Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun . ilaç mı kullanıyorsun . ne önlem aldı doktorun.
bizim ailede genetik hipertansiyon. bende yok ama . riskli dikkat et . biliyorsundur gerçi .
Evet ilaç kullanıyorum 1 yıldır çarpıntı yüzünden kardiyoloji kontrolümde sorun çıkmadı ama başka bir neden var tetikleyen onu bulamadım henüz

Ya forum artık aktif değil eskisi gibi sanırım beden acaba

Bende 2 gündür evdeyim.
+2 kilo ile döndüm.
Yarind itibaren bslycagim menü paylasmaya
Canım hoşgeldin ..Başlayalım başlayalım Ben de saldım relax devam ettim bu zamana kadar, bugün toparladım ..Tatil nasıldı iyiler mi sizinkiler..İyi oldu dönmeniz kar geliyor yollar tehlikeli olur bu iki hafta...
Herkesler okul tatilinde tatil bitsin aktifleşir yine..

Öğlen
2 galeta ayran

Arada çay yanında 10 gr yani 45 kcal bisküvi

akşam
yoğurtlu bakla
1 dilim tb ekmeği
1 salatalık turşusu

10 gün kaldık.
Benim ankaraya gitmem gerekiyordu, sözleşme imzalamam için, imzaladım devlet memuru oldum güvenlik soruşturması yapılacak sonra tebligat bekleyeceğim.
Eşim yarin ise baslyacakti ama cuma günü döndük biz, kar yağacak diye.

Canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun mutlu huzurlu bir çalışma hayatın olsun inşallah,sonuna kadar hakettin canım..

Selam kızlar..Kendi kendime de olsa yazayımm...
Kahvaltım
peynirli omlet
1 dilim tb
salata
5 zeytin 1kk peynir
Ben de burdayimmmmmmm
Bende 2 gündür evdeyim.
+2 kilo ile döndüm.
Yarind itibaren bslycagim menü paylasmaya
Canimcim hosgeldin yeniden yaga donusmeden gider
Ahh safrancim ne guzel gunler bunlar hayirli olsun yeniden yeniden sanki boyle tarihi bir ana sahitlik ediyoruz

Ben de burdayimmmmmmm

Canimcim hosgeldin yeniden yaga donusmeden gider

Ahh safrancim ne guzel gunler bunlar hayirli olsun yeniden yeniden sanki boyle tarihi bir ana sahitlik ediyoruz
Canim bende durup durup iyiki atandım diyorum
Ders çalışmak bir şekilde oyaliyordu beni. Şimdi derste yok, sürekli evde o kadar verimsiz hissediyorum ki kendimi, böyle bir ömür nasıl geçecekti diyorum.
Her sınav dönemi sonrası bu boşluğa düşüp bir şekilde içinde bulunduğun duruma alışıyorsun.
Şükür bunda farklı olacak 11 sene aradan sonra çalışmaya başlayacağım.

Selam
Bu sabah
1 dilim kızarmış az tereyğlı tb ekmeği
peynir zeytin

Öğlen
2galeta ayran
Ara
Kahve 2 dilim bitter

Akşam
4 ızgara kanat
2 köfte
1 avuç içi kadar yine tavuk
3 kaşık pilav
salata yoğurt
Eti biraz kaçırdım..

dün 2.5 km bantta yürümüştüm
bugün 6000 adım attım dışarıdaydık
Yarın yine yürürüm...
Şimdilik böyle sakin sakin devam ediyorum..Sabit gibi sanırım kilom..Cuma tartılıp belki önümüzdeki hafta biraz daha sıkmaya başlarım..

Selam kızlar ben sıkı yapamıyorum artık dün hamile olduğumu öğrendim doktora gidemedim daha çok kar yağmaya başladı gece dikkat ederek ilerliycem belki iyi geçer bu defa kizimd hep bulantı düşük tehlikesi beni mahvetmisti suanlik başka belirti yok ama bakalım kilo vericem derken çocuk gelecek hayırlısı

Canim çok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al.

Çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebişine... İnşallah çok kolay ve sağlıklı geçer gebeliğin..
Kızlar benim de atanma tebligatım.geldi. bir hafta içinde toplanıp tasinmam gerek.
Ondan pek aktif olamayacağım.
Ahh canım çok sevindim hayırlı olsun başlıyorsun desene..Kolaylıklar diliyorum bizi haberdar et ama arada merak ederim ..

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım da ben kendimi yemeden Ali koyamıyorum kızda hep bulantı vardı bu daha mı kötü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…