Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ya ben ablama hediye Alaçam, çok yüksekmiş fiyatı
Canım bu son teknoloji ısıyı zamanı falann kendi otomatik algılıyor..hatta beyazı çıktı aynısı tamamen ama beyaz diye 4000 tl daha pahalı ben 6000 tl iken aldım..Alt grupları var ya da xiomi falan da güzel diyorlar..King falan çıkardı onlara da bakabilirsin..

Ya ben ablama hediye Alaçam, çok yüksekmiş fiyatı
Beyaz eşya elektronik çok arttı ben şimdi olsa bu paraya almam alamam doğrusu..Ama çok pratik hep elimin altında hergün kullanıyorum aparatlarını kalıplarını da aldım..Elektrik faturasını da hiç etkilemedi desem yeridir..Özellikle ızgara ve kızartmada mükemmel benim hatırlarsan öncesinde tefal actifry vardı 10 yıl onu kullandım onu kardeşime verdim bunu aldım bu ona 5 basar pratik ve çabuk pişirme bakımından...Alt modelleri veya diğer markaları alabilirsin dediğim gibi watt önemli bizimki 2250 Watt çabuk pişiriyor onun için..Alırken ona dikkat et..

canım başladım. biyosistem mühendisliği. ziraat fakültesine bağlı.
çocuklar iyi çok şükür . iyiyiz hep .

canım maşallah . çocuklar büyümüş yaaa
kız hangi üniversiteye başladı.
uzağa mı gitti.
oğluna da Allah zihin açıklığı versin canım .
geçmiş olsun . bi salgın varmış . uzun süre etkiliyormuş insanı. dikkat et kendine kuzum.

Oda bu markadan istiyormuş.
Neyse ben başka hediye düşüneyim, bu maaşımdan bile fazla

Bende Instagram'da tarif sayfalarına bakıyorum, çok kullanışlı, çok güzel şeyler yapıyorlar. Sende hakkını veriyorsundur eminim

Kızlar bugün daha da kötü son gün diye sabrediyorum çoook acıktım çokkk
Öğlen
Eki Görüntüle 3180865
Akşam bakliyatlı salata ayran
Ahh canım ya kıyamam sana
Safrancım hesabında neden gecici olrak pasiftir yazıyor
Maşallah canım sen de büyüttün çocukları gerçekten harika işe başlamışssın hayırlı olsun dikkat et salgın var cnm
Selam kızlar...
Rumuz :sersum
Geçen hafta:86.1 kg
Bu hafta:85.5
Fark:--600 gr

Regl yaklaşınca sanırım şiştim yine..Bu kadar açlığa bari 1 kilo gideydi..Neyse haftaya 84 lü rakamları görürüm herelde....
Bir gitmiştir regl bitsin anlaşılır cnm

Kızlar biz bir haftadır hastalıktan kırıldık evde hepimiz çok kötüydük çok şükür 2 gündür tam iyileşemesekte toparlamaya başladık ama diyet adına hiçbirşey yapmadım hatta gecemiz gündüzümüz birbirine girdi gece 1 de tost bile yaptım yedik haftayı makarna tost ve çorbayla geçirdim cuma günü kilo aldım mı diye bakacaktım ama baskülümün pili bitmiş yeni pil aldım bu sabahta tartılmayı unuttum yarın sabah akibetimi göreceğim inşallah

Çok geçmiş olsun canım..Bütün aile hasta olunca ne zorlanmışsındır..Daha iyi olmanıza sevindim..

Çok geçmiş olsun canım..Bütün aile hasta olunca ne zorlanmışsındır..Daha iyi olmanıza sevindim..
Sağol canım hala burunlarda akma, tıkanıklık var öksürük bitmedi ama enerjiler yerine geldi bu günümüze şükür hepsine zordu ama en zor bana oldu

Sağol canım hala burunlarda akma, tıkanıklık var öksürük bitmedi ama enerjiler yerine geldi bu günümüze şükür hepsine zordu ama en zor bana oldu
Heralde sana daha zor olmaz mı..Hem hastasın hem hepsiyle ilgilenmek zorundasın...Allah beterinden saklasın herkes hasta valla

Hadsiz birine haddini bildirdim diye dün ceza aldım

Kilo bildirimi yapamadım ondan.
Kilom sabit 53. Çok şükür

Ya daha bir dk once ablama hangi actifry alayım sana diye mesaj attım

Sen hangi marka model kullanıyorsun, memnun musun ?
Ben de alamadım airfry canım eski actifry var

Çok güzelmiş bu canım güle güle kullan

canım başladım. biyosistem mühendisliği. ziraat fakültesine bağlı.
çocuklar iyi çok şükür . iyiyiz hep .

Hayırlı olsun canım çok sevindim

Ankara dışı hiç yazmadık canım burada şükür ,seninkilere de cümlemizin çocuklarına Allah zihin açıklığı versin canım
Salgın fena canım siz de dikkat edin

Şükür Adacım onlar büyüyor biz de yerimizde kalmıyoruz sağlık olsun yeter ki,çok teşekkür ederim canım,sen de dikkat et

Çok geçmiş olsun canım biz de öyle sürekli bi hasta bi iyiyiz Allahım beterinden korusun

Selam kızlar

Dünkü menüm sabah kahvaltı yapmadım 1 kupa filtre kahve
12 gibi arkadaşta et, az pilav, kereviz salatası, kuru sebze biber kavurması,1 küçük güllaç
Akşam yemeği geçe kaldı 8 de etli nohut yemeği salata yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…