- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
çok teşekkür ederim canım vallahi acayip sevindim yane güzel canım bir öğrencinin senin sayende okula bağlanması..bravo ..
ayrıca asıl bravo yds ..tebrikler...
bizde seni seviyoss..
güzeller di mi teyzesii
he bak 1/4 kk helva da yediydim onu iyi hatırlattın ..balıklar anlamıştır öldüğünü herhal..
:26::26::26: inşallah olur kıss..
çok teşekkür ederim canım vallahi acayip sevindim ya
geçen yıl ekmiştim semizotu ama çok güzel büyümediler ..seninkiler iyi olur inşallahçok güzeller canım bende semis otu ekicemanlamıştırlar :104:
Kızlar akşam yemeğim z.yağlı fasulye+2 kase yoğurt+minnacık ekmek ve azıcık çekirdek şeklinde gerçekleşti.Şimdi yürüyüşe gidicem.Öptüm şimdilik...
Çiğdem çenene değil eline vurmuş kıssssAma ööle oluyo ya , bazan benim de çok muhabbet edesim oluyo , geliyorum buraya , kim var kim yok hepsine laf yetiştiriyorum Kulak nasıl yavrucum ? Ya annemlerde benim kocanın kulağı bi tuttu.Kapattı kulakları , surat oldu kıpkırmızı , gözleri dikti bana , "gidelim" demek istiyo anlıyorum ama anlamazdan geldim tabe Sonra üzüldüm yazık , dedim kocamın kulakları çınlıyo , bize müsaade ...Muratlarda yiyip de annede yemezsen ayıp olur diye düşündüm ve annemin "yesene evladım" demesine bile fırsat vermeden yumuldum valla ...Cuma günü hiç gelmese diyorum
Kardelinimmm , istediğin gibi oldu , yedim canımcım :18::18::18: Yalnız ben bu topiğe geldim geleli ilk kiloma bi daha hiç dönemedim.Karatay mıdır yanlış olan yoksa ben miyim
kızlar merabalar geçmişi okudum geldim döktürmüşünüz yine
benim için bu gün bomba gibiydi günün ilk güzel şeyi okulda oldu geçen hafta bi öğrencim sıraları düzenlerken bana yardım etmişti hüseyin sen de olmasan ne yapcam demiştim çocuk çok etkilenmiş okula annesi geldi benimle görüşmek istedi bana tşk etti ilk defa çocuğum bi öğretmeni
ni bu kadr seviyor okula olan ilgisi arttı sürekli sizi anlatıyor falan diye annesine yalvarmış o öğretmenimle görüş ben nasıl biriyim sor diye bende vallahi pırlanta gibi dedim çok mutlu oldum size anlatamam
neyse o gazla çıktım okuldan eve geldim ev arkadaşım aradı yds açıklanmış dedi tabi benim hiç ümidim yok ösymnin sayfasını açtım baktım ve 53.75 almışım baraj 50nasıl sevindim anlatamam çığlık atmişım telefonda kıza da ayıp oldu o geçememiş işte böyle kızlar artıkın bu gazla hemen alese çalışmaya başlıyorum
Cepten giriyorumda ben görmemişim mesajını sersum. Ama geçen haftada burda listeye girmiştim
ahhhh ahh sorma valla. Ama bugun sersem gibiyim. Az önce başım dönmeye başladı. Kustum kusuciiim.
Hahahahahahha koptum ya valla süperdir sersumcan
Canım be vallahi ne çektin sen de, bugün izliyorduk kocamla, artık ben çöktüm kadını görmekten :) O değil de hakkaten çiğdemcan ya artık geçsin gitsin, kulakların şifa bulsun. dinimiz amin.
Hahahaha demek balık öldüğünü anlasın diyeymiş
Cumaya az kaldı canım cıs yok cıs
Teşekkür ederim kujum. Eline sağlık liste için.alla sen gelir gelmez işedim altıma gülmekten..balık öldüğünü anlasın hee..ben de bugün yiyecem helvasını da yiyeyim garibin..
ekliyom seni de kujjj..
[/SIZE]
sözü mü tuttum ve 3 kaşık yedim
Ben de bu akşam kaçamak yapmıcam. Canım neler neler çekiyor ama bende söz veriyorum cıs yemek yok
Ayrıca seni de tebrik ediyorum
kıss beğenince donmuyomuydun sen..hık mık donup kalma çok beğendin beni çookkk
firuze ne dedii....Öğleden sonra oğlanın okuluna götürmek için 2 çeşit cıs yapmıştım. Arabaya bindim, gidiyorum, dedim "Firuze, bu senin ve benim kokularla imtihanımızdır. Sabret kızım". Neyse... Sabrettik. Sonra akşam kocam geldi. Abartmıyorum, tam 4 farklı çeşit cısssla! Cıssların ne olduğunu yazmıyorum, aklınıza düşmesin diye...
Allahım dedim, bu bana reva mı? Bu imtihanlar nereye kadar:)))
Uyuz herif ya...
Teşekkür ederim kujum. Eline sağlık liste için.
Eferim sana. Sen 75i haketmişsin
Beğenmeden edemiyorum. Hepsi ayrı ayrı beğenilesi mesajlar. Amma her beğeni bir kalp çarpıntısı, bir gerilim... Donacak mı, donmayacak mı?
:)))
selamm mıllet nabersınız
Daha geçmez 1 ayı tamamlamaya 15 gün var Artı 3 ay kullancam dedim ya Hahahaha ben seviyorum o kadını ya :82:
Amin inşallahDün akşam biraz felak biraz nas okuttum eşime azaldı biraz Şimdi tekrar okutcam belki yine geçer.
Menü Bildirimi
2. Öğün - 16:30 :
6 çevapi (ızgara, İnegöl Köfte gibi birşey)
1 çanak salata, içine az ceviz doğranmış
1 büyük kase yoğurt, içine 1 sap taze soğan doğranmış, sumak serpilmiş
Kabuklu fıstık
Spor: Akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş
Akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 saat pilates
Çok yemişim ya, oruç gibi bazen saldırıyom yemeklere, bilhassa yoğurt yaptıysam evde, yiyorum da yiyorum. Nolcek bu halim :/ Çiğdem kız gittim buldum kabuklu fıstık, dayanamadım 2. öğünümde yedim biraz. Valla az buz da yemedim heralde
yoğurt hem de ev yoğurdu ye bol bol ne zararı olur canım..şifa olur ye doya doya