Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:filiztoprak
başlangıç tarihi: 07 /mart/2013
başlangıç kilo: 78
geçen haftaki kilo: 76.6 kg
bu haftaki kilo: 73 kg
haftalık yüzde: 0.0469
fark: 3.6
toplam fark: 5 kg
boy: 1.60
beden: 42
spor: yürüyüş +leslie

Canım sen geçen hafta 75.8 değilmiydin?
Gecen haftaki bildiriminde 75.8 yazıyorda.

Kızlar yemek pişti.Gidip şu yıkaniim de şu Bob Marley halimden kurtuliiiimmm :KK52::KK52::KK52:
Gördüğüm kadarıyla Pampiş , Leylak , Özlem ve galiba hemen herkes kilo vermiş , şimdiden hepinize TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOSSSS....

Kızlar önce yemek yapiim , sonra yıkaniiim dedeim.Ispanak pişiriyorum o arada da bakiim tekrar dedim.Anaaaaammmm yazmışınız da yazmışınız :18::18::18::18: Özet geçiyorum :

- Pampişim okumana gerek yok.Genel olarak tüm sahifeler kimin ne kaçamaklar yediğinden bahsediyo :KK52::KK52::KK52:
- Melexin : Almış olmana imkan yok , regl şişkinliği o...Ayrıca , kendi çocuğuna baktığın yetmedi bi de elalemin 4 adet çocuğuna mı bakıcan :KK53::KK53::KK53:
- Makbuş ve Melexin : Kızlar geçen hafta reglden ötürü şiştim , bu hafta o şişlik gitmiş.Yoksa verilen kilo-milo yokkkk...
- Makbuş : Yanlış kızı kıskanmışın bacım.Kendine daha yüksek bi hedef belirle bence :KK52::KK52::KK52:
- Çiğdem : Senin kiloyu kulak iltihabın yapıyomuş.Kuruyunca kilolar da uçtu gitti.Kimi kalçadan kimi göbekten kilo alır , sense kulaktannnn :KK52::KK52::KK52:
- Ficans : Hala mı hala mı hala mı hastasın kısss..Bana gel , ben seni iyi edicem bacım , oralarda sana kimse sahip çıkıp da bakmadı ....
- Sersum : Regldendir Sersumum , bi kahvaltıyla o kadar kilo almak impossible....
- Başka ne vardı bakiiim ; ha benim yazılarımla eğlenen dostlar ; gülücükleriniz daim olsun.
- Başka da mevzu varsa bile ben bu kadar hatırladım.Unuttuklarım kusura bakmayın ...

Canım birdym :KK16:, çok Sağol bitanem, evet hala hala devam ediyor, antibiyotiğin 7. Günü bakalım, 10 güne tamamlıycam, bir de gribe çevirdi,bademciklerim şişti zaten, şimdi akıntı da başladı, ben sana şey soracaktım, kullandığın vitaminlerin ismini markalarını bana özelden gönderebilir misin müsait bir zamanında

Bu arada Süperssin :nazar::nazar:, bu hafta da kilolar gitmiş, ben de gene artıdayım:KK5:

Yer onu teyzesiiii... Daha da değiştirmem avatarımı:)

Ben pazara gidiyorum. Gelince görüşürüz.

Alaçatıda da ot festivali başamış....

İzmirliler belki bilir, deniz börülcesi nasıl ayıklanır, nasıl pişirilir bilen var mı kızlar. Çooook seviyorum ama o içindeki dallar nasıl çıkartıır bilmiyorum. Sırf bunu yemek için balıkçıya gidip bi ton para veriyorum yav...
:KK16::KK16::KK16:bir kere yedim sevmedim deniz börülcesini ben..madem seviyosun evde yapılabiliyosa yapıp yapıp yer ekonomi yaparsın cicim:21:

günaydın kızlar:KK16:bugün yeni haftanın güzel başlamasına vesile olsunEn Büyük KKkahvemi içtim,çay söyledim şimdi bardakta,içerken şu bir türlü okumaya yetişemediğim geçmiş muhabbetlere bi göz atayım:KK51:

Kızlar önce yemek yapiim , sonra yıkaniiim dedeim.Ispanak pişiriyorum o arada da bakiim tekrar dedim.Anaaaaammmm yazmışınız da yazmışınız :18::18::18::18: Özet geçiyorum :

