Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğlen
yulaf muz chia cevizli süt

Akşam
4-5 çinekop
salata

Şimdi de çayla 10 mini burçaklardan .hesapladım 10 tanesi 46 kkal yapıyor..

Saat 5 gibi 4 kaşık patatesli türlü
3 kaşık yoğurt yedim ama yine acıktım

Yarın kızımın doğum günü ve benim de serbest günüm tabii o pasta yapılacak ve yenilecek

Çok memnun oldum tansiyonumu toparlarsam geleceğim buraya yine yüksek yine yüksek artık yazıp gittiğimi düşünmeyin diye geldim

Bugün tartı günü degilmiydi kızlar
Demin tartıldım sinriden bugün de birşey yiyemiyorum neyse
63,4 geldim daha önce kaç geldim hatırlamıyorum 900 lerdeydi snki ama önemli olan iyi olmak dimi kahvaltı edemedim ne yesem onuda bilemedim

Çok memnun oldum tansiyonumu toparlarsam geleceğim buraya yine yüksek yine yüksek artık yazıp gittiğimi düşünmeyin diye geldim
Geçmiş olsun tansiyon önemli...Sen toparlan zaten herkes tatilde asıl sıkı olarak 2 hafta sonra başlarız..
Canım herkes okul tatil olunca memlekette..Asıl tam randımanlı 2 hafta sonra başlarız ben evdeyim böyle takılıyorum sen de takıl tartıyı millet dönünce başlarız...

Temam ozaman iyi tatiller

günaydın kızlar .
bugün itibariyle finaller başladı.
şu 10 gün geçsin .
daha dikkatli ve sağlıklı şeyler yemeye başlayacağım . sonrasında sanıyorum 4 hafta tatil yapıp okul ders vs rafa kaldıracağım.
sadece işe gelmeye devam

Günaydınnn
Kaçamaklı bir hafta sonundan sonra toparlanma zamanı
Kahvaltım
peynirli omlet
1 dilim tb
zeytin peynir
salatalık çeri

geçmiş olsun . ilaç mı kullanıyorsun . ne önlem aldı doktorun.
bizim ailede genetik hipertansiyon. bende yok ama . riskli dikkat et . biliyorsundur gerçi .

Selam
Dün öğlen
2 galeta ayran
Akşam
brokoli mantısı
Bu sabah
sucuklu omlet
1kk peynir 5 zeytin
2 dilim tb ekmeği
salata çeri

Canimcim kasimda gittik diye ara tatilde gidemedik malum artik pahali adanaya gittik bugun geldik
yoğurtlu makarna yiyorum şu an .
işte benim sıkıntım . kanbonhidrat ve çikolata gofret bağımlılığı mı oldum ne oldum . ne güzel düzene girdiydim. hayırlısı olsun
Ben de seviorum makarna yagli ve tuzlu seyleri ekstra severim canimcim belki sinav strestindendir nirmal mi yiyorsun yoksa cok mu makarna yiyosun
Yarın kızımın doğum günü ve benim de serbest günüm tabii o pasta yapılacak ve yenilecek
Canim simdiden dogum gunu kutlu olsunnn
Ayy hadi cok guzel gecsin insallah cnim benim

Sağol Adacım ...Adana da güzeldir bu mevsimde...İyi yapmışsınız..Of sorma yurtdışı çok pahalı..Kızım arkadaşlarıyla haziran için uygun uçak bileti buldu 6-7 günlüğüne gidecekler..Onlar gitsin hiç değilse dedik...Biz yine sonraya kaldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…