Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım teşekkür ederim çok çok iyiyim elhamdülillah eşim işe girdi artık yürüyüşe de çıkıyorum arkadaşlarım var eşlik eden onların içinde en kilolu benim😬 kilo sana yakışıyor deselerde tırt
Çocuklar da iyi şükür kızım bol bol test çözüyor malüm seneye sınav var, oğlumda iyi sınavları var şu aralar ders tekrarı yaptırıyorum güzel gidiyor piknik, park havada açtı istediğim gibi daha ne olsun şükürler olsun rabbime
Sen neler yapıyorsun alıştın mı iş hayatına kızın nasıl yeni okuluna alıştı mı

Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ay nadalcım aynı ben istikrar yok sonra burdan bir kaçış malesef yemek yemeği seviyoruz
Çocuklar nasıl yeni düzen nasıl
Canım eşine çok sevindim hayırlı olsun.Ve tabii böylelikle sen de rahat rahat yürüyüşlerine başlamışsın bende yarım yamalak başladım ki regl geldi,bugün songün yarın tam gaz ben de yürüyüşe başlıyorum.
Allah razı olsun canim çok ayakta kalamiyorum yüksek riskli bir gebelik geciriyorum nerdeyse hersey yasak 😢bu oglan nazlı çıktı kizim daha dirayetliydi
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş nazlı bebişe inşallah

Allah razı olsun canim çok ayakta kalamiyorum yüksek riskli bir gebelik geciriyorum nerdeyse hersey yasak 😢bu oglan nazlı çıktı kizim daha dirayetliydi
Çok üzüldüm canım ya inşallah riskli dönem bir an önce geçer hamilelik boyunca riskliyse sabretmekten başka çare yok duacıyım sağlıkla kucağına alısın inşallah

Öğlen
2 galeta
ayran domates salatalık
3 zeytin 1 kk peynir

Arada
3 dilim karpuz
Akşam
tavuklu salata
3 kaşık makarna

İyi akşamlar
Bu sabah
haşlama yumurta
1 kk peynir
salata 1 dilim tb 5 zeytin
Ara
soğuk sütlü kahve

öğlen
1 galeta ayran

Akşam
6-7 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
cacık salata

Bugün yürüyüşü akşam yaptık az önce 3 km cepte :KK49:

1685445384392.png
1685445394338.png

Buyrun . Panduf hanım.

Ama gelmemiz gerekiyor kendi adıma ihtiyaç duyuyorum
nasılsın şekerim. verdin mi kilocuklarından . verin gari artık. bi atraksiyon bi ekşın .
yaz geliyor bak . karpuz kavun salatalık domates bollaşıyor.

günaydın
sağlıklı beslenme yolunda adımlarım var .
bu sabah muz 2 yumurta kabartma tozu ve yarım bardak un ile pankek yaptım. onu getirdim işe
öğlene 3 kaşık taze fasülye ve mercimek çorbası var. 2 kase kadardır . kavanozla getirdim.
filtre kahve ve çubuk kraker ara öğünüm.
bügün böyle.
su içmeye başladım . :KK9:

X