- Pampişim okumana gerek yok.Genel olarak tüm sahifeler kimin ne kaçamaklar yediğinden bahsediyo :KK52::KK52::KK52:
- Melexin : Almış olmana imkan yok , regl şişkinliği o...Ayrıca , kendi çocuğuna baktığın yetmedi bi de elalemin 4 adet çocuğuna mı bakıcan :KK53::KK53::KK53:
- Makbuş ve Melexin : Kızlar geçen hafta reglden ötürü şiştim , bu hafta o şişlik gitmiş.Yoksa verilen kilo-milo yokkkk...
- Makbuş : Yanlış kızı kıskanmışın bacım.Kendine daha yüksek bi hedef belirle bence :KK52::KK52::KK52:
- Çiğdem : Senin kiloyu kulak iltihabın yapıyomuş.Kuruyunca kilolar da uçtu gitti.Kimi kalçadan kimi göbekten kilo alır , sense kulaktannnn :KK52::KK52::KK52:
- Ficans : Hala mı hala mı hala mı hastasın kısss..Bana gel , ben seni iyi edicem bacım , oralarda sana kimse sahip çıkıp da bakmadı ....
- Sersum : Regldendir Sersumum , bi kahvaltıyla o kadar kilo almak impossible....
- Başka ne vardı bakiiim ; ha benim yazılarımla eğlenen dostlar ; gülücükleriniz daim olsun.
- Başka da mevzu varsa bile ben bu kadar hatırladım.Unuttuklarım kusura bakmayın ...
yok bacım benimki işin gırgırı senin kilon çok iyi maşallahh :nazar::nazar::nazar:

kıs ne çok yazmışınız ya oku oku bitmedi....önce kilo veren veremeyen arkadaşları tebriks ediyorum.dün akşamki menümü yazmayı unutmuşum işlerden dolayı

ev yapımı sucuk
bol acılı salata (acısı gayet güzeldi dumanlar saçtım)
1 kase yoğurt

bu sabah
klasik karatay kahvaltısı
çayyy

öğleye
1 tabak yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt yemeği planlıyorum

akşam
menemen
köfte
salata
ayran

akşama çok işim var kızımın arkadaşları için cıssslar pişiricem oğlum paçamdan çekiştirirken nasıl olacaksa artık işim olduğu zaman azıyor çocuk boş boş oturursam yüzüme bile bakmıyor.bu çocuk milletini anlamak çok zorrrrrrr

Gunaydın herkese,
cok fazla okuyamadım geçmişi yogunluktan herkese güzel günler,
tarihi yanlıs yazmısım :)
bir suru yorum yapılmış.
Sersum dikkate alırsan :)

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:65
bu hafta kilo:63,3
fark:-1,7
yüzde:2,61
toplam fark:1,7
beden:38-40
spor:3 gun leslie

Son düzenleme:
sabah :KK56:
1 muz fındık yeşil çay
öğlene :KK56:
sağlıklı kaçamaklardan
pırasalı börek 1yufkayla gözleme şeklinde yapıyorum
ayran daha sonra çay
akşamı düşünmedim
ne çok yazmışsınız kızlar sadece dün öğleden sonra bakamadım birikmiş
ps başında oturmaktan kilo alıcam yahu
yatakları toplim nerde hareket orda bereket

Gunaydın herkese,
cok fazla okuyamadım geçmişi byogunluktan herkese güzel günler

baş.tarihi:15.04.2013

canım başlangıç tarihine 15 nisanda başlamışsın listeye girmek için 2 hafta bildirim yapmak gerekiyor :KK34::KK34:ama çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim

rumuz:Ficans
baş.tarihi:19 Mart 2012
baş.kilo:75 kg
geçen hafta kilo:66.3
bu hafta kilo:67.2
fark:+++900
yüzde:% 1.357
toplam fark:7.8
beden:38
spor:1 gün leslie 5 mil

Makbuş liste için kolay gelsin:KK16:

işte yakaladım canım maşallah barekallah :nazar::nazar::nazar:çok güzel 5 kilo olcek mi ne bu ay hadi bakalım :KK9::KK9:

