- 31 Ağustos 2012
- 21.757
- 35.069
Ya ben ablama hediye Alaçam, çok yüksekmiş fiyatıBen bunu kullanıyorum canım çok memnunum
ama rezistans temizliği zor...
Canım bu son teknoloji ısıyı zamanı falann kendi otomatik algılıyor..hatta beyazı çıktı aynısı tamamen ama beyaz diye 4000 tl daha pahalı ben 6000 tl iken aldım..Alt grupları var ya da xiomi falan da güzel diyorlar..King falan çıkardı onlara da bakabilirsin..Ya ben ablama hediye Alaçam, çok yüksekmiş fiyatı
Beyaz eşya elektronik çok arttı ben şimdi olsa bu paraya almam alamam doğrusu..Ama çok pratik hep elimin altında hergün kullanıyorum aparatlarını kalıplarını da aldım..Elektrik faturasını da hiç etkilemedi desem yeridir..Özellikle ızgara ve kızartmada mükemmel benim hatırlarsan öncesinde tefal actifry vardı 10 yıl onu kullandım onu kardeşime verdim bunu aldım bu ona 5 basar pratik ve çabuk pişirme bakımından...Alt modelleri veya diğer markaları alabilirsin dediğim gibi watt önemli bizimki 2250 Watt çabuk pişiriyor onun için..Alırken ona dikkat et..Ya ben ablama hediye Alaçam, çok yüksekmiş fiyatı
canım başladım. biyosistem mühendisliği. ziraat fakültesine bağlı.Hoş buldum canım ben de özledim hepinizi başlayalım bakalım tekrar
Teşekkür ederim iyiyim canım koşturma devam sen nasılsın kızın nasıl kaçıncı sınıf oldu
Merhaba canım hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın okula mı başladın hangi bölüm,çocuklar nasıl
Hoşbuldum adacım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın canım
bu nasıl bir güzellik maşallah
Ne detoksu sersumcum diyetisyene devam ediyor musun
canım maşallah . çocuklar büyümüş yaaaGünaydın arkadaşlar
Sabah tartıldım ilk bildirimimi yaparak başlayım
Rumuz ficans
Başlangıç kilo 78,2
En son eylül 2021 de gelmişim,2021 de buradaymışım,bırakınca tekrar alıyorum kiloları
Bu sene kızım da üniversiteli oldu şükür,başladı,oğlum da son sınıfta,Allahım tüm yavrularımıza zihin açıklığı versin
Ben de 2 aydan fazladır grip öksürük onlarla boğuşuyorum,geçer gibi oluyor tekrar başlıyor
Eylülden beri etüt merkezinde öğretmenlik yapıyorum 3 ten sonra,sürekli çocuklar da hasta,onlardan geçiyor galiba
Yürüyüş de epeydir yapamıyorum bel fıtığım da arttı bakalım burada düzene girerim bi parça inşallah
Oda bu markadan istiyormuş.Canım bu son teknoloji ısıyı zamanı falann kendi otomatik algılıyor..hatta beyazı çıktı aynısı tamamen ama beyaz diye 4000 tl daha pahalı ben 6000 tl iken aldım..Alt grupları var ya da xiomi falan da güzel diyorlar..King falan çıkardı onlara da bakabilirsin..
Bende Instagram'da tarif sayfalarına bakıyorum, çok kullanışlı, çok güzel şeyler yapıyorlar. Sende hakkını veriyorsundur eminimBeyaz eşya elektronik çok arttı ben şimdi olsa bu paraya almam alamam doğrusu..Ama çok pratik hep elimin altında hergün kullanıyorum aparatlarını kalıplarını da aldım..Elektrik faturasını da hiç etkilemedi desem yeridir..Özellikle ızgara ve kızartmada mükemmel benim hatırlarsan öncesinde tefal actifry vardı 10 yıl onu kullandım onu kardeşime verdim bunu aldım bu ona 5 basar pratik ve çabuk pişirme bakımından...Alt modelleri veya diğer markaları alabilirsin dediğim gibi watt önemli bizimki 2250 Watt çabuk pişiriyor onun için..Alırken ona dikkat et..
Ahh canım ya kıyamam sanaKızlar bugün daha da kötüson gün diye sabrediyorum çoook acıktım çokkk
Öğlen
Eki Görüntüle 3180865
Akşam bakliyatlı salata ayran
Safrancım hesabında neden gecici olrak pasiftir yazıyorİyiyim canim sukur.
Kızım 2. Sınıf teyzesi
Bana buralardan kopmak yaramıyor, ondan topikte yanlız da kalsam yazıyorum. Yediklerimi bir yere yazıp görmek, frene basmama sebep oluyor, iyi oluyor.
