- 31 Ağustos 2012
- 21.753
- 35.063
Yok canim seçimden sonra gelebilecek.canım ya .
haklısın. ama az kaldı. az daha sabır.
ramazan bayramından hemen sonra gelebilecek mi safran cım .
kaynana deyince benim de tüylerim diken diken oluyor
Sağol canım çok da dikkat edemedim koşturmaktan bakalım hayırlısıHepimiz saldık canım..Hallederiz beraberce..Geçmiş olsun fizikten sonra beline daha da dikkat et canım kaslar iyice gevşemiş oluyor..Kolla kendini..
Dönelim dönelim..
OO ooo maşallah iyi vermişsin ..Bayramdan sonra tam gaz başlıyoruz hepimiz....Merhaba kızlar,
nasılsınız. ramazanda yemek görselleri gelmiyor. Ramazan sonrası yine bekliyorum sersum. safran.
benim de 2 gündür adet başladı
tutamıyorum oruç
bu sabah 56.5 çıktım.
59.9 ile başlamıştım ramazana
günaydınOO ooo maşallah iyi vermişsin ..Bayramdan sonra tam gaz başlıyoruz hepimiz....
Sınavlar nasıl geçti canim ?günaydın
bayrama kadar 56.3 oldum ramazan sonu işte
şimdi 57 yim. spora başladım. evde plates , basit yoga karışık .
müzik açıyorum .
baya sıkılaştım. benim vucut yağlanıyor . lıkır lıkır oluyorum. karın, yanlar. toparladım biraz
maşallah sana canım . nasılsın . başladın mı işe . ilçeye alıştın mı . kızçe nasıl. mutlu muSelamlar kızlar.
Yedik içtik eğlendik artık verelim kilolarimizi.
Benim tartı tasinmada ne kadar sağlam kaldı bilmiyrum ama 56.5 gösterdi.
Hedef haftada 500 Gr
sınavlar iyi geliyor safrancım. . dinamik, mühendislik matematiği ve fizik 2 . bunlar çok ağır geldi bana bu dönem. uzaktan daha sıkıntılı. diğerleri açıklandı da bu üç tane açıklanmadı. bunları geçersem gerisi hallolur inşallah.Sınavlar nasıl geçti canim ?
Evet evet başlayalım yoksa fena durumlar bende de..Ama bugün donmuş kokoreç almıştım annemin oradan yolda erimiş mecbur yapıcam akşama ama ekmeğin içini iyice alırım da yerim mecburrr...Öğleni yemiyecem yarından itibaren tam gaz devam...Kocişinin gelmesine de 3 hafta kaldı hadi canım az kaldı..Selamlar kızlar.
Yedik içtik eğlendik artık verelim kilolarimizi.
Benim tartı tasinmada ne kadar sağlam kaldı bilmiyrum ama 56.5 gösterdi.
Hedef haftada 500 Gr
Bravoss kızım da plates yapıyor ama ben belimden yapamam yürüyüşe devam...günaydın
bayrama kadar 56.3 oldum ramazan sonu işte
şimdi 57 yim. spora başladım. evde plates , basit yoga karışık .
müzik açıyorum .
baya sıkılaştım. benim vucut yağlanıyor . lıkır lıkır oluyorum. karın, yanlar. toparladım biraz
sınavlar iyi geliyor safrancım. . dinamik, mühendislik matematiği ve fizik 2 . bunlar çok ağır geldi bana bu dönem. uzaktan daha sıkıntılı. diğerleri açıklandı da bu üç tane açıklanmadı. bunları geçersem gerisi hallolur inşallah.
Alıştı şükür canim.maşallah sana canım . nasılsın . başladın mı işe . ilçeye alıştın mı . kızçe nasıl. mutlu mu
Ben başlamaya geldimCanım bayramdan sonra başlayalım bence..hepimiz bozacağız...Bayram sonu artılarla buluşuruz..
Canım işe gitmen daha iyi kafan da dağılır zaman da daha çabuk geçer...
Artık alışmışsındır canım kızın naptın okula alıştı mı yeni öğretmen yeni arkadaşlar sorun oldu muKızlar biz evi taşıdık dün.
Çok zor koşullarda bir taşıma oldu.
Taşıma şirketi bulamadık.
