Yapma hatun yapma....yoğurtlu makarna yiyorum şu an .
işte benim sıkıntım . kanbonhidrat ve çikolata gofret bağımlılığı mı oldum ne oldum . ne güzel düzene girdiydim. hayırlısı olsun
Tarçınlı süt iç canım ya da ayran..Erken yemişsin ben de acıkıyorum 5 te yiyince..Saat 5 gibi 4 kaşık patatesli türlü
3 kaşık yoğurt yedim ama yine acıktım
Açıklıyorum normalde ama bugün biri sinirlendirdi fazla düşününce oldu tarçınlı süt mu süt yokki evd eşya kahve deneyimTarçınlı süt iç canım ya da ayran..Erken yemişsin ben de acıkıyorum 5 te yiyince..
Takma diycem ama insan sinirlenince düşünmeden duramıyor..Sabır sabır yaa sabırrrAçıklıyorum normalde ama bugün biri sinirlendirdi fazla düşününce oldu tarçınlı süt mu süt yokki evd eşya kahve deneyim
Çok memnun oldum tansiyonumu toparlarsam geleceğim buraya yine yüksek yine yüksek artık yazıp gittiğimi düşünmeyin diye geldimİyi yapmissin kuzum gercekten
Ayy tost cok severim oluldaki tost makinasi. Ozuldu yoksa surekli tost yerdim okulda sen de yesene canim iki dilim ekmek arasi koy kasari kahvaltin olsun nOlcak kinem
Evet canim ben de tam safrancim nerde yazacaktim ki dedim telasi vardir simdi sen menu oaylamasan da aklima geldikce gel surecten bizi haberdar et cok merak ediyorum seni
Ben hosgeldin demekte geciktim canim aramiza hosgeldin okuyunca gercekten cok zor bir surecten gectigini anladim umarim iyi olursun en yakin zamanda sakin oes etme
Ben 33 yasin 1,67 68 boyunda ve 57 58 kilodayim sersumcum bu topingi aldiginda surekli diyet yapiyordum sekiz sene diyet yapip daha cok kilo alanlardandim aonra biraz beslenme ve psikoloji isine girince gitti kilocuklar cok sukur
Kuzum ne demek kusura bakma ask olsun, icinden yemek gelsiyse ye iyi yapmissin canimcim belki strest olmussundur belki de yemek istemissindir sen halledersin
Geçmiş olsun tansiyon önemli...Sen toparlan zaten herkes tatilde asıl sıkı olarak 2 hafta sonra başlarız..Çok memnun oldum tansiyonumu toparlarsam geleceğim buraya yine yüksek yine yüksek artık yazıp gittiğimi düşünmeyin diye geldim
Canım herkes okul tatil olunca memlekette..Asıl tam randımanlı 2 hafta sonra başlarız ben evdeyim böyle takılıyorum sen de takıl tartıyı millet dönünce başlarız...Bugün tartı günü degilmiydi kızlar
Demin tartıldım sinriden bugün de birşey yiyemiyorum neyse
63,4 geldim daha önce kaç geldim hatırlamıyorum 900 lerdeydi snki ama önemli olan iyi olmak dimi kahvaltı edemedim ne yesem onuda bilemedim
Temam ozaman iyi tatillerGeçmiş olsun tansiyon önemli...Sen toparlan zaten herkes tatilde asıl sıkı olarak 2 hafta sonra başlarız..
Canım herkes okul tatil olunca memlekette..Asıl tam randımanlı 2 hafta sonra başlarız ben evdeyim böyle takılıyorum sen de takıl tartıyı millet dönünce başlarız...
Sana başarılar o zamangünaydın kızlar .
bugün itibariyle finaller başladı.
şu 10 gün geçsin .
daha dikkatli ve sağlıklı şeyler yemeye başlayacağım . sonrasında sanıyorum 4 hafta tatil yapıp okul ders vs rafa kaldıracağım.
sadece işe gelmeye devam
geçmiş olsun . ilaç mı kullanıyorsun . ne önlem aldı doktorun.Çok memnun oldum tansiyonumu toparlarsam geleceğim buraya yine yüksek yine yüksek artık yazıp gittiğimi düşünmeyin diye geldim
Canimcim kasimda gittik diye ara tatilde gidemedik malum artik pahali adanaya gittik bugun geldikBen de buldum canım sayende .Çok kaliteli ve güzel bir sayfası var...
Hadi geçmiş olsun
Sağol canımcım...
Gel artık gell...
Tatilde İstanbulda mısın yoksam var mı yine bir yurt dışı serüveni cicim...
Ben de seviorum makarna yagli ve tuzlu seyleri ekstra severim canimcim belki sinav strestindendir nirmal mi yiyorsun yoksa cok mu makarna yiyosunyoğurtlu makarna yiyorum şu an .
işte benim sıkıntım . kanbonhidrat ve çikolata gofret bağımlılığı mı oldum ne oldum . ne güzel düzene girdiydim. hayırlısı olsun
Canim simdiden dogum gunu kutlu olsunnnYarın kızımın doğum günü ve benim de serbest günüm tabii o pasta yapılacak ve yenilecek
Ayy hadi cok guzel gecsin insallah cnim benimgünaydın kızlar .
bugün itibariyle finaller başladı.
şu 10 gün geçsin .
daha dikkatli ve sağlıklı şeyler yemeye başlayacağım . sonrasında sanıyorum 4 hafta tatil yapıp okul ders vs rafa kaldıracağım.
sadece işe gelmeye devam
Sağol Adacım ...Adana da güzeldir bu mevsimde...İyi yapmışsınız..Of sorma yurtdışı çok pahalı..Kızım arkadaşlarıyla haziran için uygun uçak bileti buldu 6-7 günlüğüne gidecekler..Onlar gitsin hiç değilse dedik...Biz yine sonraya kaldık...Canimcim kasimda gittik diye ara tatilde gidemedik malum artik pahali adanaya gittik bugun geldik
Ben de seviorum makarna yagli ve tuzlu seyleri ekstra severim canimcim belki sinav strestindendir nirmal mi yiyorsun yoksa cok mu makarna yiyosun
Canim simdiden dogum gunu kutlu olsunnn
Ayy hadi cok guzel gecsin insallah cnim benim