Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yaşadığımız korku ve üzüntü kelimelere sığmaz çocukları topladım Tekirdağ a anneme geldim biz iyiyiz ama durum çok üzücü ve kötü. Allah göçük altında sağ kalan ve çalışan ekiplere yardım etsin şartlar koşullar çok zor

Allah orada kalanlara sabır versin inşallah. yaşananlar çok ağır . Allah dayanma gücü versin.

Kızlar sizi meraklandırdığım için özür dilerim Hamdolsun iyiyiz ilk zamanlarda şarz sıkıntısı olduğu için sadece iletişim için İnternete girdim safran ın iyi olmasına sevindim

Aslında girmedim ama öyle görünmesi bile size yaşadığımı Allah tarafından göstermiş bunada Hamdolsun
Canım çok sevindim .Çok merak ettik..Allah herkese yardım etsin..Dualarımız onlarla...Diyecek söz bulamıyorum...

Kızlar
İlk depremde 3 bina yıkılmıştı ilçede.
Sabah 9 gibi tekrar eve geçtik, eşim gece nöbetten çıkmıştı bir kaç saat uyuyup bu enkaz binalara göreve gidecekti.
Derken 2. Depreme evde yakalandık.
Dışarı cikabildik şükür. Sonra sağa baktık enkaz, sola baktık enkaz, binaların sadece çatısı görünüyor
Biraz sakinlesip sokaklara bakmaya başladık ki o kadar yıkılan bina var ki.
Toplam 342 bina yıkılmış ilçede.
2 gün zor sartlada yaşadık, arabalarda durduk açık alanda sürekli.
Sürekli kar yağdı hava çok soğuktu, hala -14 derece. Yardımlar çok geç geldi, haklı olarak çünkü bir çok ilde ilçede yaşandı.
Ama ben 2. Gün gece ayrıldım, babam beni aldı Kayseri'ye döndüm, hala kurtarma ekipleri gelmemişti. Sadece ilçedeki kepçeler çalışıyordu. Yani çok geç bakılmaya başlandı enkazlara.

Şimdi kizimla ben kayseri'deyiz. Eşim orda görevde. Hala dışarıda ilk ciktigi kıyafetle cadirda kalarak çalışıyor. Aklım orada.

Çok şükür safrancım nadalcim iyi olmanıza çok sevindim
Çok büyük felaket Allahım hepsinin yardımcısı olsun geride kalanlarına sabırlar versin

Canım çok şükür atlatmışsınız..Çok fena durumlar..Bizler elimizden geldiğince birşeyler yapıp dua ediyoruz sadece..Allah geride kalanlara sabır versin..Umarım daha fazla cana da ulaşılır..Umutlar tükenmez...Allah görevdekilere de dayanma gücü versin...

Rabbim ölenlere rahmet enkaz altında kalanlara yardım etsin çalışan çabalayan kim varsa yardımcısı olsun inşallah ailenin yanına dönmen iyi olmuş hasta olabilirdiniz
Annemlere de Adıyaman dan halamın oğlu eşi 3 çocuğu geldi açık çadırda kalıyorlarmış çocuklar küçük karda çamurda hasta olmuşlar İzmire gidiceklermiş uçak olmadığı için İstanbul'a geldiler elimizden geldiğince yardım edicez rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah

Canim benim cokk uzuldum haber alabildiniz mi halanlardan
Ahh nadalcim cok sukur iyisin iyiki gittin tekirdaga canim benim
Safran canim sen de cok ama cok iyi yapmissin esine allah yardimci olsun ne diyecegimi bilemiorim gunlerdir oyle zor ki bu durumlar cok sukur buradaki herkes iyi

Adacım hoş geldin canım
Halamın oğlu eşi 3 küçük çocuğu annemlerde halamlar iyiymiş çadır kent yapmışlar köylere de yardım geç geldi haklılar merkez değil köylere ulaşım zor kardan kapalıydı yollar

Cok sukur iyiler ama tabiki insanlar cadirlarda koylere dedigin gibi gec gitti o kadar zor bir durum ki onlar icin elimizden gelen birsey olursa cok klasik bir cumle ama canim belki aklina gelir de yardimizi dokunursa soyle litfen

Kızlar biz evi taşıdık dün.
Çok zor koşullarda bir taşıma oldu.
Taşıma şirketi bulamadık.
Çünkü hasarlı ev çok fazla Elbistan'da, herkes hasarlı evlerinden eşyaları taşıyorlar. Ondan nakliye bulamadık.
Kayseri'den kamyonlar getirip kendimiz taşıdık. Kısa sürede ev toplayıp taşımak çok zor oldu, ama taşındı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…