Sen nasılsın canım, çocuklar nasıl, eşim çalışıyor mu ?Hayırlı cumalar kızlar
Bende başladım diyet +spora 2 de arkadaşım ile detayları sonra yazarım fazla vaktim yok
Özledim sizleri, herkesin iyi olmasına sevindim
Canım çok geçmiş olsun.Selamun Aleyküm hanimlar ben geldim ama hic iyi gelmedim 4 aylik oldum hamile hicte kiloda almadm verdimde neyse ama gecen hafta rahatsizlandim kanamam oldu neyseki suan iyiyim ama bebek cok asagidaymis hic yorma kendini dedi agir kaldirma ayakta kalma kisacasi yatt diyor bana kacgundur kemiklerim ağrıyor hareketsizliktwn hareket etsem karnim kasiliyor ne edecem bilmiyorum sinavlarda var online olmasaydi yanmistim rabbim yüzüme bakti ya cok sukur yinede ikimkzde iyiyiz beni merak ettiyseniz diye yazmak istedim
Yok sinavlar bitmedi yarin birtane sinavim var yine ayin 7 sindede var kilo almamam tek ekmek yemedigim icin oluyor ekmek mideme dokunmaya basladi Allah razı olsun canimCanım çok geçmiş olsun.
Kilo almamak iyi tabi ama sağlıksız bir durum yoktur bu süreçte inşallah.
Dersler bitmismiydi senin kurslar felan aliyirdun
Sınavlarda başarılar diliyorum canimYok sinavlar bitmedi yarin birtane sinavim var yine ayin 7 sindede var kilo almamam tek ekmek yemedigim icin oluyor ekmek mideme dokunmaya basladi Allah razı olsun canim
Sagolasin canim insallah güze gecer sen neler yapıyorsun gecmisi oek okuyamadm vakit bulupSınavlarda başarılar diliyorum canim
İyiyim çok şükür Canim. İş ev rutinine alışmaya çalışıyorum.Sagolasin canim insallah güze gecer sen neler yapıyorsun gecmisi oek okuyamadm vakit bulup
Zorlaniyormusun yer degisikligi ev değişikliğ yaptin rabbim hayirlisi ile gecirmeyi nasib etsin insallahİyiyim çok şükür Canim. İş ev rutinine alışmaya çalışıyorum.
Aleyküm selam kilo almamak güzel olmuş ilk aylarda rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sınavlarda başarılarSelamun Aleyküm hanimlar ben geldim ama hic iyi gelmedim 4 aylik oldum hamile hicte kiloda almadm verdimde neyse ama gecen hafta rahatsizlandim kanamam oldu neyseki suan iyiyim ama bebek cok asagidaymis hic yorma kendini dedi agir kaldirma ayakta kalma kisacasi yatt diyor bana kacgundur kemiklerim ağrıyor hareketsizliktwn hareket etsem karnim kasiliyor ne edecem bilmiyorum sinavlarda var online olmasaydi yanmistim rabbim yüzüme bakti ya cok sukur yinede ikimkzde iyiyiz beni merak ettiyseniz diye yazmak istedim
Hadi başlayalım gariiiEvet kızlar artık bende varım ramazana başlarken 89 küsürlerle başladım biterken de aynıydım kilo veremedim ama benim için almamak ta başarı oldu heryıl 3-4 kilo alıyordum bana sahur işi pek iyi gelmiyor
Bugün de tartıldım 89,8 gördüm 90 ı görmeden dizinleri ele almak lazım
Hayırlısı olsun canım..Alışırsın belki zamanlaArkadaşlarına alıştı canim. Ama yeni ogretmene benim içim pek sinmedi
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım.Kolaylıklar diliyorum...Selamun Aleyküm hanimlar ben geldim ama hic iyi gelmedim 4 aylik oldum hamile hicte kiloda almadm verdimde neyse ama gecen hafta rahatsizlandim kanamam oldu neyseki suan iyiyim ama bebek cok asagidaymis hic yorma kendini dedi agir kaldirma ayakta kalma kisacasi yatt diyor bana kacgundur kemiklerim ağrıyor hareketsizliktwn hareket etsem karnim kasiliyor ne edecem bilmiyorum sinavlarda var online olmasaydi yanmistim rabbim yüzüme bakti ya cok sukur yinede ikimkzde iyiyiz beni merak ettiyseniz diye yazmak istedim
Zor tabii ilk zamanlar zorlanırsın belki ama alışacaksın..Çok şükür başladın ya gerisi gelir..Arkadaş ortamı nasıl iş yerinde..Sana tecrübeli bir memur tavsiyesi sakın hemen kimseye güvenme,ketum ol,hele hele aile özelini paylaşma,sonra öyle insanlarla karşılaşıyorsun ki bunları aleyhine kullanıp kuyunu kazmaya çalışır insanlar..Mesafe iyidir mıç mıç olmayacaksın...İyiyim çok şükür Canim. İş ev rutinine alışmaya çalışıyorum.
