Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallh
Safrancim cok sukur iyisiniz cok sukur canim sizi merak ettim ama sersumcum hemen sorup yanit almis cok cok sukurŞükür biz iyiyiz. Yıkılan binalar ve cevremizde ama bizim yıkılmadı.
Hala sallaniyoruz
Safransari N nnnadal canım inşallah iyisinizdir.Umarım iyi haberler verirsiniz sizi çok merak ettim.Allah herkesin yardımcısı olsun çok üzgünüm.Başka o yörede bizden olan var mı bilemedim..
Çok geçmiş olsun kızlar bende çok endişelendim girip bir bakıyım dedim çok şükür iyisin safran inşallah nadalda iyidir duacıyımŞükür biz iyiyiz. Yıkılan binalar ve cevremizde ama bizim yıkılmadı.
Hala sallaniyoruz
Çok geçmiş olsun canım rabbim herkesi korusun inşallahKızlar bizde iyiyiz ama sallanıyorum bizde Erzurum da aynı fayda birebir yaşadık aynı etkiyi Rabbim korusun inşallah dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsun kızlar bende çok endişelendim girip bir bakıyım dedim çok şükür iyisin safran inşallah nadalda iyidir duacıyım
Adıyaman da halamlar iyi uzaktan akrabamızın evi yıkılmış enkaz altındalar hala haber alamıyoruz komşuları enkaz altındaymış çok üzüldüm zorlu hava koşulları Allah yar ve yardımcımız olsun ölenlere rahmet kalanlara selamet versin inşallah
Kızlar hesabında deprem günü girmiş gözüküyor inşallah iyidirler birgün girip haber verecek bize..Çok geçmiş olsun kızlar nasılsınız Safransari N nnnadal
Çok büyük felaket Allahım herkesin yardımcısı olsun
Canım biz Ankara da bile hissettik tabii siz çok fazla hissetmişsinizdir...Geçmiş olsun herkese...Kızlar bizde iyiyiz ama sallanıyorum bizde Erzurum da aynı fayda birebir yaşadık aynı etkiyi Rabbim korusun inşallah dikkat edin kendinize
telefonunu kaydetmiştim ama telefon değişince silinmiş . özelden atabilir misin numarasını.
canım çok geçmiş olsun . Allah yardım etsin inşallah darda kalanlara .İnsallh
Canım ben yeni üyelik alınca özele ekleyememişti Nadal beni o yüzden bilmiyorum bulursanız ararsanız lütfen haber verintelefonunu kaydetmiştim ama telefon değişince silinmiş . özelden atabilir misin numarasını.
biz bize de bulamadım . sayfalara baya baktım da. orada yazmıştı.
Ben de çok merak ediyorum Adana daha iyi durumda eminim içimden öyle geliyor iyiler ama haber alsak daha iyi olacak tabii..
Ben de bakıyorum sayfalara sabahtan beri tek tek ama şimdiye kadar denk gelmedim 122. sayfadayım...telefonunu kaydetmiştim ama telefon değişince silinmiş . özelden atabilir misin numarasını.
biz bize de bulamadım . sayfalara baya baktım da. orada yazmıştı.