Canım eşine çok sevindim hayırlı olsun.Ve tabii böylelikle sen de rahat rahat yürüyüşlerine başlamışsın bende yarım yamalak başladım ki regl geldi,bugün songün yarın tam gaz ben de yürüyüşe başlıyorum.Canım teşekkür ederim çok çok iyiyim elhamdülillah eşim işe girdi artık yürüyüşe de çıkıyorum arkadaşlarım var eşlik eden onların içinde en kilolu benimkilo sana yakışıyor deselerde tırt
Çocuklar da iyi şükür kızım bol bol test çözüyor malüm seneye sınav var, oğlumda iyi sınavları var şu aralar ders tekrarı yaptırıyorum güzel gidiyor piknik, park havada açtı istediğim gibi daha ne olsun şükürler olsun rabbime
Sen neler yapıyorsun alıştın mı iş hayatına kızın nasıl yeni okuluna alıştı mı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ay nadalcım aynı ben istikrar yok sonra burdan bir kaçış malesef yemek yemeği seviyoruz
Çocuklar nasıl yeni düzen nasıl
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş nazlı bebişe inşallahAllah razı olsun canim çok ayakta kalamiyorum yüksek riskli bir gebelik geciriyorum nerdeyse hersey yasakbu oglan nazlı çıktı kizim daha dirayetliydi
Çok üzüldüm canım ya inşallah riskli dönem bir an önce geçer hamilelik boyunca riskliyse sabretmekten başka çare yok duacıyım sağlıkla kucağına alısın inşallahAllah razı olsun canim çok ayakta kalamiyorum yüksek riskli bir gebelik geciriyorum nerdeyse hersey yasakbu oglan nazlı çıktı kizim daha dirayetliydi
Allah razi olsun canim bebek yukari cıkana kadar oyle dun az kaldi agridan oluyordum ne olduysa çok zorluyorÇok üzüldüm canım ya inşallah riskli dönem bir an önce geçer hamilelik boyunca riskliyse sabretmekten başka çare yok duacıyım sağlıkla kucağına alısın inşallah
Ay ay hayırlı olsun at bakalım resmini bebişin biz de görelim..Evin neşesi onlar çok iyi yapmışsınız...günaydın kızlar
aynı devam . bi tık değişiklik olarak bi kedi aldık evimize.
çok tatlı . çok küçük daha.
yeni gördüm bu mesajını .Allah razi olsun canim bebek yukari cıkana kadar oyle dun az kaldi agridan oluyordum ne olduysa çok zorluyor
Canim sen hep detoksla vs başlıyorsun.
Bu yanlış oluyor.
1 ay gerekirse saatini alıştır.
Diğer ay kahvaltı vs derken yavaş yavaş uyumla götür.safran sarıYa sen 500 Gr hedeflersin ben 200 Gr haftada mesela
Canim sen hep detoksla vs başlıyorsun.
Bu yanlış oluyor.
1 ay gerekirse saatini alıştır.
Diğer ay kahvaltı vs derken yavaş
Gamzecim napiyosun canim nerelerdesinYa sen 500 Gr hedeflersin ben 200 Gr haftada mesela
Allah razı olsun canım sağolasınyeni gördüm bu mesajını .
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah canım.
Kimse gelmiyor ben de gelmiyorum..Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor muhtarımsersum
Çok tatlış maşallah...
Gamze sen misin napiyosunYa sen 500 Gr hedeflersin ben 200 Gr haftada mesela
Ben gamze değilimGamze sen misin napiyosun
Ama gelmemiz gerekiyor kendi adıma ihtiyaç duyuyorumKimse gelmiyor ben de gelmiyorum..
nasılsın şekerim. verdin mi kilocuklarından . verin gari artık. bi atraksiyon bi ekşın .Ama gelmemiz gerekiyor kendi adıma ihtiyaç duyuyorum