Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Safransari Safransari N nnnadal canım inşallah iyisinizdir.Umarım iyi haberler verirsiniz sizi çok merak ettim.Allah herkesin yardımcısı olsun çok üzgünüm.Başka o yörede bizden olan var mı bilemedim..😔😔😔🙏🙏🙏

Şükür biz iyiyiz. Yıkılan binalar ve cevremizde ama bizim yıkılmadı.
Hala sallaniyoruz
Çok geçmiş olsun kızlar bende çok endişelendim girip bir bakıyım dedim çok şükür iyisin safran inşallah nadalda iyidir duacıyım

Adıyaman da halamlar iyi uzaktan akrabamızın evi yıkılmış enkaz altındalar hala haber alamıyoruz komşuları enkaz altındaymış çok üzüldüm zorlu hava koşulları Allah yar ve yardımcımız olsun ölenlere rahmet kalanlara selamet versin inşallah

Arkadaşımın maraştaki kaynı ve eltiside göçük altında kalarak vefat etmiş çok üzüldüm tanıdık tanımadık herkese çok üzüldüm dualarda buluşalım inşallah

Çok geçmiş olsun kızlar bende çok endişelendim girip bir bakıyım dedim çok şükür iyisin safran inşallah nadalda iyidir duacıyım

Adıyaman da halamlar iyi uzaktan akrabamızın evi yıkılmış enkaz altındalar hala haber alamıyoruz komşuları enkaz altındaymış çok üzüldüm zorlu hava koşulları Allah yar ve yardımcımız olsun ölenlere rahmet kalanlara selamet versin inşallah

Çok geçmiş olsun kızlar nasılsınız Safransari Safransari N nnnadal
Çok büyük felaket Allahım herkesin yardımcısı olsun
Kızlar hesabında deprem günü girmiş gözüküyor inşallah iyidirler birgün girip haber verecek bize.. :dua:
Kızlar bizde iyiyiz ama sallanıyorum bizde Erzurum da aynı fayda birebir yaşadık aynı etkiyi Rabbim korusun inşallah dikkat edin kendinize
Canım biz Ankara da bile hissettik tabii siz çok fazla hissetmişsinizdir...Geçmiş olsun herkese...

sersum sersum gelen her bildirimde N nnnadal geldi sanıyorum ama yok inşallah gelir ve bizi endişelendirmez🤲 bende gördüm deprem saati girmiş ama 2.depremide hissettiler mi acaba
telefonunu kaydetmiştim ama telefon değişince silinmiş . özelden atabilir misin numarasını.
biz bize de bulamadım . sayfalara baya baktım da. orada yazmıştı.

telefonunu kaydetmiştim ama telefon değişince silinmiş . özelden atabilir misin numarasını.
Canım ben yeni üyelik alınca özele ekleyememişti Nadal beni o yüzden bilmiyorum bulursanız ararsanız lütfen haber verin

sersum sersum gelen her bildirimde N nnnadal geldi sanıyorum ama yok inşallah gelir ve bizi endişelendirmez🤲 bende gördüm deprem saati girmiş ama 2.depremide hissettiler mi acaba
Ben de çok merak ediyorum Adana daha iyi durumda eminim içimden öyle geliyor iyiler ama haber alsak daha iyi olacak tabii..
Ben de bakıyorum sayfalara sabahtan beri tek tek ama şimdiye kadar denk gelmedim 122. sayfadayım...

X