Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eveeet hanımlar bakalım kimleri bekliyorum cafo, iğneoyası, kaneeel(uzun zamandır gözükmüyo sanki) kardelennn, bruxelles, beyhan25, nurudilara, borayse?,kronikdeli?topalpire? bu arkadaşları da uzun zamandır görmüyom sanki

ben geldim canım ya misafir nedeni ile gelemedim kaçamakda yapmadım ama biraz bulguru kaçırdım haftada 2 sefer içli köfteyi yersen olur böle:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Nasıl acıtmışlarsa içimi :KK60:

Valla aslına bakarsan bu zamana kadar ilk aydan sonra sadece aldım ve aldıklarımı verdim. İLK ayın ürünü bu kiloların gitmesi. Şimdi gelecek aydaki 5 kilo hedefimi yaptığım kaçamaklar yüzünden 16 güne sıkıştırmam lazım :KK52::KK52::KK52: Bende geçen sene 65 falandım.:KK52: Artık dur demeseydim sıyıracaktım kafayı. Bu yaşta bu kilo yani :KK52: Daha bunun doğumu var. Ölümü var helvalar yenecek :KK5::KK5: Neyse neyse önümüze bakıciiizz :KK51: Bakmıyorlar kendilerine işte onlarınki yerleşmiş olduğu için alışmışlar kilodan değil kalın giydim diyorlar . Benim belim incecik aslında da popodan dolayı bol giydim o yüzden kalınmışım gibi diyorlar :KK53::KK53: 16 günde 5 kiloyu ancak sporu artırarark ve kesinlikle kaçamak yapmayarak vereceğimi düşünüyorum :101: :KK47::KK47::KK47:
allahım millete bak yaa :KK9::KK9::KK9:çok yaratıcılar gerçekten :KK9:kıs ben biliyom seni sen verirsin onu ilk aydaki performansın çok iyiydi ben de diyetteki ikimci ayımda 1 hafta alırsam 1 hafta verdim yerinde saydı sanırım diyet psikolojisi ilk ay maximum dikkattten sonra kilo verince nasılsa verdim 1 dondurmadan ne olurkilere dönüyo iş :KK9::KK53:ama olmaaz daha verilecwk çok kilo lazım :KK20:sen sonradan katıldığın için bilmiyon benim de diyet servenim bi arkadaşım çok kilo verdi yemekte oturuyorduk bütün sınıf değişikliklerden bahsedeekn ben ona sen çok değiştin falan dedim sonra bende çok değiştim 15 kilo aldım falan diyince evet evet dedi sen geldiğinde zayıftın hem de daha bakımlıydın işin anlamadığım kısmı tolga (erkek arkadaşım) seni hala terketmedi dedi aman allahım o gün bu gündür elimi bi kaçamağa süreceğimde aklıma o geliyor :KK47::KK47:bak gene acayip sinirlendim :KK53:55 kiloya düşmeden kendimi ona göstermeden bu şehirden gitmek yok En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

rumuz:beyhan25
baş.tarihi:10,01,2013
baş.kilo:74
geçen hafta kilo:66.7
bu hafta kilo:66,5
fark:-200
yüzde:%0,299
toplam fark:7,5
beden:42
ayran detoksu ıse yaramadı ama reglı oldum ınsallh ondan dolayı kılo verememısımdır

allahım millete bak yaa :KK9::KK9::KK9:çok yaratıcılar gerçekten :KK9:kıs ben biliyom seni sen verirsin onu ilk aydaki performansın çok iyiydi ben de diyetteki ikimci ayımda 1 hafta alırsam 1 hafta verdim yerinde saydı sanırım diyet psikolojisi ilk ay maximum dikkattten sonra kilo verince nasılsa verdim 1 dondurmadan ne olurkilere dönüyo iş :KK9::KK53:ama olmaaz daha verilecwk çok kilo lazım :KK20:sen sonradan katıldığın için bilmiyon benim de diyet servenim bi arkadaşım çok kilo verdi yemekte oturuyorduk bütün sınıf değişikliklerden bahsedeekn ben ona sen çok değiştin falan dedim sonra bende çok değiştim 15 kilo aldım falan diyince evet evet dedi sen geldiğinde zayıftın hem de daha bakımlıydın işin anlamadığım kısmı tolga (erkek arkadaşım) seni hala terketmedi dedi aman allahım o gün bu gündür elimi bi kaçamağa süreceğimde aklıma o geliyor :KK47::KK47:bak gene acayip sinirlendim :KK53:55 kiloya düşmeden kendimi ona göstermeden bu şehirden gitmek yok En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

:KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Ahhhh bu kadınlar yaa :KK22::KK22: terbiyesize bak kilo alınca terk edilseydi eşim beni boşardı :KK60: Tanıştığımızda 53 kiloydum şimdi nerdeyse 73 ile başladım. :KK52: 72.5 tum diyete başladığımda sen hesap et ne kadar değiştiğimi. Gerçek aşk bizimki diyip kapatsaydın çenesini. Kıskanç kadın nolucek :KK53: Zayıflayıp tolgayla önünden geçin :KK60: :KK60: :KK47::KK47:

:KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Ahhhh bu kadınlar yaa :KK22::KK22: terbiyesize bak kilo alınca terk edilseydi eşim beni boşardı :KK60: Tanıştığımızda 53 kiloydum şimdi nerdeyse 73 ile başladım. :KK52: 72.5 tum diyete başladığımda sen hesap et ne kadar değiştiğimi. Gerçek aşk bizimki diyip kapatsaydın çenesini. Kıskanç kadın nolucek :KK53: Zayıflayıp tolgayla önünden geçin :KK60: :KK60: :KK47::KK47:
canım hiç deme bende üniversteye geldiğimde 52 53 falandım ya aman boşver onu kıskanç tabi doğru düzgün bi ilişkisi yok ki napsın ne çekti be ya :KK9::KK9::KK9:

Rumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 83,3
Bu hafta : 83,4 kg
Fark : +100 gr
Toplam fark : 5,8
Yüzde: + 0,12
Beden : 44 (alt) - 46 (Üst)
Boy:1,63...

