- 31 Ağustos 2012
- 21.753
- 35.063
Canim sen hep detoksla vs başlıyorsun.Canım bendeki sorun gazla hızlı başlayıp hızlıca istikrarı kaybediyorum devamı gelmiyor sen bu konuda benden başarılısın benim eşimle bir tartışma herşeyi sonlandırabiliyor beni diri tutun
Olur bebişim olur sen iste senle de onla da yarışalımYa sen 500 Gr hedeflersin ben 200 Gr haftada mesela
Yok canım bu defa detoks işlerine hiç girmedim sadece suyu arttırdım gece yemek ve abur cuburu bıraktım, ekmeği azaltıp sporu arttırdım, birde porsiyon küçülmeye çalışıyorum. O yüzden kendimi diyet yapıyor saymıyorum. Mesela bugün sınıf pikniğimiz var orada yarım sucuk ekmek yiyeceğim ama o saate kadar kahve salatalık elma gibi geçiştirme düşünüyorum sonrasında da akşam yemeği yemeği düşünmüyorumCanim sen hep detoksla vs başlıyorsun.
Bu yanlış oluyor.
1 ay gerekirse saatini alıştır.
Diğer ay kahvaltı vs derken yavaş yavaş uyumla götür.
öğlen ve akşamın ne peki canımcım.Hey kızlar neredesiniz yaa hani buradaydık artıkSafransari adilemir ficans N nnnadal
Ben bugün yürümedim regl gelmesine 1-2 gün var onun için halsizim biraz
Ama diyete devam
kahvaltım
sütlü peynirli omlet
salatalık domates kıl biber
3 zeytin
1 tb ekmeği
İyi de canım geçen hafta da etiketledim hepinizi her gün mü etiketliycem gelin gariisersummm
sabah 1 adet 20 cm çapında falan bi pankek yedim. taze lor ile yaptım. bol lor az un .
öğlen mercimek çorbası . biraz koyuydu. 1 dilim ekmek .
akşam da semizotu var az da makarna yerim.
etiketlenince geldimm
öğlen ve akşamın ne peki canımcım.
Canım teşekkür ederim çok çok iyiyim elhamdülillah eşim işe girdi artık yürüyüşe de çıkıyorum arkadaşlarım var eşlik eden onların içinde en kilolu benimSen nasılsın canım, çocuklar nasıl, eşim çalışıyor mu ?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSelamun Aleyküm hanimlar ben geldim ama hic iyi gelmedim 4 aylik oldum hamile hicte kiloda almadm verdimde neyse ama gecen hafta rahatsizlandim kanamam oldu neyseki suan iyiyim ama bebek cok asagidaymis hic yorma kendini dedi agir kaldirma ayakta kalma kisacasi yatt diyor bana kacgundur kemiklerim ağrıyor hareketsizliktwn hareket etsem karnim kasiliyor ne edecem bilmiyorum sinavlarda var online olmasaydi yanmistim rabbim yüzüme bakti ya cok sukur yinede ikimkzde iyiyiz beni merak ettiyseniz diye yazmak istedim
Ay nadalcım aynı ben istikrar yok sonra burdan bir kaçış malesef yemek yemeği seviyoruzCanım bendeki sorun gazla hızlı başlayıp hızlıca istikrarı kaybediyorum devamı gelmiyor sen bu konuda benden başarılısın benim eşimle bir tartışma herşeyi sonlandırabiliyor beni diri tutun
Allah razı olsun canim çok ayakta kalamiyorum yüksek riskli bir gebelik geciriyorum nerdeyse hersey yasakCanım teşekkür ederim çok çok iyiyim elhamdülillah eşim işe girdi artık yürüyüşe de çıkıyorum arkadaşlarım var eşlik eden onların içinde en kilolu benimkilo sana yakışıyor deselerde tırt
Çocuklar da iyi şükür kızım bol bol test çözüyor malüm seneye sınav var, oğlumda iyi sınavları var şu aralar ders tekrarı yaptırıyorum güzel gidiyor piknik, park havada açtı istediğim gibi daha ne olsun şükürler olsun rabbime
Sen neler yapıyorsun alıştın mı iş hayatına kızın nasıl yeni okuluna alıştı mı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ay nadalcım aynı ben istikrar yok sonra burdan bir kaçış malesef yemek yemeği seviyoruz
Çocuklar nasıl yeni düzen nasıl