Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben yazana kadar liste yayınlanmış,yorumları bile yapılmış,yakında ışık hızına erişeceğiz,gidişat bunu gösteriyo...makbulecim eline sağlık....listede olan ya da henüz olamayan ve de bir şekilde karataycı olan herkese tebriklerlisteyi gördüm rahatladım şimdi working zamanı

leylakım sağol bacım,ben de seni tebrik ederim

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::121::121::121::121::121:

Kilo veren veremeyen herkesi caaanı gönülden kutlarım arkadaşlar önemli olan emek vermek. Bu hafta veremeyen haftaya verir inşallaaaaaaaaahhhhhh

bana yazan herkese tşk ederim şimdi ders çalışmaca çiğdem kıs sende hadi derse

Tebrikler makbuleciğim listeyi yayınlamışsın emeğine sağlık haftaya da liste sırası bende

Tamam tamam bende çalışıcam akşam yemeğimi 5 te yicem bugün ilacımı da öyle alıcam. O zamana kadar ders çalışıcam. Şimdi yiyebileceklerime bir bakayım. Yemeğimi yapayım derse oturucam. Ne çektik dersten be ne çektik

ah ne güzel yazmıssın duygularını sanki icimi okudun sonuc bölümü beni cok etkiledi vallahi billahi

melexin bi tane zaten

canım geçmiş olsun..Allah şifa versin..
inşallah başarılı geçer ameliyatı..

İyi haberlerinizi bekliyoruz..

Allah acil şifalar versin canım cok gemiş olsun.iyi haberlerini bekliyoruz...

canım yeğenine çok geçmiş olsun,ameliyattan sonra herşey iyi olacak hayırlısıyla..allah acil şifalar versin

amin kızlar çok saolun. az önce konuştum ameliyata yeni alınmış. çok korkmuş girerken ee yaşı da küçük bir de adı üzerinde ameliyatnasıl korkulmasın.. geçmez artık saatler
Rabbim böyle hastane kapısında şifa bekleyen herkese şifa versn inşallah..

bu arada liste de yayınlanmış. başta filizcim olmak üzere kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum

kilo veremeyen arkdslarda hiç üzülmesin. burda olmak bile bence bir başarı. öpüyorum hepinizi

Aldım canım mesajını, çok teşekkür ederim, az önce gördüm,ben de sana yazdımİnşallah geçer canım ya, burun tomografisi de istedi kbb ci, Pazartesi göstericem sonuçları, bakalım

Son düzenleme:
ögle yemegim 14:25 bitti
1kase tarhana corbası (ev yapımı)
etli türlü yemegi(patlıcan,kabak,orta boy patates)bi kac parca patates yedim valla ayıramadım ne yalan söyleyim cok acıkmıstım
1 tabak yogurlu kuru patlıcan haslaması( azıcık sızma zeytinyagla kavurdum)
kacamak yaptın yine agzımı tutamadım 3-4 catal biskivili puding ogluma yapmıstım bende yedim offff:26::26:

11:00'da komsum ile sekersiz damla sakızlı türk kahvesi ictim

aksam menüm ise

etli türlü
yogurtlu semiz salatası yapcam

emzirdigimden mi ne kacamaklar bi türlü cıkamıyor hayatımdan ama ben onu cıkartcam ne edip yapıp almayacam hayatıma cıısss ları....

Bu "şanslı aristokrat" halin çok iyi geldi, çok yakıştı sana... Birdy sağolsun... Nerden nereye heyhat...

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede, en iyi şekilde atlatacak küçüğüm. Dualarım sizinle.

Makbuşum, ben bu hafta listede yokum canım. Haftaya inşallah.

Bugünkü menülerim:
Sabah 7:30 2 yumurtalı peynirli omlet, roka, domates, maydonoz, 10 zeytin, taze nane.

Öğlen 14:00 6 tane kuru patlıcan dolması (ilk kez yaptım. Güzel olmuş), 1 tabak mercimek çorbası, 1 avuç antep fıstığı.

Bu ikisinin arasında, arkadaşlarımla Caddebostan sahilinde, kumların üzerindeki masalarda çay-kahve içip, dedikodu yaptım. Papadiyam olsa çok severdi deniz kıyısını diye aklımdan geçirdim.

Bu arada hakiki süt buldum sonunda! Bir arkadaşımın temizlikçisinin ineği varmış. Ondan almaya başladım. 4 tane de tavuğu varmış. Yumurta da getir dedim. Hatta para verdim 2 tavuk da benim için alsın diye. Ne çıkarsa yarısı senin, yarısı benim dedim. Bakarsınız ilerde işleri büyütür, bir tavuk çiftliği kurarım. Bugünleri hatırlar, "heyhat 2 tavukla başlamıştık" derim. Hatta yılın kadın girişimcisi ben olurum

Ayrıca,
Dün akşam yemeğinde 3 tane kuru pasta götürdüğümü üzülerek, bu hafta 700gr verdiğimi sevinerek arz ederim.

Son düzenleme:

geçmiş olsun arkadaşım ...İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur yeğenin......

enemmm yemişiz zopalarıı..

makbuşum ellerine sağlık..

herkesi kutlarım özellikle 1. yi ve birdy i ..kıss birdyy hani son 1.lik koltuğundaydın seni kandırmıkçıı
arkadaşlar üst komşum çaya çağırdı..sonra gelir geçmişi kurcalarım..cıss yememeye çalışıciiimm:18::18::18:

adigegupse kullanıcısından alıntı

amin kızlar çok saolun. az önce konuştum ameliyata yeni alınmış. çok korkmuş girerken ee yaşı da küçük bir de adı üzerinde ameliyatnasıl korkulmasın.. geçmez artık saatler Rabbim böyle hastane kapısında şifa bekleyen herkese şifa versn inşallah..

cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

Öncelikle veren-alan-ne alan/ne veren kim var kim yok herkese can-ı gönülden tebrikler....
Makbuşcum ellerine sağlık hayatım.
Sersumum benimki ilüzyon Geçen hafta regl olucam diye şişmiştim , bu hafta regl oldum indim , hepsi bu kısss Yoksam ki bu kadar hamur yiyerek kilo vermiş olmam mümkün diil...Demek ki ben geçen hafta daha zayıfmışım aslında Tüh beeee
Sersumum , sen sizinkilere kol böreği yapıyosun ya hani , anacım onun hamuru mayalı hamur mu düz mü ? Düzse dümdüz mü yoksa yoğurt-yağ falan koyuyo musun? Ispanak kavurdum.Arasını yağlayıp 3-5 kat beraber açılan hamurdan börek yapmak istiyorum.O hamura ne konuyo bilirsin sen...

Korkmaz mı kıssss , Türk erkeklerinin pipisi ne kadar kıymetli bilmiyo musun Üzülme sakın , herşey yolunda gidecek ve oğlumuz hiiiç sorunsuz atlatacak.Cerrahlarımız harika , baksana neler neler yapıyolar , sıkma hiç canını.Bizlere de müjdeli haberi vermeyi unutma canım...

Canlarım , pilatesten geldim.Yemek yedim , çay içtim.Hazır terliyken aşağıda bikaç tur yürücem.Sonra görüşürüz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…