben.Benim koca sevmez zaten patatesli (ben bayılırımm , annem ne çok yapardı biz çocukken) , ha patates dedim de demin seni andım.Yarın orman kebabı gibi yapıcam , bizim eve de hiç patates alınmıyo ya , yok evde.Dedim bi tanecik aliim de koyiiim yemeğe , güzel olur , bir patates aldım , sen de dün bi çuval almışın ya , o geldi aklıma kısss markette...Bu da böyle bir anımdır kayınço.Kızım o kadar uğraşıp yapıyosun yicen tabi , nolucek 1-2 dilim börekten.

pampişim,leylakım özellikle sizi tebrik ederim tartı hareketlenmiş..:KK34::KK34::KK16:

melexinim üsülme bebişim..yine verirsin pillerdendir..ohh kızının keyfine diycek yok desene..sana da kolay gelsin:18:sanki işin azdı da:KK53:..bizde seni seviyos..:KK54::KK54:

adıgupse canım yiğenine geçmiş olsun:KK16:

özlemim sen de güzel vermişin kıss...:KK9::KK9:

ficansım üzülme sen de hastasın zaten iyileş verirsin bidenem..:KK19:

çiğdemim sen de de onlara aaa çok kilo almışınız diye kıss..sana da tebrik kulak ağrısı falan vermişin maşallah:KK9::nazar:

oyam tavıkların hayırlı olsun..bizi de ortak etseydin keşke.:KK14:.kumların üstündeki dedikoduyu kıskandım doğrusu:KK53::KK53: --700 gr içün de tebrik takdirs..:KK9::KK9:

habercice kıyamam ilk listene girememişsin:KK5:..ekleseydin kendini hemen:KK34::KK34:

estağfirullah evet ben de sinir oluyom yiyip yiyip kilo almayanlara:KK47:

gözden kaçırdıklarım kusura bakmayın..ama 10-12 sayfayı okudum ve beğenmiş olduğum da okudum demektir hee bu böyle biline..En Büyük KK
bazen o na da üşeniyom eğer o sayfada 1 beğeni var ise hepisi okunmuştur kimse alınmasın gayrıı.:KK34::KK34:.amanın ne açıklama yaptım beyaa:KK53::KK53:

pampişim,leylakım özellikle sizi tebrik ederim tartı hareketlenmiş..:KK34::KK34::KK16:

melexinim üsülme bebişim..yine verirsin pillerdendir..ohh kızının keyfine diycek yok desene..sana da kolay gelsin:18:sanki işin azdı da:KK53:..bizde seni seviyos..:KK54::KK54:

adıgupse canım yiğenine geçmiş olsun:KK16:

özlemim sen de güzel vermişin kıss...:KK9::KK9:

ficansım üzülme sen de hastasın zaten iyileş verirsin bidenem..:KK19:

çiğdemim sen de de onlara aaa çok kilo almışınız diye kıss..sana da tebrik kulak ağrısı falan vermişin maşallah:KK9::nazar:

oyam tavıkların hayırlı olsun..bizi de ortak etseydin keşke.:KK14:.kumların üstündeki dedikoduyu kıskandım doğrusu:KK53::KK53: --700 gr içün de tebrik takdirs..:KK9::KK9:

habercice kıyamam ilk listene girememişsin:KK5:..ekleseydin kendini hemen:KK34::KK34:

estağfirullah evet ben de sinir oluyom yiyip yiyip kilo almayanlara:KK47:

gözden kaçırdıklarım kusura bakmayın..ama 10-12 sayfayı okudum ve beğenmiş olduğum da okudum demektir hee bu böyle biline..En Büyük KK
bazen o na da üşeniyom eğer o sayfada 1 beğeni var ise hepisi okunmuştur kimse alınmasın gayrıı.:KK34::KK34:.amanın ne açıklama yaptım beyaa:KK53::KK53:

Bu geçmişi okuma işi insanın üzerinde acayip bi baskı oluşturuyo de mi kayınço :KK52::KK52::KK52:

09:00 :KK17: İlaç

1 kase Tarçınlı yoğurt

11.30 1. öğünüm

1 KK ezine peyniri
8 yeşil çizik zeytin
3 çeri domates
3 su bardağı yeşil çay
yarım çay bardağı ceviz içi

16:00 ilaç

1 kase Tarçınlı yoğurt

17.30 2. öğünüm

1 tabak nohut
1 tabak çeri domatesli kurutulmuş patlıcan
1 kase tarçınlı yoğurt

00.00 İlaç

1 kase tarçınlı yoğurt

Toplam 2 lt su Yatana kadar tamamlayacağım :KK5:

.

kahvaltım:KK56::KK56:
sayısını hatırlamadığım kadar çok yaprak sarması:KK53::KK53:
zeytin
peynir
pastırma
finduk

2.öğünüm:KK56::KK56:
1 kase köfteli çorba
1 kaşık bezelye(x)
salata

iyi aksamlar karatyli bayanlaaarrr :KK3::KK3::KK3:

ben bugün iki ögün yaptim, ynai calismadigim günler iki ögün yapiyorum da, bilmiyorum dogru mu... ama rahat geciriyorum ögün aralarini...

bugünki listemi yazayim:

kahvalti (09-00):
2 yumurta ile yapilmis salata(rafine edilmemis yag ile) + bir cay bardagi findik + yesil cay + salatalik + domates

aksam yemegi (17-00):
dünden kalan kavurma + biraz peynir + kivircik + salatalik + bir bardak süt + biraz kuru üzüm

makbulecim ellerine saglik kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum, ama beni listeye eklemeissin,:KK43::KK43::KK43:
Bu hafta ilk defa listede olacaktim.:KK1::KK1::KK1:
Sabah bildirim yapmistim sayfa 123 yada 124 olabilir, neyse onemli degil haftaya artik:KK54:
canım kusura bakma gözümden kçmış olmalı :KK17::KK17:

kızlar meraba ders çalışcam diye gitmiştim ya ders işi yalan oldu arkadaşlar aradı dışarı çıktık yemeğe de gittik :KK4::KK4::KK22::KK22:çok cıslı bi mekana gittik malesef ne yediğimi ne siz sorun ne ben sööliim çok fena çok:KK22::KK22:

neyse günüm güzel geçti pişman değilim pek :KK23::KK23:bu ne yüzsüzlük yarebbi :KK9::KK9:

bu hafta yarından başlıyorum protein yapmaya karar verdim bakalım nasıl geçecek biliyorum bayacak ama vücudumu şaşırtmaya ve kilo vermeyi hızlandırmaya ihtiyaç var 2 kilo versem ne gsel olur :KK53::KK53::KK53::KK53:

X