Sağol canım.Selam kızlar
Ben de cuma tartılmayı unuttum bugün tartıldım
Geçen hafta 78.6
Bu hafta 79.0
Gene artışa geçtim ben sürekli yemek yiyorum kendimi toparlamam lazım
Geçmiş olsunSafransari
Ya sen incelenmesi gereken tıbbi bir vakasinSelam kızlar...Dün doğum günümdü kaçamaklıydı dışarıda yedik.. sabah tartıldım cumartesi tartıldığımdan 150 gr fazla geldim nasıl oluyorsa bu 85 kg benim lanetim oldu
Cumartesi kilo:85.45
Pazar kilo:85.60 kg
Kafayı yiycem..Tüm tahlilleri yaptırdım sorun da yok gidecek gidecek ama bana da gelecekler bu arada..
Bu sabah kahvaltım
Eki Görüntüle 3188772
Yarın Afyona termal otele 3 günlüğüne tatile gidiyoruz..Az biraz çimelim yoğrulalım da oramız buramız düzelsin dedik..
Kesinlikle öyleyimYa sen incelenmesi gereken tıbbi bir vakasin
Böyle beslenmeye çok hızlı gitmesi gerek, niye böyle oluyor anlamıyorum
Canim doğuş çayın Melisa Hint fesleğeni diye bir çayı aldım birde
2 gündür güzel uyutuyor
Canim yine bosanma asamasina geldi ama bosanmadi esi cok cok yuksek maasli bir iste bosanmayi eafa kaldirdiCanim gorumcen boşandı mi ?
Patrin kizdiiiSelam kızlar yine azaldık gelin toparlanın artık aaaa kızıyorum bakkk...@nnnadal Aytanesii adilemir ficans
Dün öğlen
Eki Görüntüle 3186346
Dün akşam
Eki Görüntüle 3186347
Bu sabah
Eki Görüntüle 3186350
Canim cok gecmis olsun cok dikkat et kendine yediklerin onemli degil her zamn yapmiosunBen dün sacmaladim.
Boğazım çok ağrıyordu önüme geleni yedim.
Bugün normale dönmeye çalışacağım.
Sersumcum oncelikleee dogum gunun kutlu mutlu olsun canim nice birlikte yeni yillaraSelam kızlar...Dün doğum günümdü kaçamaklıydı dışarıda yedik.. sabah tartıldım cumartesi tartıldığımdan 150 gr fazla geldim nasıl oluyorsa bu 85 kg benim lanetim oldu
Cumartesi kilo:85.45
Pazar kilo:85.60 kg
Kafayı yiycem..Tüm tahlilleri yaptırdım sorun da yok gidecek gidecek ama bana da gelecekler bu arada..
Bu sabah kahvaltım
Eki Görüntüle 3188772
Yarın Afyona termal otele 3 günlüğüne tatile gidiyoruz..Az biraz çimelim yoğrulalım da oramız buramız düzelsin dedik..
Vayyy para mutluluğun sırrı diyor..Canim yine bosanma asamasina geldi ama bosanmadi esi cok cok yuksek maasli bir iste bosanmayi eafa kaldirdi
Patrin kizdiii
Sersumcum oncelikleee dogum gunun kutlu mutlu olsun canim nice birlikte yeni yillara
Tatile gidiyormussun bir ayri sevindim ona da
Kilo konusunu anlamiyorum dedigin gibi nedne gitmiyor acaba artik beden diyet mi istemiyor cunku cok kafaya takiosun canimcim o da seninstrese mi sokuyor acaba
Bende canim diyetisyenlere gittim biliyorsun.Vayyy para mutluluğun sırrı diyor..
Kızarımmmm
Çok sağol canım benimm
Çok düşündüm 2 gündür diyettisyenim de çok ilgisiz bıraktım onu da eskisi en azından yediklerime yorum yapıyordu bu listeleri bile savsaklıyor boşuna para veriyorum....Bu hafta tatil modunda relaks davranma kararı aldım..Sonrasında dönünce eski diyetisyenimin listelerini uygulamaya başlayacağım bir süre denemeyi düşünüyorum..Sonrasında baktım olmuyor online değil direkt diyetisyene giderim diyorum ama bir süre kafama göre buranında desteğiyle yalnız gideceğim..Elimde listelerim var nasılsa..Stres etkiliyor bence de...
Ben de ezber listelerdense bedenimizi dinlememizi oneriyorum sekiz sene diyetisyene gittim ayca kayalara kadar ama malesef bana da bir faydasi olmadigi gibi bir de aklim surekli yemekte su saatte sunu bu saatte bunu diyorlar yag konusunda ben de ozgurlukcuyum en sevdigim seydir zeytinyagini bilca yerim cok tok tutuyor gercektenBende canim diyetisyenlere gittim biliyorsun.
Gide gide beslenmeyi öğrendim biraz.
Ama ben diyetisyene gidipte verdiğim kilo hiç kalıcı olmadı. Git kilo ver, bırak geri al bu dongudeydim.
Beni bu döngüden kıran aralıklı orucu kesfetmem. Ve bunu yapan kişileri takip ettim instigramda Facebook'ta. Tabakları hep inceledim.
2 diyetisyen bir doktor var bunu destekleyen. Bunlarin her videolarını izledim, yazılarını hep okudum hala okuyorum.
Ezbere listeyi yapmaktansa işin mantigini öğrendim.
