Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bizde seni seviyoss..

güzeller di mi teyzesii

he bak 1/4 kk helva da yediydim onu iyi hatırlattın ..balıklar anlamıştır öldüğünü herhal..

:26::26::26: inşallah olur kıss..

çok güzeller canım bende semis otu ekicem anlamıştırlar :104:

Kızlar akşam yemeğim z.yağlı fasulye+2 kase yoğurt+minnacık ekmek ve azıcık çekirdek şeklinde gerçekleşti.Şimdi yürüyüşe gidicem.Öptüm şimdilik...

çok teşekkür ederim canım vallahi acayip sevindim ya

çok güzeller canım bende semis otu ekicem anlamıştırlar :104:
geçen yıl ekmiştim semizotu ama çok güzel büyümediler ..seninkiler iyi olur inşallah

Kızlar akşam yemeğim z.yağlı fasulye+2 kase yoğurt+minnacık ekmek ve azıcık çekirdek şeklinde gerçekleşti.Şimdi yürüyüşe gidicem.Öptüm şimdilik...

afiyet olsun..maşallah

bu arada menümü paylaşmayı unutmuşum
sabah
klasik kahvaltı
öğlen saat 1:30 gibi 1 lahmacun 3 yaprak sarma salata
akşam 1 bardak süt

Cepten giriyorumda ben görmemişim mesajını sersum. Ama geçen haftada burda listeye girmiştim

ahhhh ahh sorma valla. Ama bugun sersem gibiyim. Az önce başım dönmeye başladı. Kustum kusuciiim.

Hahahahahahha koptum ya valla süperdir sersumcan

Oooooooooo bravosssssssssss Benimde ales tamam yds den ekimde sınava giricem ne kaa tersiz Çok tebriks canım

kıss beğenince donmuyomuydun sen..hık mık donup kalma çok beğendin beni çookkk

Son düzenleme:
ahhhh ahh sorma valla. Ama bugun sersem gibiyim. Az önce başım dönmeye başladı. Kustum kusuciiim.

Hahahahahahha koptum ya valla süperdir sersumcan

Canım be vallahi ne çektin sen de, bugün izliyorduk kocamla, artık ben çöktüm kadını görmekten :) O değil de hakkaten çiğdemcan ya artık geçsin gitsin, kulakların şifa bulsun. dinimiz amin.

Canım be vallahi ne çektin sen de, bugün izliyorduk kocamla, artık ben çöktüm kadını görmekten :) O değil de hakkaten çiğdemcan ya artık geçsin gitsin, kulakların şifa bulsun. dinimiz amin.

Daha geçmez 1 ayı tamamlamaya 15 gün var Artı 3 ay kullancam dedim ya Hahahaha ben seviyorum o kadını ya :82:

Amin inşallah Dün akşam biraz felak biraz nas okuttum eşime azaldı biraz Şimdi tekrar okutcam belki yine geçer.

Hahahaha demek balık öldüğünü anlasın diyeymiş

Cumaya az kaldı canım cıs yok cıs

Öğleden sonra oğlanın okuluna götürmek için 2 çeşit cıs yapmıştım. Arabaya bindim, gidiyorum, dedim "Firuze, bu senin ve benim kokularla imtihanımızdır. Sabret kızım". Neyse... Sabrettik. Sonra akşam kocam geldi. Abartmıyorum, tam 4 farklı çeşit cısssla! Cıssların ne olduğunu yazmıyorum, aklınıza düşmesin diye...

Allahım dedim, bu bana reva mı? Bu imtihanlar nereye kadar:)))

Uyuz herif ya...

alla sen gelir gelmez işedim altıma gülmekten..balık öldüğünü anlasın hee..ben de bugün yiyecem helvasını da yiyeyim garibin..

ekliyom seni de kujjj..

[/SIZE]
Teşekkür ederim kujum. Eline sağlık liste için.
sözü mü tuttum ve 3 kaşık yedim

Eferim sana. Sen 75i haketmişsin

Ben de bu akşam kaçamak yapmıcam. Canım neler neler çekiyor ama bende söz veriyorum cıs yemek yok

Ayrıca seni de tebrik ediyorum

Yapmayalım arkadaşım. Bak ben de dişimi sıkıp oturuyorum.

kıss beğenince donmuyomuydun sen..hık mık donup kalma çok beğendin beni çookkk

Beğenmeden edemiyorum. Hepsi ayrı ayrı beğenilesi mesajlar. Amma her beğeni bir kalp çarpıntısı, bir gerilim... Donacak mı, donmayacak mı?

:)))

firuze ne dedii....
çook büyük imtihan veriyon bacıımm çokkk

hakettim ben çokktaaan hakettim ama o beni haketti mi acepp ondan gelmiyo galiba sanursam..
güm güm güm güm :18::18::18:

selamm mıllet nabersınız

naaapıyon beyaaa

Son düzenleme:
Menü Bildirimi

2. Öğün - 16:30 :

6 çevapi (ızgara, İnegöl Köfte gibi birşey)
1 çanak salata, içine az ceviz doğranmış
1 büyük kase yoğurt, içine 1 sap taze soğan doğranmış, sumak serpilmiş
Kabuklu fıstık

Spor: Akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş
Akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 saat pilates

Çok yemişim ya, oruç gibi bazen saldırıyom yemeklere, bilhassa yoğurt yaptıysam evde, yiyorum da yiyorum. Nolcek bu halim :/ Çiğdem kız gittim buldum kabuklu fıstık, dayanamadım 2. öğünümde yedim biraz. Valla az buz da yemedim heralde

geçecek inşallah canım sabır sabır..

yoğurt hem de ev yoğurdu ye bol bol ne zararı olur canım..şifa olur ye doya doya

yoğurt hem de ev yoğurdu ye bol bol ne zararı olur canım..şifa olur ye doya doya

İnşallah canım. O kadar şişiyorum ki yoğurtla :) Bu arada balkonda yetiştirdiklerini gördüm, çok tatlılar, maşallah. Diğerleri de büyüsün de onları gönder he mi? Menekşe de ne güzel olur mmmh. İnsanın kendi yetiştirdiğini koparıp yemesi ne harika olur. Küçükken her yaz köye giderdik. Tarladan domatesleri toplarken bi yandan hüpletirdik, ellerimiz artık yara olurdu. Bazen bostandan kelek falan aşırırdık. Tarla işine ara verince oradan topladıklarıyla güveçte ateş üstünde yaptıkları bir güveç yemeği vardı, hayatımda öyle lezzetli bir şey yedim mi bilmiyorumi hala unutamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…