Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sayfada eskiden 10 mesaj görüntüleniyorken şimdi 20 mesaj görüntüleniyormuş aslında tahmin etmiştim ama saymamıştım ondan doğal olarak sayfa sayısı da düşmüş ..Asayiş berkemal arkadaşlar geçmişi silemezsiniz herşey kayıtlı ona göre

Safrancim sersuma tamamen katiliyorum sorun strest ve belirsizlik hersey yoluna girince uykun da gierece cnimcim

Herkese musmutli yillar kizlarrrrrr sizi seviyorum sersum canim haftasonu bir gunlugune ankaraya geldik gorumcem yalnizdi afitap doye bir yere gittik sahane mezeleri vardi hic gittin mi bilmiorum aklima sen geldin

Herkese musmutli yillar kizlarrrrrr sizi seviyorum sersum canim haftasonu bir gunlugune ankaraya geldik gorumcem yalnizdi afitap doye bir yere gittik sahane mezeleri vardi hic gittin mi bilmiorum aklima sen geldin
Ahh canım evet enfestir mezeleri ,gittik eşimle.....Bir dahaki gidişimde ben de seni düşünücem

Selam kızlar...Yılbaşı kaçamaklarından sonra diyetisyenim pazartesi tartılalım dedi ben cuma tartılırım size bildirmek için ama normal tartım pazartesi olacak...
sabah
Tereyağlı kızarmış ekmek iyi gitti...

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
6 zeytin

Öğlen
1 kase tarhana çorba

Akşam
1 tabak bamya yemeği
1 tane poğaça

1 parmak cevizli sucuk
1 gün kurusu
1 mandalina

Kahvaltım

Saat 15:00

Ve akşam

Yılbaşının acısı böyle çıkıyor.. Ama brokoli mantı kıyma olmasa da çok lezzetliydi eşim bile çok sevdi..

Selam kızlar..Bugün tartıldım size bildireyim diye ama asıl pazartesi tartı günüm..
Rumuz:Sersum
geçen hafta:85.5 kg
bu hafta:85.7 kg
Fark:++200 gr
Yılbaşı menüsü artı olarak yansıdı pazartesi eksi olurum diyorum artık 84 ü görmeliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…