Çünkü hasarlı ev çok fazla Elbistan'da, herkes hasarlı evlerinden eşyaları taşıyorlar. Ondan nakliye bulamadık.
Kayseri'den kamyonlar getirip kendimiz taşıdık. Kısa sürede ev toplayıp taşımak çok zor oldu, ama taşındı şükür.
Sorunsuz herşeyin yoluna girmesine sevindim canım14 ünde sigorta başlangıcı oldu.
Çoğu ilcelerin kaymakamlık binası hasarlı olduğu için başlangıçlar sonraya kaldı.
Bu hafta başlangıç istediler.
Bende bir hafta müsade istedim.
Pazartesi başlayacağım inşallah.
Malatya'da evler ya yıkık ya ağır hasarlı.
Benle birlikte atanan 14 arkadaşın 10 bu başka şehirden geldi, ev yok tutacakları.
Kimi camide kalıyor şu an, kimi yurtlarda.
Ben 2 ay önce ev tuttuğum için şanslıyım.
Evde hasar olmadığı için de şanslıyım tasinabildim şükür.
Bugün ev yerlestirmeye başladım.
Off harikasın ramazanda kilo verebilen insanlara hep içten hayranlık beslerimMerhaba kızlar,
nasılsınız. ramazanda yemek görselleri gelmiyor. Ramazan sonrası yine bekliyorum sersum. safran.
benim de 2 gündür adet başladı
tutamıyorum oruç
bu sabah 56.5 çıktım.
59.9 ile başlamıştım ramazana
Arkadaşlarına alıştı canim. Ama yeni ogretmene benim içim pek sinmediBen başlamaya geldim
Artık alışmışsındır canım kızın naptın okula alıştı mı yeni öğretmen yeni arkadaşlar sorun oldu mu
Sorunsuz herşeyin yoluna girmesine sevindim canım
Off harikasın ramazanda kilo verebilen insanlara hep içten hayranlık beslerim
Çocuklar nasıl canim, okulları nasıl gidiyor, ev boşalıyor mu hiç ?Evet kızlar artık bende varım ramazana başlarken 89 küsürlerle başladım biterken de aynıydım kilo veremedim ama benim için almamak ta başarı oldu heryıl 3-4 kilo alıyordum bana sahur işi pek iyi gelmiyor
Bugün de tartıldım 89,8 gördüm 90 ı görmeden dizinleri ele almak lazım
Çok şükür hepsi iyi canım okullarına gidiyorlar gün içinde 13 ile 16:30 arası evde yalnız kalıyorum bu dönem. Spora başladım dün ilk günümdü. Kendime de zaman ayırmaya karar verdim çocuklar büyüdükçeÇocuklar nasıl canim, okulları nasıl gidiyor, ev boşalıyor mu hiç ?
çok iyi yapmışsın canım benim.Çok şükür hepsi iyi canım okullarına gidiyorlar gün içinde 13 ile 16:30 arası evde yalnız kalıyorum bu dönem. Spora başladım dün ilk günümdü. Kendime de zaman ayırmaya karar verdim çocuklar büyüdükçeadilemir sözleri aklıma geliyor
Canim maşallah sanadaçok iyi yapmışsın canım benim.
kendine özen gösterirsen herkes sana özen gösterir . aile anlamında yani.
çocukların eşin annen baban .
çok etkileşimli birbirişle
spora nerede başladın. evde mi bi yerde mi. evde isen de kararlı, disiplinli, istikrarlı olmak şart. unutma bunu da.
Kesinlikle katılıyorum ne kadar fedakarlık yaparsan kendinden geçip saçını süpürge edersen o kadar süpürge oluyorsun. Kendine önce sen değer vereceksin ki değer göresin akıllanmaya başladım galiba. Spor salonuna yazıldım haftada 3 gün çocuklar okuldayken gideceğim canım evde defalarca denedim arkasını getiremedim yarın tekrar gideceğim vucudum fena hamladı bugün heryerim ağrıyordu.çok iyi yapmışsın canım benim.
kendine özen gösterirsen herkes sana özen gösterir . aile anlamında yani.
çocukların eşin annen baban .
çok etkileşimli birbirişle
spora nerede başladın. evde mi bi yerde mi. evde isen de kararlı, disiplinli, istikrarlı olmak şart. unutma bunu da.