Sütlü kahveyi çok seviyordum, haftada bir sur alıp kaynayınca içmek isterim diyetisyenim 1 çay bardağına izin veriyordu
Şimdi kupayla içiyorum
Şimdiye kadar diyetisyenlerde yağ hep sınırlıydı, bu beslenme tarzıyla yağ özgür. İnan 2 senedir doya doya yağ tüketiyorum
Sende işin mantığını cozdun bence canim.
16 saatlik açlık penceresi ayarlayarak beslenmeni kendin düzene koyabilirsin.
İlk baskta 14-15-16 diye de vücudu alistirabilirsin.
Bugüne yaptıkların da ise yaramadı diye sakın düşünme, çok sağlıklı beslendin, ben inanıyorum 70 kilo olacaksın ama olmasa bile bu beslenme düzeniyle daha sağlıklı olacaksın.
afiyet olsun kuzum .Ben de ezber listelerdense bedenimizi dinlememizi oneriyorum sekiz sene diyetisyene gittim ayca kayalara kadar ama malesef bana da bir faydasi olmadigi gibi bir de aklim surekli yemekte su saatte sunu bu saatte bunu diyorlar yag konusunda ben de ozgurlukcuyum en sevdigim seydir zeytinyagini bilca yerim cok tok tutuyor gercekten
sersum o yuzden sersumcum sen de kendini ozgur birak canim stresti kisteyi bos ver bedenin hangi saatte ne istiyor bak kafandan dusunceyi atinca belki da daha az acikcaksin. Bir de hobiler edindin mi harika olur
Bende canim diyetisyenlere gittim biliyorsun.
Gide gide beslenmeyi öğrendim biraz.
Ama ben diyetisyene gidipte verdiğim kilo hiç kalıcı olmadı. Git kilo ver, bırak geri al bu dongudeydim.
Beni bu döngüden kıran aralıklı orucu kesfetmem. Ve bunu yapan kişileri takip ettim instigramda Facebook'ta. Tabakları hep inceledim.
2 diyetisyen bir doktor var bunu destekleyen. Bunlarin her videolarını izledim, yazılarını hep okudum hala okuyorum.
Ezbere listeyi yapmaktansa işin mantigini öğrendim.
Sütlü kahveyi çok seviyordum, haftada bir sur alıp kaynayınca içmek isterim diyetisyenim 1 çay bardağına izin veriyordu
Şimdi kupayla içiyorum
Şimdiye kadar diyetisyenlerde yağ hep sınırlıydı, bu beslenme tarzıyla yağ özgür. İnan 2 senedir doya doya yağ tüketiyorum
Sende işin mantığını cozdun bence canim.
16 saatlik açlık penceresi ayarlayarak beslenmeni kendin düzene koyabilirsin.
İlk baskta 14-15-16 diye de vücudu alistirabilirsin.
Bugüne yaptıkların da ise yaramadı diye sakın düşünme, çok sağlıklı beslendin, ben inanıyorum 70 kilo olacaksın ama olmasa bile bu beslenme düzeniyle daha sağlıklı olacaksın.
Kızlar haklısınız hem biraz kafamı dinledim vücudumu da rahat bıraktım ..Diyetisyeni hep disiplin oluyor diye istiyordum ama artık o da strese sokup kilo vermemi engelliyor bence..Kızımla beraber yapıyoruz diyeti o da destek oluyor gerçi onun 2-3 kilo fazlası var ama olsun kendini iyi hissediyor benimle diyet yapınca..Destekleriniz için teşekkür ederim moral bozmak yok daha önce nasıl verdiysem bu sefer de vereceğim pes etmiyorum...Ben de ezber listelerdense bedenimizi dinlememizi oneriyorum sekiz sene diyetisyene gittim ayca kayalara kadar ama malesef bana da bir faydasi olmadigi gibi bir de aklim surekli yemekte su saatte sunu bu saatte bunu diyorlar yag konusunda ben de ozgurlukcuyum en sevdigim seydir zeytinyagini bilca yerim cok tok tutuyor gercekten
sersum o yuzden sersumcum sen de kendini ozgur birak canim stresti kisteyi bos ver bedenin hangi saatte ne istiyor bak kafandan dusunceyi atinca belki da daha az acikcaksin. Bir de hobiler edindin mi harika olur
Ben de bakayım bakalım....geçenlerde instagramda gezinirken seyla olduğunu düşündüğüm bir sayfa gördüm.
incelediğimde mutfak , yemek . tarif üzerine.
yazdım sonra.
benim dedi. selam söyledi. sayfası bu. oldukça güzel lezzetli şeyler var.
Seyla M (@seylaskitchen) on Instagram
27K Followers, 83 Following, 361 Posts - See Instagram photos and videos from Seyla M (@seylaskitchen)www.instagram.com
Amerika'da yaşayan seyla migeçenlerde instagramda gezinirken seyla olduğunu düşündüğüm bir sayfa gördüm.
incelediğimde mutfak , yemek . tarif üzerine.
yazdım sonra.
benim dedi. selam söyledi. sayfası bu. oldukça güzel lezzetli şeyler var.
Seyla M (@seylaskitchen) on Instagram
27K Followers, 83 Following, 361 Posts - See Instagram photos and videos from Seyla M (@seylaskitchen)www.instagram.com
Evet canım bakıcam ben de...Amerika'da yaşayan seyla mi
Şifa olsun canimGünaydın detoksun ilk günü
Eki Görüntüle 3191091