Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

en korktuğum dersler . difreransiyel denklemler, toprak fiziği , kimya
diğerleri güzel gelir not olarak . ama bunlardan emin değilim. elimden geleni yaptım ama . 7 dersim açıklanmadı işte. bi açıklanırsa önümüzü görürüz biraz .

sen nasılsın . kedicik nasıl . bi foto
Ben de 58 şeklinde duruyorum kızlar cumaları unutuyorum gelmeyi geriden geliyorum ancak
gel kuzum . cumaları olsun gel. ben de çok geliyorum deneme ama sana göre daha çok sayılabilir

Selam kızlar ben kaç gündür dikkat edemiyorum rahatsızım neler yapıyorsunuz bakayım diye geldim

Merhaba kızlar malesef bende rahatsızlandım gelemedim buraya da nasılsınız nasıl gidiyor . Ben dikkat edemedim hastalıktan dolayı tartilmadim da bide üstüne regl oldum
Hepinize geçmiş olsun kızlar..Salgın fena...
Geçersin seennnn Atom karınca gibisin maşallah..Güveniyoruz sana

Selam kızlar...Bugün uzuuuun bir aradan sonra sinemaya gittik.Nerdeyse bir tek biz maskeliydik..Kapalı alanda biz hala takıyoruz maske..Film uzun ama güzeldi..Özlemişiz..Ve kendimi tebrik ederim ne mısır ne de başka birşey yemedim..
Sabah

Öğlen

Akşam

Kahvaltı
1 yumurta 1 kaşık haşhaş ile krep
4 halka sucuk
2 dilim kaşar

Öğlen
7-8 tane yaprak sarma
1 Trabzon hurması
1 kuru incir

Akşam
Bir tabak hünkar begendi

Hepinize geçmiş olsun kızlar..Salgın fena...

Geçersin seennnn Atom karınca gibisin maşallah..Güveniyoruz sana
yani şimdilik fena değil . notların hepsi açıklanmadı.
dün metoroloji 70 , bitki koruma 82 olarak açıklandı. statik 100 , termodinamik 60 , biyoloji 39 du zaten.
zor olan bir kaç ders daha var . asıl onlardan tırsıyorum . umarım kurtaracak kadardır notlar en azından .

sen de örgün düşünüyordun değil mi. güzel sosyalleşme imkanı sağlıyor . kesinlikle örgün oku derim kuzum.

Düzeltirsin canım düşük de gelirse..Ben de örgün istiyorum ama ben 2 yıl açıköğretimde okuyup senin gibi dikey geçişle örgüne geçeceğim umarım..Bu yıl sadece TYT ye gireceğim yani kolay..2 yılda biterse sonra dikey geçiş sınavına hazırlanacağım

Selam kızlar
Ben de başlamak istiyorum verilen kilolar tekrar alındı başa döndüm
80 e dayandım sağlık için de artık dikkat etmem gerekiyor inşallah
Herkes iyidir umarım

Selam kızlar
Herkes iyidir umarım
Hoşgeldin canımmm çok özlemiştik seni de...Haydi başlayalım.. Safransari A aaadddaaa adilemir dışında onlar maşallah korumada Çoğumuz başa dönüyoruz malesef salınca..Toparlarız beraberce sen gel yeter ki

Selam kızlar
Herkes iyidir umarım
fincaaannn

hoş geldin.
nerelerdesin kuzum . yıllar oldu. neler yaptın nasılsın . iyi misin ?
çok sevindim gelmene.
bir kaç kişi daha var öyle beklediğim . umarım gelirler onlar da.

Yaa maşallah canım benim de bu haftasonu sınavlarım var bakalım dua et bana da senin gibi güzel. Notlar alayım
Ayyy canım hemen atıorum resim kediciğim çok iyi maşallah ben de iyiyim kuzum
Selam kızlar
Herkes iyidir umarım
Canımm hoşgeldinnnnn nasılsınnnnnn
Günaydın kızlar...
Kahvaltım ve detoxun son günü başlar
Eki Görüntüle 3180548
Hadi hayırlısıyla bitsin inşallah ben açken hiç uyuyamıorum sersumcum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…