- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
ay çok güzelmiş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağolun kızlar. işler nedeniyle ben gidemedm yanında ama burda da içim içimi yiyor. inş iyi haberler alırım da burda sizle güzel sonuçları paylaşırım
merhaba kızlar cocukları uyuttum yürüyüs bandına cıktım inş. 30 dk yürüyecem bilgisayarıda karsıma koydum hem yazıyorum hem yuruyorum
30 dk
2.25 m
125 kalori
4.5 hız ile
aman tikkat bende aynı seyı yapmıs b.sayarı dusurmustum
çok sağolun kızlar. işler nedeniyle ben gidemedm yanında ama burda da içim içimi yiyor. inş iyi haberler alırım da burda sizle güzel sonuçları paylaşırım
- filiztoprak %4,49
- sea %2,61
- cigdemklcsn %2.18
- birdy % 2
- özlemkartal %1.87
- guleryuz2011 %1.6
- papadiya %1.38
- bruexelles %1.38
- fbmy8785 %1.051
- teremm %0.81
- leylak84%0.42
- beyhan25 %0.29
- kardelenn %0.28
sabit kalanlar
1.elifce82:26:
2.fsevgi:26:
kilo alanlar
1.makbule007 %0.28
2.sersum %0.52
3.melexin %1.22
4.ficans %1.35
kilo veren veremeyen herkesi canı gönülden kutlarım umarım bir hata yapmamışımdır atladığım ya da hatalı olan varsa şimdiden affola
- filiztoprak %4,49
- sea %2,61
- cigdemklcsn %2.18
- birdy % 2
- özlemkartal %1.87
- guleryuz2011 %1.6
- papadiya %1.38
- bruexelles %1.38
- fbmy8785 %1.051
- teremm %0.81
- leylak84%0.42
- beyhan25 %0.29
- kardelenn %0.28
sabit kalanlar
kilo alanlar
1.makbule007 %0.28
2.sersum %0.52
3.melexin %1.22
4.ficans %1.35
kilo veren veremeyen herkesi canı gönülden kutlarım umarım bir hata yapmamışımdır atladığım ya da hatalı olan varsa şimdiden affola
mersi şekerim,sana da takdirss,bravosss...dün sana yazmıştım görmemişsin,bu kadar yedin yarın görüşürüz diye ama havanı attın gene....senin yüzünden bi sürü fıstık yedim ahan da karnım küp oldu,sen nasıl yiyip yiyip plates yapıyon acaba,içinde çoookk derinlere giden bi kara delik var sanursamkız bende sık sık bob marley olurumKızlar yemek pişti.Gidip şu yıkaniim de şu Bob Marley halimden kurtuliiiimmm
Gördüğüm kadarıyla Pampiş , Leylak , Özlem ve galiba hemen herkes kilo vermiş , şimdiden hepinize TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOSSSS....
canım ben de spor yaptıkça daha az veriyorum ya da yerimde sayıyorum,vücut su tutuyor kaslar şişiyor,bunun kaymağını haftaya yiyeceksin sakın diyetini bozma,zevkle yapıyosan spora devamgünaydınlar arkadaşlar kilo bildiricez diye sabah ilk iş gidip tartıldım..Umutluydum gerçi 1-2 kaçamak yaptığım oldu ama leslıe ile yürüyüşlere güveniyordum doğrusu ancak kilo filan vermemişim maalesef. Kilo bildirimi yapan arkadaşlardan aklımda kalanları birdy,filiztoprak,özlemtoprak , çiğdemklcsn 'ı çok tebrik ediyorum.darısı veremeyenlere olsun dıyorum.
rumuz:fsevgi
baş.tarih:19.03.2013
baş.kilo: 65.5
geçen hafta kilo: 63.3
bu hafta kilo:63.3
fark: 0
yüzde: %0
toplam fark: 2.2kg
boy : 1.57
beden:40
spor: geçen hafta boyunca 4-5 gün leslıe ıle 5 mil
evet canım cümlemize örnek bir hareket yapmıştın...tebriğin için de sağol canım benden de sana tebrikssaman tikkat bende aynı seyı yapmıs b.sayarı dusurmustum
merhaba kızlar cocukları uyuttum yürüyüs bandına cıktım inş. 30 dk yürüyecem bilgisayarıda karsıma koydum hem yazıyorum hem yuruyorum
30 dk
2.25 m
125 kalori
4.5 hız ile
Bildirim:19.04.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:90.6
Bu hafta:88.9
Fark:-1.700 gr
Fark yüzdesi:%1.876
Toplam fark:-4.100 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç spor yok
tesekkurler bebısımmm..gorusemedık epeydır neler yapıyon leylakım ıyımısın
Kızlar yemek pişti.Gidip şu yıkaniim de şu Bob Marley halimden kurtuliiiimmm
Gördüğüm kadarıyla Pampiş , Leylak , Özlem ve galiba hemen herkes kilo vermiş , şimdiden hepinize TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOSSSS....