Sende gel artık düzenli, frenlere gazlara birlikte basalim
Maşallah canım sen de büyüttün çocukları gerçekten harika işe başlamışssın hayırlı olsun dikkat et salgın var cnmGünaydın arkadaşlar
Sabah tartıldım ilk bildirimimi yaparak başlayım
Rumuz ficans
Başlangıç kilo 78,2
En son eylül 2021 de gelmişim,2021 de buradaymışım,bırakınca tekrar alıyorum kiloları
Bu sene kızım da üniversiteli oldu şükür,başladı,oğlum da son sınıfta,Allahım tüm yavrularımıza zihin açıklığı versin
Ben de 2 aydan fazladır grip öksürük onlarla boğuşuyorum,geçer gibi oluyor tekrar başlıyor
Eylülden beri etüt merkezinde öğretmenlik yapıyorum 3 ten sonra,sürekli çocuklar da hasta,onlardan geçiyor galiba
Yürüyüş de epeydir yapamıyorum bel fıtığım da arttı bakalım burada düzene girerim bi parça inşallah
Bir gitmiştir regl bitsin anlaşılır cnmSelam kızlar...
Rumuz :sersum
Geçen hafta:86.1 kg
Bu hafta:85.5
Fark:--600 gr
Regl yaklaşınca sanırım şiştim yine..Bu kadar açlığa bari 1 kilo gideydi..Neyse haftaya 84 lü rakamları görürüm herelde....
Kullanıyorum da arada unutuyorum çok da işe yaramadı sanırsam...Canim ödem için birşey aldirmisti diyetisyen, kullanıyor musun ?
Çok geçmiş olsun canım..Bütün aile hasta olunca ne zorlanmışsındır..Daha iyi olmanıza sevindim..Kızlar biz bir haftadır hastalıktan kırıldık evde hepimiz çok kötüydük çok şükür 2 gündür tam iyileşemesekte toparlamaya başladık ama diyet adına hiçbirşey yapmadım hatta gecemiz gündüzümüz birbirine girdi gece 1 de tost bile yaptım yedik haftayı makarna tost ve çorbayla geçirdim cuma günü kilo aldım mı diye bakacaktım ama baskülümün pili bitmiş yeni pil aldım bu sabahta tartılmayı unuttum yarın sabah akibetimi göreceğim inşallah
Sağol canım hala burunlarda akma, tıkanıklık var öksürük bitmedi ama enerjiler yerine geldi bu günümüze şükür hepsine zordu ama en zor bana olduÇok geçmiş olsun canım..Bütün aile hasta olunca ne zorlanmışsındır..Daha iyi olmanıza sevindim..
Heralde sana daha zor olmaz mı..Hem hastasın hem hepsiyle ilgilenmek zorundasın...Allah beterinden saklasın herkes hasta vallaSağol canım hala burunlarda akma, tıkanıklık var öksürük bitmedi ama enerjiler yerine geldi bu günümüze şükür hepsine zordu ama en zor bana oldu
Ben de alamadım airfry canım eski actifry varYa daha bir dk once ablama hangi actifry alayım sana diye mesaj attım
Sen hangi marka model kullanıyorsun, memnun musun ?
Ben bunu kullanıyorum canım çok memnunum
ama rezistans temizliği zor...
canım başladım. biyosistem mühendisliği. ziraat fakültesine bağlı.
çocuklar iyi çok şükür . iyiyiz hep .
canım maşallah . çocuklar büyümüş yaaa
kız hangi üniversiteye başladı.
uzağa mı gitti.
oğluna da Allah zihin açıklığı versin canım .
geçmiş olsun . bi salgın varmış . uzun süre etkiliyormuş insanı. dikkat et kendine kuzum.
Ahh canım ya kıyamam sana
Safrancım hesabında neden gecici olrak pasiftir yazıyor
Maşallah canım sen de büyüttün çocukları gerçekten harika işe başlamışssın hayırlı olsun dikkat et salgın var cnm
Bir gitmiştir regl bitsin anlaşılır cnm
Kızlar biz bir haftadır hastalıktan kırıldık evde hepimiz çok kötüydük çok şükür 2 gündür tam iyileşemesekte toparlamaya başladık ama diyet adına hiçbirşey yapmadım hatta gecemiz gündüzümüz birbirine girdi gece 1 de tost bile yaptım yedik haftayı makarna tost ve çorbayla geçirdim cuma günü kilo aldım mı diye bakacaktım ama baskülümün pili bitmiş yeni pil aldım bu sabahta tartılmayı unuttum yarın sabah akibetimi göreceğim inşallah
Oda bu markadan istiyormuş.
Neyse ben başka hediye düşüneyim, bu maaşımdan bile fazla
Canim yeni atandım 3 gün oldu dahaİşe mi başladın safrancım hayırlı olsun