Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok sağolun kızlar. işler nedeniyle ben gidemedm yanında ama burda da içim içimi yiyor. inş iyi haberler alırım da burda sizle güzel sonuçları paylaşırım

canım geçmiş olsun..Allah şifa versin..
inşallah başarılı geçer ameliyatı..

İyi haberlerinizi bekliyoruz..

merhaba kızlar cocukları uyuttum yürüyüs bandına cıktım inş. 30 dk yürüyecem bilgisayarıda karsıma koydum hem yazıyorum hem yuruyorum
30 dk
2.25 m
125 kalori
4.5 hız ile

sabah kahvaltım(08:30 bitti)

1 domates
1 salatalık
10 karısık zeytin
2 dilim süzme peynir
2 catal helva
2 yumurtalı omlet

öglen(14:00 biter)

etli türlü yemegi 1 tabak dolusu
kuru patlıcan haslaması
kacamak yaptım spora baslaMadan önce 2 kakaolu bisküvi

cocukları uyutup spor yapıyorum yemek saatım 1 di ama yemekten sonra yürüyüs olmayacagı icin yemegi erteledim spor yapıyorum

1. filiztoprak %4,49
  2. sea %2,61
  3. cigdemklcsn %2.18
  4. birdy % 2
  5. özlemkartal %1.87
  6. guleryuz2011 %1.6
  7. papadiya %1.38
  8. bruexelles %1.38
  9. fbmy8785 %1.051
  10. teremm %0.81
  11. leylak84%0.42
  12. beyhan25 %0.29
  13. kardelenn %0.28

sabit kalanlar
1.elifce82:26:
2.fsevgi:26:

kilo alanlar
1.nurudilara %0.12

2.makbule007 %0.28
3.sersum %0.52
4.melexin %1.22
5.ficans %1.35

kilo veren veremeyen herkesi canı gönülden kutlarım umarım bir hata yapmamışımdır atladığım ya da hatalı olan varsa şimdiden affola

Son düzenleme:

Hani ben...
Hani ben...

ellerine saglik canım,sıralamada olmak cok güzel bu beni cok motive etti güzel kilolar vermemiz dilegiyle

1.olan arkadasımızı kutlarım,kilo veren vermeyen herkesi de biz karataycıyız

mersi şekerim,sana da takdirss,bravosss...dün sana yazmıştım görmemişsin,bu kadar yedin yarın görüşürüz diye ama havanı attın gene....senin yüzünden bi sürü fıstık yedim ahan da karnım küp oldu,sen nasıl yiyip yiyip plates yapıyon acaba,içinde çoookk derinlere giden bi kara delik var sanursamkız bende sık sık bob marley olurum
canım ben de spor yaptıkça daha az veriyorum ya da yerimde sayıyorum,vücut su tutuyor kaslar şişiyor,bunun kaymağını haftaya yiyeceksin sakın diyetini bozma,zevkle yapıyosan spora devam
aman tikkat bende aynı seyı yapmıs b.sayarı dusurmustum
evet canım cümlemize örnek bir hareket yapmıştın...tebriğin için de sağol canım benden de sana tebrikss
merhaba kızlar cocukları uyuttum yürüyüs bandına cıktım inş. 30 dk yürüyecem bilgisayarıda karsıma koydum hem yazıyorum hem yuruyorum
30 dk
2.25 m
125 kalori
4.5 hız ile

bravo canım sen eskiden beri çok disiplinlisinkendini fazla yorma gene de yavrulara lazımsın

tebrikler canım,çok iyi kilo vermişsin
tesekkurler bebısımmm..gorusemedık epeydır neler yapıyon leylakım ıyımısın

iyiyim bacım ya ablamlar vardı onlar varken fazla gelemedim.sen nasılsın iyimisin bebişim?

tebrıkler canımmm vermeye basladık devamı gelecek ınsaallah

sağol canım benim,inşallah bundan sonra devamı gelecek

eline emeğine sağlık makbulecimbirincimizi de tebrik ediyorum

ve işte düzenlenmiş son hali çok güzel kilolar vermiş herkes bu hafta

canım yeğenine çok geçmiş olsun,ameliyattan sonra herşey iyi olacak hayırlısıyla..allah acil şifalar versin

güzel arkadaşlarım, bugün bu saate kadar doğru dürüst işlerimi yapamadım,nedeni sizsiniz tabi ki...bu kadar sayfayı çevir çevir ne çekiyorumokumasam meraktan ölüyorum an itibariyle sayfayı alta atıp biraz iş yapmaya çalışacağımmakbulecim listeyi yayınlayınca alkış kıyamet seslerini duyar bakarımmakbulecik kolay gelsin canım taslak hazırdır heralde

bana yazan herkese tşk ederim şimdi ders çalışmaca çiğdem kıs sende hadi derse

kilo veren,veremese de çabalayan karatay hatunları tebrikler..

sabah;
örgü peynir,beyaz yağlı peynir
zeytin çeşitleri
domates
kuru kayısı ve ceviz
salçalı sucuk
yumurtam kalmamıştı

öğlen;
fırında köfte yoğurt

akşam;

bezelyeli köfteli fırın yemeği
salata
ayran

ist da hava baya soğuk eşim akşam yorgun olmazsa yürüyüş yapmak istiyorum artık..
gerçi onsuz da yürüdüm bugün annişime geldim..

aaaa bide cısıım var bugün karatayda ilk defa kaçamak yaptım..
annemin kuruyemişli şekersiz kurabiyesinden 1 tane hüplettim

ah ne güzel yazmıssın duygularını sanki icimi okudun sonuc bölümü beni cok etkiledi vallahi billahi

tesekkürler bebişim eski ben olmalıyım artık yoksa bu boyle gitmez gaza geldim 30 dk da uzattım yürüyüsümü bugün oldu tempolu 60 dk yuruyus 5 km 250 kalorı ucuyorrrsüperrr yemek saatim 14:30 yerim cünkü dusa gircem süper terledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…