Hedef:62 kg

dün sabah tartıldığımda 82,2 idim .. anlayamıyorum bir gecede 1,2 kg nereden geldi. :KK57: :KK57: :KK57:

rumuz:GÜLERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:75
bu hafta kilo:73.8
fark:1.2
yüzde: HESAPLAYAMADIM :KK43:(((:-)14:
toplam fark:-----1.200GR
beden:42-44
spor:SUANDA YOK:KK8:

Rumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 83,3
Bu hafta : 83,4 kg
Fark : +100 gr
Toplam fark : 5,8
Yüzde: + 0,12
Beden : 44 (alt) - 46 (Üst)
Boy:1,63...

Hedef:62 kg

dün sabah tartıldığımda 82,2 idim .. anlayamıyorum bir gecede 1,2 kg nereden geldi. :KK57: :KK57: :KK57:
canım onun ya olmadığına emin ol su tutmuş olabilir dün akşam yediğinle ilgili olabilir benim de mesela dün tam 65 ti akşam tıka basa yemek yedim bu sabah hoop 200 grm daha fazla olurdu da yemeğim proteindi ondan yani regl öncesiyse olabilir hatta ilginci spor yaptıysan yine su tutuyorsun o yüzden durmak yok yola devam :13::13::13:

kzılar günaydın. bu hafta bildirim yapamayacağım ne yazk ki. yeğenm bugün ameliyat olmak için bursaya gitti bnde dün akşam onu bir ziyarete gideym dedm. beni çok sever ısrar etti hala burda kal diye. bende gönlü olsun dün gece onlarda kaldım. onlar da tartı olmadığı için sabah tartılamadım:KK50:şimdiden kilo veren vremeyen bütün arkadaslarımı tebrk ediyorum. bu ara da yeğenim için dualarınzıı eksik etmeyin kızlar. ciddi bir ameliyt çünkü. eğer herhangi bir başarszlık sonucunda ileride kısır kalma ihtimali var ve daha 6 yasında :KK50:

Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin dualarımız sizinle başarılı bir şekilde geçer inşallah

canım onun ya olmadığına emin ol su tutmuş olabilir dün akşam yediğinle ilgili olabilir benim de mesela dün tam 65 ti akşam tıka basa yemek yedim bu sabah hoop 200 grm daha fazla olurdu da yemeğim proteindi ondan yani regl öncesiyse olabilir hatta ilginci spor yaptıysan yine su tutuyorsun o yüzden durmak yok yola devam :13::13::13:

Haklısın canım. Durmak pes etmek yok...Hedefe doğru devam...:KK55:

çok geçmiş olsun canım benim tez zamanda sağlığına ulaşır inşallah :KK16::KK16:

dualarımız sizinle inşallah yolunda gider herşey:KK16:

Canımcım çok geçmiş olsun , ameliyat eminim çok başarılı geçecek ve o 6 yaşındaki küçük adamın ileride boy boy çocukları olacak.

Allah şifa versin canım. Ameliyat insallah komplikasyonsuz geçer. Ameliyat sonrası pansuman olacaksa mutlka saatini gözetleyin emi. :KK53:

Bazen ameliyattan daha çok pansuman değiştirme sıklığı daha önemli oluyor. O yaraların enfekte olmaması lazım :KK53::KK53:

Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin dualarımız sizinle başarılı bir şekilde geçer inşallah

çok sağolun kızlar. işler nedeniyle ben gidemedm yanında ama burda da içim içimi yiyor. inş iyi haberler alırım da burda sizle güzel sonuçları paylaşırım :KK50:

Haklısın canım. Durmak pes etmek yok...Hedefe doğru devam...:KK55:

durursak şişkolukdan çıkamayacağız :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

$123.jpg

kızlar bende gidip kahvaltı hazırlıım bari kalktığımdan beri burda kalmışım tam 3 saat olmuş 2 gibi listeyi yayınlarım öpüyorum:KK16::KK16:

Canım birdym :KK16:, çok Sağol bitanem, evet hala hala devam ediyor, antibiyotiğin 7. Günü bakalım, 10 güne tamamlıycam, bir de gribe çevirdi,bademciklerim şişti zaten, şimdi akıntı da başladı, ben sana şey soracaktım, kullandığın vitaminlerin ismini markalarını bana özelden gönderebilir misin müsait bir zamanında

Bu arada Süperssin :nazar::nazar:, bu hafta da kilolar gitmiş, ben de gene artıdayım:KK5:

Ficansım yazdım bütün takviyeleri özelden canımcım.İnşallah kurtulursun artık bu grip silsilesinden , canın çıktı kaç aydır yawww...
Sen bakma benim kiloma.Geçen hafta regl olucam diye şişmiştim , o gitmiş....

kilo bildirimi
Rumuz:bruxelles

geçen hafta:72 kg
bu hafta: 71 kg
hedef: 66 kg
ben yine yüzdeyi hesaplaamadım özür diliyorum:2:
kızlar ben çıkıyorum. öpss

Kızlar 13.30 da pilates dersim var.Bişeyler atıştırıp çıkıcam.Akşama görüşürüz.
Herkese sevgiler....

X