Ama gelmiyorsunnn....Ama gelmemiz gerekiyor kendi adıma ihtiyaç duyuyorum
Bravossnasılsın şekerim. verdin mi kilocuklarından . verin gari artık. bi atraksiyon bi ekşın .
yaz geliyor bak . karpuz kavun salatalık domates bollaşıyor.
günaydın
sağlıklı beslenme yolunda adımlarım var .
bu sabah muz 2 yumurta kabartma tozu ve yarım bardak un ile pankek yaptım. onu getirdim işe
öğlene 3 kaşık taze fasülye ve mercimek çorbası var. 2 kase kadardır . kavanozla getirdim.
filtre kahve ve çubuk kraker ara öğünüm.
bügün böyle.
su içmeye başladım .
yaaa sersummmmBen kendi adıma diyete devam ediyorum 1 haftadır düzenli
Menü paylaşayım bakalım gelen olacaksa gelirim yoksa kendin çal kendin oyna kötü oluyor..
Sabah
Eki Görüntüle 3261590
Öğlen
Eki Görüntüle 3261591 Tonbalıklı salata
Akşam
Eki Görüntüle 3261592 Zeytinyağlı enginar
Ben de seni sağlıklı beslenmeye geçtiğin için kutluyorum canımcımyaaa sersummmm
şu görsel şölen karşısında sayğıyla eğiliyorum
harika . önce gözün doysun . nefis görünüyor
sabah 1 adet kfcc biscuvit yedim. evde yaptım . onu yedim çay ile
1 buçuk seftaliden smotihi yaptım onu içeceğim
öğlene kabak yemeğim var üzerine başemal sos . 2 kaşık.
ve yeşil mercimekli bulgur pilavı 4-5 kaşık . aralarda çubuk kraker. bitter 4-5 karecik.
akşamı çok hafif tutuyorum
ya sebze yemeği , ya salata arkasından sütlü kahve falan.
Çok geçmiş olsun canım,Zor bir süreç diyaliz umarım siz de yoktur..İhmal etme baktır tabii ki...annem diyalize giriyor.
genetik rahatsızlık . anlatmıştım daha önce hatırlayan vardır belki
kardeşimin çocuklarına bakıldı onlarda da çıktı.ilerki yaşlarında diyaliz gerekebilir onlara.
kardeşim de dün bakıldı onda da var . onun da diyalize ihtiyacı olacak ilerki yaşlarda.
genellikle ailede kaç yaşında sorun çıkarıyorsa o yaşlarda sorun yaşamaya başlayacaklar.kardeşime öyle dedii doktor. annem 60 lı yaşlarında problem yaşamaya başladı.dedem ve dedemin kardeşleri de aynı yaşlarda rahatsızlandı.
ben ise çocukları 4 yıl önce baktırmıştım. yoktu.
yine bi kontrol olacaklar. kendim ise hiç baktırmadım. kendimi de bi kontrol ettireceğim.
Seninkiler de çok güzel gözüküyor kilo ne durumdaBugün
Sabah
Eki Görüntüle 3261857
Öğlen
Eki Görüntüle 3261858 Akşam da köfte var... N nnnadal hadi geldik nerdesin.....
Canım ben yine online diyetisyene başladım disiplin için 2.haftam salıları tartılıyoruz en son 90.1 dim bakalım salı ne olacakSeninkiler de çok güzel gözüküyor kilo ne durumda
Tamam o zaman bildirimi beklemeyin bana da gelmiyor kızlar gelelim düzene girelim gerçi bayram girecek ama sonrasında devamBugün sabah okullarda gezdim kahvaltı yapamadım eve gelince 1 sade Türk kahvesi ve 2 kare bitter yedim Öğleden sonra semizotlu yoğurt yedim çocuklar karne ödülü olarak burger King hamburger istediler onların patateslerden birkaç tane tırtıkladım akşama taze fasulye var fotoğraf atacağımsersum
annem diyalize giriyor.
genetik rahatsızlık . anlatmıştım daha önce hatırlayan vardır belki
kardeşimin çocuklarına bakıldı onlarda da çıktı.ilerki yaşlarında diyaliz gerekebilir onlara.
kardeşim de dün bakıldı onda da var . onun da diyalize ihtiyacı olacak ilerki yaşlarda.
genellikle ailede kaç yaşında sorun çıkarıyorsa o yaşlarda sorun yaşamaya başlayacaklar.kardeşime öyle dedii doktor. annem 60 lı yaşlarında problem yaşamaya başladı.dedem ve dedemin kardeşleri de aynı yaşlarda rahatsızlandı.
ben ise çocukları 4 yıl önce baktırmıştım. yoktu.
yine bi kontrol olacaklar. kendim ise hiç baktırmadım. kendimi de bi kontrol ettireceğim.
teşekkür ederim alıntılamışsınız.Sağlığınızı ihmal etmeyin kontrol ettirin mutlaka
Günayydınnnn
Dünki menüler
Eki Görüntüle 3262891
DÜN ÖĞLE
Eki Görüntüle 3262892
akşam
Eki Görüntüle 3262893
mis misss