- 31 Ağustos 2012
- 21.757
- 35.069
Etli nohut bizde var bugün.Selam kızlar
Dünkü menüm sabah kahvaltı yapmadım 1 kupa filtre kahve
12 gibi arkadaşta et, az pilav, kereviz salatası, kuru sebze biber kavurması,1 küçük güllaç
Akşam yemeği geçe kaldı 8 de etli nohut yemeği salata yoğurt
Canim yeni atandım 3 gün oldu daha
Güvenlik soruşturması, arşiv araştırması derken 2-3 ayı bulacakmis işe başlamak.
Etli nohut bizde var bugün.
Canim yeni atandım 3 gün oldu daha
Güvenlik soruşturması, arşiv araştırması derken 2-3 ayı bulacakmis işe başlamak.
Etli nohut bizde var bugün.
Sağol canım daha iyileri size olsun ben de daha 6000 tl iken aldım şimdi 12000 tl olmuş .Çok güzelmiş bu canım güle güle kullan
Ahh canim benim cok cok gecmis olsun evde bir kisi hastalaninca herkes arkasindan gidiyor vallaKızlar biz bir haftadır hastalıktan kırıldık evde hepimiz çok kötüydük çok şükür 2 gündür tam iyileşemesekte toparlamaya başladık ama diyet adına hiçbirşey yapmadım hatta gecemiz gündüzümüz birbirine girdi gece 1 de tost bile yaptım yedik haftayı makarna tost ve çorbayla geçirdim cuma günü kilo aldım mı diye bakacaktım ama baskülümün pili bitmiş yeni pil aldım bu sabahta tartılmayı unuttum yarın sabah akibetimi göreceğim inşallah
İyi yapmissin safrancim sen yaptiysan pek de dogru sebeptendir bazen cok hakediyorlar insanlarHadsiz birine haddini bildirdim diye dün ceza aldım
Kilo bildirimi yapamadım ondan.
Kilom sabit 53. Çok şükür
Ben bunu yeni gördüm kız..Haketmiştir o eferimm....Hadsiz birine haddini bildirdim diye dün ceza aldım
Kilo bildirimi yapamadım ondan.
Kilom sabit 53. Çok şükür
İyi yapmışsın canım...Afiyet olsun...Dün arkadaş oturmam vardı, ikramlık ne varsa yedim
Artık boyle buluşmalara katilamayacagim, tadını çıkarayım dedik
Canım tamamen stres ve belirsizlik kaynaklı bende de oluyordu,hergün tam saat 3 te...hem de çalışırken düşün işe gitmek de zorundasın ama uyuyamıyorsun tam işe gitme saatinde uykun geliyor..Çok fenaydı eşim yoktu nasıl olacak ne olacak stresinden yaşadım hep.Sen de strestesin ondandır..Nefes egzersizi de işe yarayabilir belki sende bende pek yaramadı da..4 sn de nefes al 7 sn tut 8 saniyede bırak duymuşsundur.Uyanınca onu da yapabilirsin..Ya kızlar ben çok uzun zamandır gece 4-5 gibi uyanıp 7 ye kadar felan uyuyamıyorum.
Bu süre zarfında uykumu iyice kaçırmasın diye telefon felan da elime almiyirum, yatakta sinir bozucu bir şekilde öyle bekliyorum.
Bunu düzene sokmak için ne yapabilirim, akşamları papatya çayı içiyorum ama bir faydası olmuyor
Bende kitap okuyorum canim. Uykuya dalmadan uzun süre önce ekran temasını kesiyorum felan. Kaliteli uyku olsun diye yok.Canım tamamen stres ve belirsizlik kaynaklı bende de oluyordu,hergün tam saat 3 te...hem de çalışırken düşün işe gitmek de zorundasın ama uyuyamıyorsun tam işe gitme saatinde uykun geliyor..Çok fenaydı eşim yoktu nasıl olacak ne olacak stresinden yaşadım hep.Sen de strestesin ondandır..Nefes egzersizi de işe yarayabilir belki sende bende pek yaramadı da..4 sn de nefes al 7 sn tut 8 saniyede bırak duymuşsundur.Uyanınca onu da yapabilirsin..
Ben sesli roman dinliyorum uyumak için kulaklıkla daha 10. dk da uyuyup kalıyorum dene istersen..
Ayy canım.cok sevindim bak atanacaksin dedim hayırlı olsun Rabbim hayırlısi ile yemeyi nasip etsin okadar emek verdin çok sevindim yaaCanim yeni atandım 3 gün oldu daha
Cuma yarın değil mi kıss..Kızlar 5 gündür önceden yaptığım detoxu yapıyorum suanlik çok iyi gidiyor cumartesi başlamıştım hep sınav var diye erteliyorudm iyi oldu 66 üzerine çıktıktan sonra sinirlerimi bozdu yeter gari dedim buakdar zorlukla basedebıliyorsun da kendinle mı baş edemiycen dedim patladı gitticumaya kadar kilo bildirmiycem cuma görüşürüz sürpriz olsun