Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ama gelmemiz gerekiyor kendi adıma ihtiyaç duyuyorum
Ama gelmiyorsunnn....
Bravoss

Ben kendi adıma diyete devam ediyorum 1 haftadır düzenli
Menü paylaşayım bakalım gelen olacaksa gelirim yoksa kendin çal kendin oyna kötü oluyor..
Sabah

Öğlen
Tonbalıklı salata
Akşam
Zeytinyağlı enginar

yaaa sersummmm
şu görsel şölen karşısında sayğıyla eğiliyorum
harika . önce gözün doysun . nefis görünüyor

sabah 1 adet kfcc biscuvit yedim. evde yaptım . onu yedim çay ile
1 buçuk seftaliden smotihi yaptım onu içeceğim
öğlene kabak yemeğim var üzerine başemal sos . 2 kaşık.
ve yeşil mercimekli bulgur pilavı 4-5 kaşık . aralarda çubuk kraker. bitter 4-5 karecik.
akşamı çok hafif tutuyorum
ya sebze yemeği , ya salata arkasından sütlü kahve falan.

annem diyalize giriyor.
genetik rahatsızlık . anlatmıştım daha önce hatırlayan vardır belki
kardeşimin çocuklarına bakıldı onlarda da çıktı.ilerki yaşlarında diyaliz gerekebilir onlara.
kardeşim de dün bakıldı onda da var . onun da diyalize ihtiyacı olacak ilerki yaşlarda.
genellikle ailede kaç yaşında sorun çıkarıyorsa o yaşlarda sorun yaşamaya başlayacaklar.kardeşime öyle dedii doktor. annem 60 lı yaşlarında problem yaşamaya başladı.dedem ve dedemin kardeşleri de aynı yaşlarda rahatsızlandı.
ben ise çocukları 4 yıl önce baktırmıştım. yoktu.
yine bi kontrol olacaklar. kendim ise hiç baktırmadım. kendimi de bi kontrol ettireceğim.

Ben de seni sağlıklı beslenmeye geçtiğin için kutluyorum canımcım

Çok geçmiş olsun canım,Zor bir süreç diyaliz umarım siz de yoktur..İhmal etme baktır tabii ki...

Bildirim gelmemişti canım tamam geliyorum artık bende 2.haftama girdim bundan sonra günlük yediğimi bildirim yapacağım hatta hemen başlıyorum
Başlangıç kilom 90 Dı
Bu sabah 88,3 olmuşum
Fark 1,7 kilo
sersum

Bugün sabah okullarda gezdim kahvaltı yapamadım eve gelince 1 sade Türk kahvesi ve 2 kare bitter yedim Öğleden sonra semizotlu yoğurt yedim çocuklar karne ödülü olarak burger King hamburger istediler onların patateslerden birkaç tane tırtıkladım akşama taze fasulye var fotoğraf atacağım sersum

Bugün okul pikniğimiz vardı beslenme olağandışı oldu ama yine de yazayım
Sabah
2 tane Haşlanmış yumurta

Öğle de giderken yolda
Yarım bardak ayran
Yarım simit

Piknikte
1 Adana kebap
1/3 lavaş
Salata
1 Karton bardak Light kola
1 Karton bardak fanta
Karton bardak şalgam

Dönüş yolunda
4 cm boyunda halka tatlı parçası

Akşam
Çay ve sade Türk kahvesi

Tamam o zaman bildirimi beklemeyin bana da gelmiyor kızlar gelelim düzene girelim gerçi bayram girecek ama sonrasında devam Safransari adilemir N nnnadal

Sağlığınızı ihmal etmeyin kontrol ettirin mutlaka

son sınavım da bugün bitti . finaller.
tabi benim iştah da gitti.
kaç kilo olduğumu bilmiyorum .tartı bozuldu
sağlıklı besleniyorum yalnız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…