Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam
Bugün eşimin göz randevusu vardı onu hallettik geç kahvaltı yaptım
Kahvaltım
Menemen
1 tb ekmek 1kk peynir 5 zeytin
Yılbaşında kuzenimde tüm kuzenler toplanıyoruz yediğim içtiğim bana kalsın olacak yanii.:KK53::confused::confused:.Dönüşte toparlarım inşallah...1 günlüğüne de olsa Ankaradan gitmek deniz havası almak iyi gelecek..Anneme de uğrayacağım aynı yerdeler.Hemen döneceğiz çünkü kızımın sınavı var pazartesi..

Selam
Kahvaltım
Menemen
Yılbaşında kuzenimde tüm kuzenler toplanıyoruz yediğim içtiğim bana kalsın olacak yanii.:KK53::confused::confused:.Dönüşte toparlarım inşallah...1 günlüğüne de olsa Ankaradan gitmek deniz havası almak iyi gelecek..Anneme de uğrayacağım aynı yerdeler.Hemen döneceğiz çünkü kızımın sınavı var pazartesi..
Ooo planınız çok güzelmiş.
Gönlünüzce geçer insallah

Sağol canım daha iyileri size olsun ben de daha 6000 tl iken aldım şimdi 12000 tl olmuş . :KK57: :KK57: .Yuh sanki buzdolabı alıyoruz..Allah bu pahalılıkta yeni evleneceklere yardım etsin bizim de sonumuzu hayretsin..:işsiz::işsiz:

Her şey çok pahalı amin canım…

Ya kızlar ben çok uzun zamandır gece 4-5 gibi uyanıp 7 ye kadar felan uyuyamıyorum.
Bu süre zarfında uykumu iyice kaçırmasın diye telefon felan da elime almiyirum, yatakta sinir bozucu bir şekilde öyle bekliyorum.

Bunu düzene sokmak için ne yapabilirim, akşamları papatya çayı içiyorum ama bir faydası olmuyor

Bana da çok oluyor canım,özellikle de beslenmeme çok dikkat ettiğim zamanlarda daha çok oluyor, bir de kalkıp atıştırınca gece ,gündüzki emek de çöpe gidiyor…

Bende kitap okuyorum canim. Uykuya dalmadan uzun süre önce ekran temasını kesiyorum felan. Kaliteli uyku olsun diye yok.

Magnezyumun almayı planlıyorum, onun bir formülü uyku kalitesini artiriyormus. .
Nefes egzersizini de denerim.

Magnezyum sitrat safrancım bi ara almıştım tekrar alsam iyi olacak…

Kızlar 5 gündür önceden yaptığım detoxu yapıyorum suanlik çok iyi gidiyor cumartesi başlamıştım hep sınav var diye erteliyorudm iyi oldu 66 üzerine çıktıktan sonra sinirlerimi bozdu yeter gari dedim buakdar zorlukla basedebıliyorsun da kendinle mı baş edemiycen dedim patladı gitti 🤗😅😅😅cumaya kadar kilo bildirmiycem cuma görüşürüz sürpriz olsun

Çok iyi verdin canım maşallah bu hafta bizimle de paylaşır mısın yaptığın detoksu…

Selam
Kahvaltım
Menemen

Çok iyi düşünmüşsünüz canım güle güle gidip gelin,benim de bir düzene girmem gerekiyor artık yeni yıla inşallah…

Her şey çok pahalı amin canım…

Bana da çok oluyor canım,özellikle de beslenmeme çok dikkat ettiğim zamanlarda daha çok oluyor, bir de kalkıp atıştırınca gece ,gündüzki emek de çöpe gidiyor…

Magnezyum sitrat safrancım bi ara almıştım tekrar alsam iyi olacak…

Çok iyi verdin canım maşallah bu hafta bizimle de paylaşır mısın yaptığın detoksu…
Paylaşırım tabiki 😍🤗

Kızlar selam
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin ..:KK68:
Cuma gelemedim kilom sabit ama yılbaşı ve cuma serbesttim bu hafta ne olur bilmem
Size bir şey sorucam biz 6000 li 7000 li sayfaları görmemiş miydik?..Şimdi sayfa 4937 yazıyor ben mi yanlış hatırlıyorum:KK64::KK64:

Kızlar selam
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin ..:KK68:
Cuma gelemedim kilom sabit ama yılbaşı ve cuma serbesttim bu hafta ne olur bilmem
Size bir şey sorucam biz 6000 li 7000 li sayfaları görmemiş miydik?..Şimdi sayfa 4937 yazıyor ben mi yanlış hatırlıyorum:KK64::KK64:
Canım bende öyle hatırlıyorum ama emin değilim acaba arada sayfalar mı silindi😏

X