Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz:sersum
Geçen hafta:86,55 kg
Bu hafta:86,10
Fark:-450 gr

O kadar dikkat ettim kaçamak yapmadım sonuç tırt..Sabah wc ye de çıkmamıştım..300 gr kadar da o olsa 750 gr gitmiş diyorum züğürt tesellisi:confused::KK53:

Kızlar ben bu hafta tartılıp canımı sıkmak istemedim düm regl nin 2.günüydü vücutta ödem vardı. Tüm hafta iliklerime kadar yerli malını yaşadım. Okullara pazartesi günü mercimek köftesi, salı günü kek, çarşamba günü kurabiye, perşembe günü sarımsaklı köfte, cuma günü börek yaptım. Çocuklarda bende hepimiz hastalıktan yıkılıyorum bugün

Kizlar merhaba .
Kusura bakmayın gelemedim . 59.40 kg geldim sabah
Geçen hafta ara sınavlar vardı. 5 günde 10 sınava girdim. İşlerimi bile yapamadım enstitüde
Bu hafta işlere girerim.
Deprem nedeniyle arasinavlar 2 hafta ertelendi.
Akademik takvim değişti dolayısıyla
Bu güne şükür.
Siz nasılsınız. Var mi gelişme hayatlarinizda.

Selam kızlar..
Bu hafta detox yapılıyor bana :confused:
Cuma cumartesi az kaçırdım pazar başladım..
Pazar sabah
56769bcc-689f-4414-bf43-945ebbaeb87f.jpg
Öğlen galeta ayran
Akşam

0f0c7808-2c81-43df-a369-8d2dda3d4afb.jpg
Bu sabah yumurta salatası
b0d2fd2d-9c05-46e5-b03f-92b5190ea4ec.jpg

Reslim dün bitti bende bugün detoxa basladm dün öğlen 65,2 geldim bildirim yapamadm şimdi yapmış olayım 66 küsurdum
Kahvaltı iki adet haşlanmış yumurta üzerine az zeytinyağı
Çay
Bukadar yedim şimdi de temizliğe basladm sonra derse devam hafta sonu sınav var stres tavan aşırı kasiniyorum kacgundur

Reslim dün bitti bende bugün detoxa basladm dün öğlen 65,2 geldim bildirim yapamadm şimdi yapmış olayım 66 küsurdum
Kahvaltı iki adet haşlanmış yumurta üzerine az zeytinyağı
Çay
Bukadar yedim şimdi de temizliğe basladm sonra derse devam hafta sonu sınav var stres tavan aşırı kasiniyorum kacgundur
Kolay gelsin sınavların çarçabuk geçsin güzelce inşallah...

Kizlar merhaba .
Geçen hafta ara sınavlar vardı. 5 günde 10 sınava girdim. İşlerimi bile yapamadım enstitüde
Bu hafta işlere girerim.
Bu güne şükür.
Canim simavlar nasıl geçti, sonuçlar açıklandı mı ?

Kahvaltı
1 yumurtalı kavurmalı omlet
1 dilim ekmek
Cecil peyniri

Ara
1 kare bitter
1 incir kurusu
1 Trabzon hurması, 1 kaşık tahin

Akşam
2 kaşık tavuklu pirinç pilavı
5-6 kaşık yeşil fasulye
Yaprak sarma (miktarı bilmiyorum ortadan baya yedim, çünkü dün 3 saat sürdü 1 tencere sarabilmem 😁 )

Evet diyetisyen de tam onay veriyor..
Valla kız haberlere çıktı dilimi 20 tl diye

Telefonun azizliği sana yeni yeni yemekler oluşturmuş..Faülye pişav ,dındık ezmesi... :confused: Güzel olmuş:KK53::KK70:
Sersumcum sorma tlfonu değiştirdim gerçi ekranı da büyük ama klavyemde çok tuş var
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Biraz kavurma
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 kare bitter
1 küçük kare bisküvili pasta
2 parça cevizli sucuk

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık Arnavut ciğeri
Salata, turşu
Safrancım istikrarını tebrik ederim canım harikasın
Kızlar ben bu hafta tartılıp canımı sıkmak istemedim düm regl nin 2.günüydü vücutta ödem vardı. Tüm hafta iliklerime kadar yerli malını yaşadım. Okullara pazartesi günü mercimek köftesi, salı günü kek, çarşamba günü kurabiye, perşembe günü sarımsaklı köfte, cuma günü börek yaptım. Çocuklarda bende hepimiz hastalıktan yıkılıyorum bugün
Geçmiş olsun nadalcım
Kizlar merhaba .
Bu hafta işlere girerim.
Bu güne şükür.
Canım sınavları atlatmışsın çok sevindim güzel geçti mi

Canim simavlar nasıl geçti, sonuçlar açıklandı mı ?
3 tanesi açıklandı
statik 100
termodinamik 60
genel biyoloji 39 :duduk:
biyolojinin tamamına başladım . dönem sonuna kadar olan konulara bakacağım günlük . hiç bakamadığım bi dersti bu . ezber yapmak yeterli ama son gün baktım . diğer dersler daha ağır diyerek onlara önem verince.

Sersumcum sorma tlfonu değiştirdim gerçi ekranı da büyük ama klavyemde çok tuş var

Safrancım istikrarını tebrik ederim canım harikasın

Geçmiş olsun nadalcım

Canım sınavları atlatmışsın çok sevindim güzel geçti mi
aslında fena değildi . geçecek yeterli notu alabileyim . daha ne isterim . bu yıl baya ağır dersler ama seneye hafifler umarım.

X