Esim yanıma daha gelmediği için düzen kuramadım daha canim. İnşallah o yanımiza gelince bir duzeniniz olur.Zorlaniyormusun yer degisikligi ev değişikliğ yaptin rabbim hayirlisi ile gecirmeyi nasib etsin insallah
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.Hadi başlayalım gariii
Hayırlısı olsun canım..Alışırsın belki zamanla
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım.Kolaylıklar diliyorum...
Zor tabii ilk zamanlar zorlanırsın belki ama alışacaksın..Çok şükür başladın ya gerisi gelir..Arkadaş ortamı nasıl iş yerinde..Sana tecrübeli bir memur tavsiyesi sakın hemen kimseye güvenme,ketum ol,hele hele aile özelini paylaşma,sonra öyle insanlarla karşılaşıyorsun ki bunları aleyhine kullanıp kuyunu kazmaya çalışır insanlar..Mesafe iyidir mıç mıç olmayacaksın...
Gelmene ve menü yazmana sevindim canım bende sabahtan itibaren menü yazayım spora başladım ama yeme düzeni tam oturtamadım yarın itibariyle bende daha dikkatli olacağım cuma günü de kilo bildirimi yapacağımSelam kızlar....Başladım bugün gerçi tam anlamıyla asıl annem gelecek gidecek ondan sonra başlarım diyordum ,2 günlüğüne de bir işimiz var memlekete gideceğiz ama olsun yavaştan dikkat olsun dedim...
sabah 3 km yürüyüş
kahvaltı
omlet
1 dilim tb
peynir zeytin
salata
Eşin gelince daha iyi olacak..Az kaldı az..Tecrübeli kişiden işi öğrenip sizin orada işi bilen yeni iki kişi olmanız daha iyi olur canım..Her şey yoluna girer yeter ki sağlık olsun...Esim yanıma daha gelmediği için düzen kuramadım daha canim. İnşallah o yanımiza gelince bir duzeniniz olur.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.
1 tecrübeli memur var, birde benimle atanan yeni memur. İlçe olduğu için başımızda bir amir yok, direk kaymakama bağlıyız, onla da tecrübeli memur muhattap oluyir şimdilik.
Tecrübeli memur arkadaş merkeze tayin istiyor, o gitmeden herşeyi öğrenmem gerekli, yoksa yardım alacak kimse yok. Ama kendi işimizi daha yapmaya başlamadık, deprem nedeniyle başka bir konu hakkında görevlendirme ile çalışıyorduk. Bu hafta oda bitiyor. Haftaya birşeyler öğrenmeye başlarız insallah.
Canım ben bu hafta da tam randımanlı başlayamadım memlekette bi satış işimiz var sonrasında aannem bana gelecek onun kontrolü var sanırım asıl tam anlamıyla haftaya çarşamba başlayabilirim ,O cuma da kilo bildiririm..Şimdi korkumdan tartılmıyorumGelmene ve menü yazmana sevindim canım bende sabahtan itibaren menü yazayım spora başladım ama yeme düzeni tam oturtamadım yarın itibariyle bende daha dikkatli olacağım cuma günü de kilo bildirimi yapacağım
Korkunun faydası yok bende tartılmadım sonra büyük yıkım oldu Allah işinizi rastgetirsin biran önce başlayalım artık ben 40 lı yaşlarıma kilolu gitmek istemiyorumCanım ben bu hafta da tam randımanlı başlayamadım memlekette bi satış işimiz var sonrasında aannem bana gelecek onun kontrolü var sanırım asıl tam anlamıyla haftaya çarşamba başlayabilirim ,O cuma da kilo bildiririm..Şimdi korkumdan tartılmıyorum
Ayy yok tabii..Ama ben bu işler bitmeden motive olamıyorum..Şurda 3-4 gün kaldı ..Ben de yaza yurtdışı tura gideceğim orada güzel görünmeliyimKorkunun faydası yok bende tartılmadım sonra büyük yıkım oldu Allah işinizi rastgetirsin biran önce başlayalım artık ben 40 lı yaşlarıma kilolu gitmek istemiyorum
Eşin gelince daha iyi olacak..Az kaldı az..Tecrübeli kişiden işi öğrenip sizin orada işi bilen yeni iki kişi olmanız daha iyi olur canım..Her şey yoluna girer yeter ki sağlık olsun...
Canım ben bu hafta da tam randımanlı başlayamadım memlekette bi satış işimiz var sonrasında aannem bana gelecek onun kontrolü var sanırım asıl tam anlamıyla haftaya çarşamba başlayabilirim ,O cuma da kilo bildiririm..Şimdi korkumdan tartılmıyorum
Korkunun faydası yok bende tartılmadım sonra büyük yıkım oldu Allah işinizi rastgetirsin biran önce başlayalım artık ben 40 lı yaşlarıma kilolu gitmek istemiyorum
Bugün kaynanam gidiyor annem geliyir şükürAyy yok tabii..Ama ben bu işler bitmeden motive olamıyorum..Şurda 3-4 gün kaldı ..Ben de yaza yurtdışı tura gideceğim orada güzel görünmeliyim