tebrıkler canımmm vermeye basladık devamı gelecek ınsaallah
[*]filiztoprak %4,49
[*]sea %2,61
[*]cigdemklcsn %2.18
[*]birdy % 2
[*]özlemkartal %1.87
[*]guleryuz2011 %1.6
[*]papadiya %1.38- bruexelles %1.38
- fbmy8785 %1.051
- teremm %0.81
- leylak84%0.42
- beyhan25 %0.29
- kardelenn %0.28
sabit kalanlar
kilo alanlar
1.makbule007 %0.28
2.sersum %0.52
3.melexin %1.22
4.ficans %1.35
Hani ben...
Hani ben...
ve işte düzenlenmiş son hali çok güzel kilolar vermiş herkes bu hafta
- filiztoprak %4,49
- sea %2,61
- cigdemklcsn %2.18
- birdy % 2
- özlemkartal %1.87
- guleryuz2011 %1.6
- papadiya %1.38
- bruexelles %1.38
- fbmy8785 %1.051
- teremm %0.81
- leylak84%0.42
- beyhan25 %0.29
- kardelenn %0.28
sabit kalanlar
kilo alanlar
1.nurudilara %0.12
2.makbule007 %0.28
3.sersum %0.52
4.melexin %1.22
5.ficans %1.35
Güzel arkadaşlarıma Günaydınlar dilerim Ben bu hafta kilo almış gözükmekteyim.Amma velakin bende anlamadım. Karatayıma ihanet etmedim.Tam tersine annemin sayesinde halis muhlis köy kahvaltısı , köy tavukları ve yumurtalarıyla beslendim.Omega 3 ve E vitaminimi hiç aksatmadım.Son 3 gündür akşam yemeği yiyemedim (çok yoğundum.Yorgunluktan ve de vakitsizlikten yemek yemeği ya unuttum yada vakit bulamadım)Sebebi ya regl olmam veya tartımın pilleri bitmişti onu değiştirdim; o sebepten olabilir.Birşeyi de itiraf edeyim ;6-7 kez tartıldım en düşük bu çıktı Cinlik yaptım bunu yazdım.Kendimi kandırayım biraz Ne yapalım artıkın ;önümüzdeki maçlara bakacağız
Evettt sırada benim yaptıklarım ve yapacaklarıma geçelim.Ben bu hafta proje koşuşturmacası içinde idim.Bu sabaha karşı 4 de Rus misafirlerimi karşıladım ( 23 Nisan için gelen misafir çocuklarım )Kızlar çok tatlılar.Kikir kikir kikirdiyorlar (leylakım gibi)1 hafta benim misafirim olacakları için topiğime yine gerekli özeni gösteremeyebilirim
Şimdi sırada sizler varsınız.Sizler benim canım oldunuz.Herbiriniz kızkardeşim ,ablam oldunuz.Sizin bıdığınızı yerim ben (o ne demek diye sormayın ama ben şu anlamda kullanıyorum :SİZİ ÇOKKK SEVİYORUM )
Kilo verdiniz ,veremediniz,aldınız,satamadınız,tartı bozuldu,regl oldunuz, koştunuz,koşamadınız,terlediniz,yıkanamadınız.....vs; her ne yaptıysanız sonuçta bir çaba sarfettiniz ya işte ben onun için sizleri tebrik ediyorum.Önce kendinizi sevin.Siz özel ve de güzelsiniz.Sizden bir tane daha yok.Siz teksiniz.Ona bakacak olan sizsiniz.Sevgiyle bakın kendinize.Sağlıkla kalın
mersi şekerim,sana da takdirss,bravosss...dün sana yazmıştım görmemişsin,bu kadar yedin yarın görüşürüz diye ama havanı attın gene....senin yüzünden bi sürü fıstık yedim ahan da karnım küp oldu,sen nasıl yiyip yiyip plates yapıyon acaba,içinde çoookk derinlere giden bi kara delik var sanursamkız bende sık sık bob marley olurum
canım ben de spor yaptıkça daha az veriyorum ya da yerimde sayıyorum,vücut su tutuyor kaslar şişiyor,bunun kaymağını haftaya yiyeceksin sakın diyetini bozma,zevkle yapıyosan spora devam
evet canım cümlemize örnek bir hareket yapmıştın...tebriğin için de sağol canım benden de sana tebrikss
bravo canım sen eskiden beri çok disiplinlisinkendini fazla yorma gene de yavrulara lazımsın