Daha geçen ayı ancak sıfırlayabildim. :KK22:

16 GÜNDE 5 kilo vermem gerekiyo :KK52::KK52::KK52: Çok zora ama çabalayacam bakalım.
Bu arada artık sıfır tuz tüketmem gerekiyor bu ilaçtan dolayı :KK5::KK5: Çok zorlanıcam çok :KK5:
1.5 AY SONRA yıllık izne gidicez :KK52::KK52:
O zaman fit olmam lazım. Kem gözler için de kocaman bir nazar boncuğu alıp gidicem :KK52:

O yüzden hep bunu düşünüp kendimi motive ediyorum :KK52:

Gidince herkese aaaa kilo mu aldın sen diycem. Hemde bana gıcıklık yapanlara :KK53::KK53::KK53: Ne Fenayım dimi ama hakettiler :KK47:

şu an yeşiller yok canım kuaför iyiydi tam kapattı pilatin sarı şu an aynı kuaföre gidicem artık çok iyi anladı istediğimi 3 ay sonra koyu kumral boyatıp sarıları kapatıcak akan akacak sonra tekrar kumralı biraz açacak pilatin az miktarda 10tane paket atacak zaten ne olduysa paketten oldu ben balyaj dedim kaybettim olay bu canım :KK16:

Heee anladım canım. İnşallah istediğin gibi olur canım. Yazı da hesaba katın bari. Malum sıcaklar da açıyor saçı başı :KK16:

katılıyorum :KK9::KK9::KK9:ve evet itiraf edeyim kıskanıyorum :KK23::KK23:kız birdy sen benim o arkasından bakıp da of hatuna bak bu da kızsa ben neyim dediğim hatunlardansın anlaşılan :KK19:

:KK23::KK23::KK23::KK23: :nazar::nazar::nazar:

teşekkür çiğdemcim gitgide iştahım kapanıyo yahuuuu

Allahım yareppim. Niye kıs niyeeee :KK53: :KK53: Doyma hissin çabuk gelyordur artık kilo verdikçe mide küçülüyor ya. Vitamin eksikliğin varsa başla bak nasıl açılıyor iştahın :KK53::KK53::KK53:

kzılar günaydın. bu hafta bildirim yapamayacağım ne yazk ki. yeğenm bugün ameliyat olmak için bursaya gitti bnde dün akşam onu bir ziyarete gideym dedm. beni çok sever ısrar etti hala burda kal diye. bende gönlü olsun dün gece onlarda kaldım. onlar da tartı olmadığı için sabah tartılamadım:KK50:şimdiden kilo veren vremeyen bütün arkadaslarımı tebrk ediyorum. bu ara da yeğenim için dualarınzıı eksik etmeyin kızlar. ciddi bir ameliyt çünkü. eğer herhangi bir başarszlık sonucunda ileride kısır kalma ihtimali var ve daha 6 yasında :KK50:

Allah şifa versin canım. Ameliyat insallah komplikasyonsuz geçer. Ameliyat sonrası pansuman olacaksa mutlka saatini gözetleyin emi. :KK53:

Bazen ameliyattan daha çok pansuman değiştirme sıklığı daha önemli oluyor. O yaraların enfekte olmaması lazım :KK53::KK53:

canım ben iştahı azalanları hiç anlayamıyorum iştah nasıl azalır hiç onu da bilmiyorum millet sınava girer iştahı azalır stres yapar iştahı azalır hasta olur iştahı azalır diyet yapar iştahı azalır vs vs bende tüm bu saydıklarımda anca iştahım çoğalır :KK53::KK53::KK53::KK37:

:KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Benimde iştah değil de başımın belası nefsim :KK52::KK52::KK52:

günaydınlar arkadaşlar kilo bildiricez diye sabah ilk iş gidip tartıldım..Umutluydum gerçi 1-2 kaçamak yaptığım oldu ama leslıe ile yürüyüşlere güveniyordum doğrusu ancak kilo filan vermemişim:KK43: maalesef. Kilo bildirimi yapan arkadaşlardan aklımda kalanları birdy,filiztoprak,özlemtoprak , çiğdemklcsn 'ı çok tebrik ediyorum.darısı veremeyenlere olsun dıyorum.
rumuz:fsevgi
baş.tarih:19.03.2013
baş.kilo: 65.5
geçen hafta kilo: 63.3
bu hafta kilo:63.3
fark: 0
yüzde: %0
toplam fark: 2.2kg
boy : 1.57
beden:40

spor: geçen hafta boyunca 4-5 gün leslıe ıle 5 mil

Spordan dolayı da şişmiş olabilirsin canım. Az buz değil yani 5 mil. Vucut bu hafta kilitler kendini haftaya salar merak etme verecksin inşallah :nazar::nazar: Spora devam :KK16::KK16::KK16:

Valla nedendir bilmiyorum ama gitiiği iyi oldu :KK16::KK16:Tuzsuz yemeye başladım bu ilaçtan dolayı belkide onun etkisidir canım :101:

En Büyük KK

rumuz:leylak84
baş.kilo:91.5 kg
geçen hafta kilo:71.4
bu hafta kilo:71.1
fark:300 gr
yüzde:%0.42
toplam fark:20.4
spor:haftada 5-6 gün yürüyüş
tebrıkler canımmm vermeye basladık devamı gelecek ınsaallah:KK9::KK9:

Bildirim:19.04.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:90.6
Bu hafta:88.9:21::21:
Fark:-1.700 gr
Fark yüzdesi:%1.876
Toplam fark:-4.100 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç spor yok
ozlemcım supersın tebrık ederım canımmm:KK16::KK16::KK16:

Kızlar yemek pişti.Gidip şu yıkaniim de şu Bob Marley halimden kurtuliiiimmm :KK52::KK52::KK52:
Gördüğüm kadarıyla Pampiş , Leylak , Özlem ve galiba hemen herkes kilo vermiş , şimdiden hepinize TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOSSSS....

sagol bırdyım ozguvenım yerıne geldı kıss:KK52::KK52::KK52::KK52: hadı yıkan paklan kırklanda gel:KK53::KK53:

Gunaydın herkese selamlar,

Uyarılarınız uzerine tarihi değiştirdim.

Daha geçen ayı ancak sıfırlayabildim. :KK22:

16 GÜNDE 5 kilo vermem gerekiyo :KK52::KK52::KK52: Çok zora ama çabalayacam bakalım.
Bu arada artık sıfır tuz tüketmem gerekiyor bu ilaçtan dolayı :KK5::KK5: Çok zorlanıcam çok :KK5:
1.5 AY SONRA yıllık izne gidicez :KK52::KK52:
O zaman fit olmam lazım. Kem gözler için de kocaman bir nazar boncuğu alıp gidicem :KK52:

O yüzden hep bunu düşünüp kendimi motive ediyorum :KK52:

Gidince herkese aaaa kilo mu aldın sen diycem. Hemde bana gıcıklık yapanlara :KK53::KK53::KK53: Ne Fenayım dimi ama hakettiler :KK47:

Heee anladım canım. İnşallah istediğin gibi olur canım. Yazı da hesaba katın bari. Malum sıcaklar da açıyor saçı başı :KK16:

:KK23::KK23::KK23::KK23: :nazar::nazar::nazar:

Allahım yareppim. Niye kıs niyeeee :KK53: :KK53: Doyma hissin çabuk gelyordur artık kilo verdikçe mide küçülüyor ya. Vitamin eksikliğin varsa başla bak nasıl açılıyor iştahın :KK53::KK53::KK53:

Allah şifa versin canım. Ameliyat insallah komplikasyonsuz geçer. Ameliyat sonrası pansuman olacaksa mutlka saatini gözetleyin emi. :KK53:

Bazen ameliyattan daha çok pansuman değiştirme sıklığı daha önemli oluyor. O yaraların enfekte olmaması lazım :KK53::KK53:

:KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Benimde iştah değil de başımın belası nefsim :KK52::KK52::KK52:

Spordan dolayı da şişmiş olabilirsin canım. Az buz değil yani 5 mil. Vucut bu hafta kilitler kendini haftaya salar merak etme verecksin inşallah :nazar::nazar: Spora devam :KK16::KK16::KK16:

Valla nedendir bilmiyorum ama gitiiği iyi oldu :KK16::KK16:Tuzsuz yemeye başladım bu ilaçtan dolayı belkide onun etkisidir canım :101:

En Büyük KK
bence de canım olmaz diye bişi yok çok dikkatle ve sporla hiç kaçamaksız olur 5 olmazsa dört olur onu dediğin gün bende aynısını söylemiştim sana benim de çizelge hala aynı yerde o zaman 65.1 di üstüne artılar geldi şimdi yine 65.2 :KK9::KK9:ama kırılma noktasına geldik artılar gitti şimdi gerçek yağlar gidecek :KK76::KK76: kız ben ayın sonuna kadar 2 kilocuk versem yeter geçen sene 62 kilo falandım zaten fena değildi o zamanlar ama tabi 57 falan olsam ahhh ahhh :KK53::KK53::KK9:
tuzu kesmek de kilo vermene yardımcı olur canım millete gelince onlr kendilerine baksınlar :nazar::nazar:mutlaka tak boncukları :KK53:millete de mümkün olduğunca laf sokarsınn :KK47::KK47:ayy çok kötü gördüm kendimi :KK53:

Gunaydın herkese selamlar,

Uyarılarınız uzerine tarihi değiştirdim.

afedersin canım hemen ekliyorum notlarıma tebrikler :KK16::KK16:

Selam kızlar hayırlı cumalar kilo veren herkesi tebrik ederim :nazar::nazar::nazar:

rumuz: _Kardelennn_
baş.tarihi: 13.03.2013
baş.kilo: 90.5
geçen hafta kilo: 84.3
bu hafta kilo: 84
fark:00 300gr
yüzde:%0.28
toplam fark: 6.5
beden: 44-46
spor: bu hafta yok misafirlerden dolayı

bu neya 300 gr cık nerde bu çantalar:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

eveeet hanımlar bakalım kimleri bekliyorum cafo, iğneoyası, kaneeel(uzun zamandır gözükmüyo sanki) kardelennn, bruxelles, beyhan25, nurudilara, borayse?,kronikdeli?topalpire? bu arkadaşları da uzun zamandır görmüyom sanki

bence de canım olmaz diye bişi yok çok dikkatle ve sporla hiç kaçamaksız olur 5 olmazsa dört olur onu dediğin gün bende aynısını söylemiştim sana benim de çizelge hala aynı yerde o zaman 65.1 di üstüne artılar geldi şimdi yine 65.2 :KK9::KK9:ama kırılma noktasına geldik artılar gitti şimdi gerçek yağlar gidecek :KK76::KK76: kız ben ayın sonuna kadar 2 kilocuk versem yeter geçen sene 62 kilo falandım zaten fena değildi o zamanlar ama tabi 57 falan olsam ahhh ahhh :KK53::KK53::KK9:
tuzu kesmek de kilo vermene yardımcı olur canım millete gelince onlr kendilerine baksınlar :nazar::nazar:mutlaka tak boncukları :KK53:millete de mümkün olduğunca laf sokarsınn :KK47::KK47:ayy çok kötü gördüm kendimi :KK53:

Nasıl acıtmışlarsa içimi :KK60:

Valla aslına bakarsan bu zamana kadar ilk aydan sonra sadece aldım ve aldıklarımı verdim. İLK ayın ürünü bu kiloların gitmesi. Şimdi gelecek aydaki 5 kilo hedefimi yaptığım kaçamaklar yüzünden 16 güne sıkıştırmam lazım :KK52::KK52::KK52: Bende geçen sene 65 falandım.:KK52: Artık dur demeseydim sıyıracaktım kafayı. Bu yaşta bu kilo yani :KK52: Daha bunun doğumu var. Ölümü var helvalar yenecek :KK5::KK5: Neyse neyse önümüze bakıciiizz :KK51: Bakmıyorlar kendilerine işte onlarınki yerleşmiş olduğu için alışmışlar kilodan değil kalın giydim diyorlar . Benim belim incecik aslında da popodan dolayı bol giydim o yüzden kalınmışım gibi diyorlar :KK53::KK53: 16 günde 5 kiloyu ancak sporu artırarark ve kesinlikle kaçamak yapmayarak vereceğimi düşünüyorum :101: :KK47::KK47::KK47:

X